TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute rekrytoi 21 henkilöstöä

tubitak-rautatiekuljetustekniikan instituutti rekrytoi ehdokkaita
tubitak-rautatiekuljetustekniikan instituutti

TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute työllistää 21 tutkijahenkilöstöä osallistumaan eri tasojen automaatio- ja ohjausohjelmistojen kehittämiseen ohjausyksiköille rautatiekulkuneuvojen osajärjestelmien kehittämishankkeissa.

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ

SOVELTAMISPROSESSI

a) Ilmoituksen hakeminen edellyttää rekisteröitymistä työnhakujärjestelmään osoitteeseen www.rute.tubitak.gov.tr. (Kun luot CV: tä hakemusta varten, on pakollista lisätä kaikki vaaditut asiakirjat järjestelmään sähköisesti ja hakea valitsemalla viitenumero.) Hakemuksia ei hyväksytä paitsi työnhakujärjestelmän kautta tehtyihin hakemuksiin.

b) Hakemukset on tehtävä viimeistään 28 klo 06 asti. Hakemuksia, joista puuttuu kiinnostuksia, tai asiakirjoja ei arvioida, eikä näitä ihmisiä kutsuta haastatteluun. Haastattelun päivämäärä ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

c) Hakemukset arvioidaan ilmoituksen viitenumeron perusteella. Ehdokkaat voivat hakea valitsemalla ilmoituksen viitenumeron työnhakujärjestelmästä. Hakemuksia, jotka on tehty ilman viitenumeroa, ei oteta huomioon. Yksi ehdokas on enintään 2 (kaksi)
voi hakea tehtävään.

d) T & K-henkilöstöehdokkaat kutsutaan haastatteluun 10 kertaa rekrytoitavalla henkilöstöllä, alkaen korkeimmista pisteistä "Hakijoille vaadittavien yleisten ehtojen" artiklan j alakohdan mukaisesti. Ehdokkaat, joilla on tohtorin tutkinto alalla
"Hakijoille vaadittavien yleisten ehtojen" artiklan k alakohdan mukaan ehdokkaat kutsutaan haastatteluun, joka alkaa korkeimmasta pistemäärästä ja 10 kertaa rekrytoitavan henkilöstön määrästä muodostettavassa järjestyksessä. Jos on muita ehdokkaita, joilla on sama pisteet kuin viimeisimmillä ehdokkailla, kutsutaan myös nämä ehdokkaat haastatteluun.

e) Tutkimus- ja kehitystyöhön osallistuvien henkilöiden (tutkija) tehtävien osalta ulkomaisen perustutkinnon suorittaneiden hakijoiden osion "Yleiset vaatimukset ehdokkaille" artikkelin j) ja "Hakijoiden yleiset ehdot" -kohdan artikkelin k heidän tohtorikoulutuksensa ulkomailla Nämä ehdokkaat arvioidaan erikseen.

f) Tutkimus- ja kehitystyöntekijöiden (teknikko) tehtävissä ehdokkaat kutsutaan haastatteluun 10-kertaisella määrällä rekrytoitavaa henkilöstöä muodostettavassa järjestyksessä alkaen korkeimmasta pistemäärästä, "artiklan (l) mukaan" Hakijoiden yleiset ehdot "-osio. Jos on muita ehdokkaita, joilla on sama pisteet kuin edellisellä ehdokkaalla, nämä ehdokkaat kutsutaan myös haastatteluun.

g) T & K-henkilöstötehtäviin hakijat arvioidaan sen ilmoituksen mukaan, jonka he ovat kirjoittaneet työnhakujärjestelmään hakemuksensa aikana, ja jos syötetyt tiedot ovat virheellisiä tai jokin alla luetelluista asiakirjoista puuttuu, hakemus katsotaan pätemättömäksi.

 • Yliopiston pääsykokeen tulosdokumentti (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Yliopiston pääsykokeen sijoitusasiakirja (OSYM-hyväksytty tai Internet-tulostus ohjauskoodilla),
 • Yliopistotutkinto / poistumistodistus - ja jos mahdollista - (vastaavuustodistus niille, jotka ovat suorittaneet koulutuksensa ulkomailla korkeakouluissa),
 • YÖK-tutkintotodistus (verkkotulostus ohjauskoodilla, joka vastaanotetaan sähköisen hallinnon kautta),
 • Perustutkinto - ja jos sellainen on - transkriptio tietueista,
 • Vieraan kielen kokeen tulosdokumentti,
 • Hyväksytty työtodistus ja vakuutuspalveludokumentti (valvontakoodilla, saatu sähköisen hallinnon kautta) asianomaisilta työpaikoilta hakijoilta, joilla on kokemusta (työkokemus),
 • Ajantasainen ansioluettelo (ansioluettelosi tulisi olla laadittu värivalokuvilla, turkkilaisilla, mukaan lukien TR-tunnus ja puhelinnumerot.),
 • Asiakirja asepalveluksesta (miesehdokkaille),
 • Todistus haetusta työstä (jos sellainen on).

h) Tutkimus- ja kehitysteknikkojen hakijat arvioidaan ilmoituksen mukaan, jonka he ovat kirjoittaneet työnhakujärjestelmään hakemuksensa aikana, ja jos syötetyt tiedot ovat virheellisiä tai jokin alla luetelluista asiakirjoista puuttuu, hakemus on pätemätön.
Se lasketaan.

 • Ajantasainen ansioluettelo (ansioluettelosi tulisi olla laadittu värivalokuvilla, turkkilaisilla, mukaan lukien TR-tunnus ja puhelinnumerot.),
 • Associate Degree -todistus tai todistus
 • YÖK-tutkintotodistus (verkkotulostus ohjauskoodilla, joka vastaanotetaan sähköisen hallinnon kautta),
  Associate Degree Transcript -asiakirja,
 • Hyväksytty työtodistus ja vakuutuspalveludokumentti (valvontakoodilla, saatu sähköisen hallinnon kautta) asianomaisilta työpaikoilta hakijoilta, joilla on kokemusta (työkokemus),
 • Asiakirja asepalveluksesta (miesehdokkaille),
 • Todistus haetusta työstä (jos sellainen on).
Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar