TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute rekrytoi 41 tutkijaehdokasta

tubitak-rautatiekuljetustekniikan instituutti rekrytoi ehdokkaita
tubitak-rautatiekuljetustekniikan instituutti

TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute rekrytoi 41 tutkijaehdokasta. TÜBİTAK rakentaa tulevaisuuden perusstrategiansa pätevään tietoon ja päteviin ihmisiin, jotka keskittyvät kansallisiin tavoitteisiin tutkimus-, teknologian kehittämis- ja innovaatioekosysteemissä. Perustuen ymmärrykseen siitä, että maan tärkein voimavara on ihmiset yleensä ja erityisesti tutkijat, TÜBİTAK kannustaa ja tukee kaiken ikäisiä ihmisiä varhaisesta iästä lähtien. Tässä suunnassa on tärkeää tuoda nuoret mielet teknologiatuotantoon aikaisin, jotta maamme kansallinen ja kotimainen teknologia muuttuisi menestyksekkäästi.

Siksi osa-aikaiset tutkijat otetaan palvelukseen.

Osa-aikatyöntekijöiden työllistyminen yliopistojen perustutkintoa suorittavien opiskelijoiden tutkimusinfrastruktuuriin, valmiuksiin ja kapasiteettiin työllistämällä osa-aikatyötä kouluttamaan pätevää T & K-henkilöstöä maamme puolesta jatkamalla samalla koulutustaan ​​ja tarjoamalla kokopäiväistä harjoittelua laitoksessamme Kurssin tavoitteena on tarjota hakijaehdokkaat, jotka voivat työskennellä tutkijana opiskellessaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

1-työn kuvaus ja ominaisuudet
Rautatiekaluston osajärjestelmien ja robottijärjestelmien kehittämishankkeissa osa-aikatutkijaehdokkaita käytetään osallistumaan ohjausyksiköiden laitteistoihin, sulautettuihin ohjelmistoihin eri tasojen ohjausyksiköille, signaalinkäsittelyyn, kuvankäsittelyyn, palvelinohjelmistoihin ja koneisiin oppiminen.

 • Työntekijöiden lukumäärä: 29
 • Kaupunki, jossa henkilöstö työskentelee: Gebze / KOCAELİ

Erityisehdot ehdokkaille
Korkeakoulut, jotka tarjoavat vähintään neljä vuotta perustutkintoa; Tietokonetekniikka, sähkö- ja elektroniikkatekniikka, sähkötekniikka, elektroniikkatekniikka, sähköisen viestinnän tekniikka, ohjelmistotekniikka, tietoliikennetekniikka, matematiikan tekniikka, mekatroniikan tekniikka, ohjaustekniikka, ohjaus- ja automaatiotekniikka, tietojenkäsittelytiede tai tekniikka tai Ohjaus- ja tietokonetekniikka 3. luokka.

2-työn kuvaus ja ominaisuudet
Osa-aikainen ehdokas osallistumaan rakenteellisten järjestelmien suunnitteluun, mekaaniseen lujuusanalyysiin, 3D-suunnitteluun, järjestelmien integrointiin ja valmistuksen yksityiskohtiin osajärjestelmien kehittämishankkeissa (sähkömoottori, vetohytti, polttomoottori, jäähdytysyksikkö ) rautatiekulkuneuvoille ja rautatiekulkuneuvoille tutkija.

 • Työntekijöiden lukumäärä: 9
 • Kaupunki, jossa henkilöstö työskentelee: Gebze / KOCAELİ

Erityisehdot ehdokkaille
Korkeakoulut, jotka tarjoavat vähintään neljä vuotta perustutkintoa; Kolmannen vuoden opiskelu kone-, kone- ja valmistustekniikassa, kone- ja tuotantotekniikassa, valmistustekniikassa, autoteollisuudessa, ilmailutekniikassa, lentokoneteollisuudessa, rautatiejärjestelmissä, kone- ja materiaalitekniikassa, lentokonetekniikassa tai ilmailutekniikassa.

3-työn kuvaus ja ominaisuudet
Osa-aikaista tutkijaehdokasta käytetään osallistumaan katodin, anodin ja muiden sähkökemiallisten komponenttien synteesiin, jotka on kehitettävä litiumioniakkujärjestelmille, litiumionikennotuotannolle, sähkökemialliselle karakterisoinnille ja laajentamiselle.

 • Työntekijöiden lukumäärä: 3
 • Kaupunki, jossa henkilöstö työskentelee: Gebze / KOCAELİ

Erityisehdot ehdokkaille
Korkeakoulut, jotka tarjoavat vähintään neljä vuotta perustutkintoa; Opiskelemaan kemian, kemian tekniikan, materiaalitekniikan, materiaalitekniikan, materiaalitekniikan, kemian- ja prosessitekniikan, kemian- ja prosessitekniikan, metallurgisen tekniikan, materiaalitekniikan, polymeeritekniikan, polymeerimateriaalitekniikan tai Kuitu- ja polymeeritekniikka.

SOVELTAMISPROSESSI

a) Ilmoituksen hakeminen edellyttää rekisteröitymistä työnhakujärjestelmään Internet-osoitteessa “kariyer.tubitak.gov.tr” (Kun luot CV: tä hakemusta varten, kaikki vaaditut asiakirjat on lisättävä järjestelmään sähköisesti). Hakemuksia ei hyväksytä paitsi työnhakujärjestelmän kautta tehtyihin hakemuksiin.

b) Hakemukset on tehtävä viimeistään 28 klo 06 asti.

c) Hakemukset arvioidaan ilmoituksen viitenumeron perusteella. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla lähettämisen viitenumeron työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, jotka on tehty valitsematta viitenumeroa, ei oteta huomioon. Ehdokas voi hakea enintään 1 (yhtä) paikkaa viitenumerolla.

d) jokaiselle viitekoodille; "Ehdokkaiden yleiset ehdot" -kohdan e alakohdan mukaan haastatteluun kutsutaan viisi kertaa rekrytoitavan henkilöstön määrä, alkaen korkeimmista pisteistä. Jos on muita ehdokkaita, joilla on samat pisteet kuin viimeisimmillä ehdokkailla, nämä ehdokkaat kutsutaan myös haastatteluun.

e) Yksikön virkamiehet voivat halutessaan antaa haastatteluun kutsuttaville ehdokkaille haastattelua edeltävän hakemuksen (kenttätuntotentti).

f) Ehdokkaat arvioidaan hakemuksen aikana työnhakujärjestelmään kirjoittamansa lausunnon mukaan, ja jos syötetyt tiedot ovat virheellisiä tai jokin alla luetelluista asiakirjoista puuttuu, hakemus katsotaan pätemättömäksi.

 • Yliopiston pääsykokeen tulosdokumentti (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Yliopiston pääsykokeen sijoitusasiakirja (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Nykyinen opiskelijatodistus (Internet-tulosteet yliopistolta tai sähköiseltä viranomaiselta valvontakoodilla),
 • Virallinen ja ajantasainen transkriptio, joka näyttää painotetun arvosanan keskiarvon,
 • Vieraan kielen kokeen tulosdokumentti tai asiakirja, joka osoittaa, että opetuskieli on 100% englanti kaikilla kursseilla (lukuun ottamatta kursseja, jotka eivät liity pääalaan perustutkinnon aikana) (yliopisto on hankkinut ja hyväksynyt).
 • Nykyinen ansioluettelo (ansioluettelot on laadittava värivalokuvilla, Turkin, Turkin tasavallan henkilöllisyystodistuksella ja puhelinnumeroilla). -
Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar