Korkeimman oikeuden presidentti värvää 279 pysyvää työntekijää

korkeimman oikeuden puheenjohtajakausi värvää virkamiehiä
korkeimman oikeuden puheenjohtajakausi värvää virkamiehiä

Olla palveluksessa korkeimman oikeuden presidentin palveluosastoissa; 657 vakituista työntekijää palkataan kassaatiotuomioistuimen puheenjohtajan İŞKURin välityksellä pitämän suullisen kokeen tulosten perusteella lain nro 4, työlain nro 4857 279 / D §: n säännösten soveltamisalaan. XNUMX ja asetus julkisten laitosten ja organisaatioiden työllistämisessä sovellettavista menettelyistä ja periaatteista.

Pysyvät työntekijät jäljettömät ja hakemusvaatimukset julkaistaan ​​İŞKUR-verkkosivustolla. Ehdokkaat, jotka täyttävät ehdot, voivat hakea henkilökohtaisesti Ankara İŞKUR Provincial Directorate - Çankaya Service Centerissä 07.06.2021–11.06.2021 tai kirjautumalla iskur.gov.tr ​​-verkkosivuston "Työnhakija" -linkkiin. TR-tunnistenumerollaan ja salasanallaan.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELLUKSEN EHDOT

1. Turkin kansalainen, sanotun kuitenkaan rajoittamatta Turkin aatelissuomalaisten ulkomaalaisten ammatinvapaudesta ja taiteesta sekä julkisista, yksityisistä laitoksista tai työpaikoista annetun lain nro 2527 säännösten soveltamista,

2. ei saa riistää julkisia oikeuksia,

3. Täyttää 18 vuoden ikä hakemuksen jättämisen määräajasta alkaen

4. Vaikka anteeksi annettaisiin, rikokset valtion turvallisuutta vastaan, rikokset perustuslaillista järjestystä ja tämän järjestyksen toimintaa vastaan, rikokset maanpuolustusta vastaan, rikokset valtiosalaisuuksia ja vakoilua vastaan, kavallukset, kiristys, lahjonta, varkaus, petos, väärentäminen, luottamuksen loukkaus, vilpillinen konkurssi Ei voida tuomita tarjouksen taklauksesta, suorituksen suorituksen taklaamisesta, rikoksesta johtuvasta omaisuuden arvosta tai salakuljetuksesta,
5. häntä ei eroteta julkisista laitoksista tai järjestöistä jostain syystä tehtävänsä tai ammatinsa vuoksi,

6. Ei liity miespuolisten ehdokkaiden asepalvelukseen (tehtävä, keskeytetty tai vapautettu)

7. Valmistua haetulle ammatille määritetystä koulusta (osastolta / ohjelmasta) ja hankkia muut vaadittavat todistukset / asiakirjat hakemuksen jättämisen määräajasta alkaen,

8. olla saamatta vanhuus-, vanhuus- tai työkyvyttömyyseläkettä mistä tahansa sosiaaliturvalaitoksesta,

9. positiivinen tulos turvallisuustutkinnan ja arkistotutkimuksen tuloksena,

10. saada asiakirja, josta käy ilmi edellä mainitun asetuksen 5 artiklan ensimmäisessä kohdassa määritelty etuoikeusasema, niiden hakijoiden joukossa, joilla on oikeus etuoikeuteen työssä,

ERÄ PROSESSI, PÄIVÄMÄÄRÄ, PAIKKA JA TULOSTEN ILMOITTAMINEN

1. Luettelo notaarin arvontaan osallistuvien nimistä, arvonnan päivämäärä, paikka, aika ja tulokset ilmoitetaan erikseen osoitteessa yargitay.gov.tr. Nämä ilmoitukset hyväksytään ilmoituksina, eikä asianomaisten henkilöiden osoitteisiin tehdä erillisiä ilmoituksia postitse.

2. Turkin työvoimatoimiston (İŞKUR) lähettämiin luetteloihin sisältyvistä ehdokkaista arvotaan arpajaiset 18.06.2021 klo 09.00 korkeimman oikeuden konferenssisalin puheenjohtajakaudella notaarin läsnä ollessa.

3. Julkisten laitosten ja järjestöjen työntekijät, julkaistu virallisessa lehdessä 09.08.2009 ja numeroitu 27314

Turkin työvoimatoimiston vastaanottamismenettelyistä ja -periaatteista annetun asetuksen 12 artiklan mukaisesti
4 (neljä) kertaa avoimien työpaikkojen lukumäärä arvontaan İŞKURin lähettämässä luettelossa olevien ehdokkaiden joukossa.
Pää- ja sama määrä varahenkilöitä määritetään.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar