Saksa İzmir -kampanjat avattiin

saksa izmir -kampanjat avattiin
saksa izmir -kampanjat avattiin

İzmirin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Tunç Soyer avasi edelleen konkreettisia askelia visiosta, jolla İzmiristä tehdään maailmankaupunki. Presidentti Tunç Soyer totesi olevansa erittäin ylpeä ja sanoi: "Nyt İzmir on maailman keskellä. Mielestämme Saksa on tärkeä kumppani, kun İzmiristä tehdään maailmankaupunki. "

Metropolitan pormestari Tunç Soyer avasi Saksan pääkaupunkiin Berliiniin, Bremeniin, Bielefeldiin, Frankfurtiin ja Hammiin perustetun Saksan İzmir-myynninedistämistoimiston. Verkko-aukkoon osallistuivat presidentti Tunç Soyer ja World City İzmir Associationin hallituksen puheenjohtaja Dr. Ahmet Güler, Izmirin pääkaupunkiseudun pääsihteeri Dr. Buğra Gökçe, İzmirin säätiön pääjohtaja ja İzmirin pääkaupungin neuvonantaja pormestari Güven Eken, İzmirin pääkaupungin kunnan neuvonantaja pormestari Onur Eryüce, matkailu- ja ulkosuhteiden osaston päällikkö Gökçe Başkaya, İZFAŞ: n hallituksen jäsen Tuncay Ceylan ja edustajat, jotka työskentelevät myynninedistämistoimistot.

Soyer totesi olevansa erittäin ylpeä ja sanoi: "Se oli hieno unelma, olemme iloisia voidessamme aloittaa viimeinkin Saksan kanssa, vaikka se keskeytyi pandemian takia. Nyt Izmir on maailman keskellä. Mielestämme Saksa on tärkeä kumppani, kun İzmiristä tehdään maailmakaupunki. Saksa ei ole vain historiallisten siteidemme vuoksi, vaan myös koulutusjärjestelmän, talouden, tekniikan ja nykyaikaisten instituutioidensa takia. Sinulla, kansalaisillamme, on epäilemättä suuri osuus Saksan tähän pisteeseen pääsemisessä.

vastaa tarpeeseen

Soyer korosti näkemysten vaihdon tärkeyttä muuttaa İzmir esimerkilliseksi ja inspiroivaksi kaupungiksi Välimeren altaalla. Soyer sanoi: "Kuten kaikki tiedätte, kaupungit luovat uusia instituutioita ja kehittävät käytäntöjä vahvistaakseen kansainvälistä tuotemerkkiään. İzmirin toimistot vastaavat tähän tarpeeseen innovatiivisena järjestelmänä. Suurin yhteinen saavutuksemme on mennä sisarkaupunkisuhteiden ulkopuolelle ja tuoda tämän katon alle säännöllisesti yhteen tärkeiden kaupunkien toimijoiden kuten Izmirin ja Saksan teollisuuden ja liike-elämän edustajat, ammattikamarit, kansalaisjärjestöt, matkailuyritykset ja yliopistot. "

Toimistojen määrä kasvaa

Tunç Soyer totesi, että toimistojen määrä kasvaa maailmanlaajuisesti. ”İzmirin toimistojemme avulla İzmirin matkailun edistämisstrategia ja toimintasuunnitelma, jonka olemme valmistaneet tekemään İzmiristä yhden maailman johtavista matkailukohteista, heräävät eloon. Izmirin toimistot Euroopan ja maailman kaupungeissa avaavat ovensa Moskovassa, Brysselissä ja kolmessa eri paikassa maailmassa Saksan jälkeen. Toimistomme ovat tärkein täydentävä elementti viime viikolla käynnistämämme Visitİzmir-mobiilisovelluksen eli Izmirin matkailuinfrastruktuurin digitaalisessa maailmassa. Erityiset kiitokset Sun Expressille, joka seisoi vieressämme tässä projektissa ja on Visitİzmirin kumppani. " Soyer korosti, että toimistojen ylläpitäminen on yhtä tärkeää kuin niiden avaaminen.

Guler: Izmir on Turkin valkoiset kasvot

World City Izmir Associationin hallituksen puheenjohtaja Dr. Ahmet Güler sanoi: "İzmir on Turkin valkoinen puoli, sen toinen puoli. Eurooppalaiset eivät vain tiedä. Mutta İzmir on kaupunki, joka voidaan näyttää Turkin kasvot. Euroopassa on monia Izmirin ystäviä. Izmir on eurooppalainen kaupunki, asuin Euroopassa 40 vuotta, sillä on paljon parempia asioita kuin Euroopalla. Järjestimme ensimmäisessä vaiheessa 5 kaupunkia, saavutamme Saksassa lähes 1 konttoria vuoden kuluessa. Se on tärkeä taloudellisten, kulttuuristen, sosiaalisten suhteiden ja urheilun kannalta. Jos voimme tehdä tästä systemaattisen, siitä on hyötyä İzmirille. " Avattujen toimistojen edustajat antoivat myös tietoa toteutettavista töistä ja kiittivät presidentti Tunç Soyeria tuesta.

Puheiden jälkeen nauha leikattiin ja Saksan İzmirin myynninedistämistoimistot avattiin symbolisesti.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar