Uusi aikakausi kryptovaluutan louhinnassa

uusi aikakausi kryptovaluutan louhinnassa
uusi aikakausi kryptovaluutan louhinnassa

Blockchain-projekti Chia Coin, jonka perustukset asetettiin vuonna 2017, on valmis murtamaan maan kryptovaluuttamarkkinoilla. Salausvaluutan kaivostoiminnan kasvava suosio on lisännyt tämän yrityksen energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä tasolle, josta koko maailma on huolestunut. Tämä liiallinen energiankulutus, joka paljastaa erilaisten tuotantotekniikoiden tarpeen, sai kaiken huomion kohdistumaan Chia Coiniin, jolla on erilainen tuotantotekniikka.

Blockchain-kaivoksessa peli on rikki

Käyttämällä käyttämätöntä vapaata levytilaa käyttäjän kiintolevyillä korkean prosessointitehon sijaan Chia Coin eroaa kilpailijoistaan ​​energiatehokkuuden suhteen. Chia Coin on pelinvaihtaja blockchain-kaivoksessa hyödyntämällä tietokoneen käyttämätöntä levytilaa.

Vaikka Bitcoinin ja salausvaluutan louhinnassa käytetään suuritehoisia näytönohjaimia, joilla on samanlainen logiikka, Chia Network -kaivoksessa käytetään kiintolevy- ja SSD-tuotteita, joilla on suuri hetkellinen tiedonlukunopeus. Tällä ominaisuudella Chia Coin tuo mieleen näytönohjainkategorian osakekriisin viime kaudella. Kuten tiedetään, uudet ja suuritehoiset videokorttivarastot, joita käytetään salausrahan tuottamiseen, ovat sulaneet lyhyessä ajassa viimeisen ajanjakson aikana.

Ensimmäinen valinta on SSD-tuotteet

Koska Chian kaivostoiminta käyttää pohjimmiltaan käyttämättömiä tallennusyksiköitä, suurten kapasiteettien ja suurten hetkellisten luku- / kirjoitusnopeuksien SSD-asemien ennustetaan olevan ensimmäinen valinta. SSD-tuotteet erottuvat välittömistä luku- ja kirjoitusnopeuksistaan, jotka ovat melko suuria verrattuna kiintolevyihin.

Varastokriisin vuoksi aloitettiin toimenpiteet

Incehesapin perustaja Nurettin Erzen totesi, että he ovat ryhtyneet varotoimiin kaikkia Chian kaivostoiminnasta mahdollisesti aiheutuvia varastokriisejä vastaan ​​ja sanoi: "Koska Chia Network pystyy lukemaan / kirjoittamaan paljon enemmän tietoa sekunnissa kuin SSD: t ja kiintolevyt klassisilla tallennusratkaisuilla, Chia Se on ensisijainen valinta ihmisille, jotka valmistautuvat verkkolouhintaan. Tallennustuotevalmistajat, jotka ovat oppineet tarvittavat kokemukset näytönohjaimien varastokriisistä, ovat jo alkaneet toteuttaa toimenpiteitä SSD- ja HDD-varastokriisin varalta, joka todennäköisesti koetaan yhdessä Chia Networkin kanssa.

Erzen sanoi: "Kaikista toimenpiteistä huolimatta, jos samanlainen kryptovaluuttakaivaushulluus tapahtuu vuoden 2020 lopussa, nämä toimenpiteet eivät estä markkinoita huijaamasta", Erzen sanoi: "Näiden laitteiden tuotannon kannalta sirujen ja puolijohteiden tuotannon tulisi jatkua yhä enemmän. Minkä tahansa näiden tuotteiden toimitukseen liittyvän ketjun kokema kriisi saattaa heijastua koko sektoriin.

"Pyrimme pitämään loppukäyttäjät poissa varastosodista"

Erzen totesi, että hän on toteuttanut toimenpiteitä kaikkia Chian kaivostoiminnasta mahdollisesti aiheutuvia varastokriisejä vastaan. "Näiden toimenpiteiden puitteissa asetimme etusijalle Chian kaivostoimintaan soveltuvien tietovarastotuotteiden tilaukset. Pian avataan uusi luokka nimeltä Chia-tuotteet ja esitellään nämä tuotteet vierailijoillemme. Tällä strategisella toimenpiteellä pyrimme toimimaan samalla tavalla kuin valmistajat, jotka aikovat toimittaa tuotteita suoraan Kaukoidän Chia-maatalouden suurille toimijoille ja pitää loppukuluttajat poissa varastosodoista ", hän sanoi.

Erzen toteaa, että lohkoketjuteknologia ja kryptovaluutat, jotka ovat jättäneet jälkensä viimeisten 10 vuoden aikana, jatkavat elämässämme tulevana aikana, Erzen jatkaa: "Vaikka luet näitä rivejä, kehitetään uusia lohkoketjutekniikoita, jotka ovat projektivaiheessa ja ohjaa digitaalista maailmaa.sektori keskittyy pikaisiin hintojen muutoksiin eikä näihin tekniikoihin ja mahdolliseen teknologiseen kehitykseen, jonka nämä tekniikat lupaavat tarjota. Se kohtelee heitä vain valuuttana. Kun näkemyksemme näistä tekniikoista saavuttaa pisteen, joka on riippumaton hinnan välittömistä liikkeistä, näemme, että blockchain-tekniikka alkaa vaikuttaa enemmän elämäämme. Toivon, että saavutamme nuo päivät mahdollisimman pian. "

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar