Red Bull Half Court -koripalloturnauksen ensimmäinen karsinta Bursassa

ensimmäinen karsinta punaisen härän puolikentän koripalloturnauksessa Bursassa
ensimmäinen karsinta punaisen härän puolikentän koripalloturnauksessa Bursassa

Turkin karsinnat Red Bull Half Court 3 × 3 -koripalloturnauksessa, jossa kilpailevat maailman parhaat katukoripalloilijat, pidetään Bursassa, jonka isännöi Bursa Metropolitan Municipality.

Katukulttuurin ja koripallon tuominen yhteen; Turkki alkaa osallistua Red Bull Half Court 3 × 3 -koripalloturnaukseen, jossa kilpailevat maailman parhaat katukoripalloilijat. Ensimmäinen Red Bull Half Courtin neljästä eliminoinnista, johon kaikki 3-hengen joukkueidensa perustaneet voivat osallistua, pidetään Bursassa. Turnaus, jossa selvitetään Turkin mestarikandidaatti, järjestetään Hüdavendigarin kaupungin puistossa, jonka isäntänä toimii pääkaupunkiseudun kunta, lauantaina 4. kesäkuuta klo 12–14.00. Myös koripallokenttä, jossa jättiläinen järjestö järjestetään, väritettiin pääkaupunkiseudun kunnan tuella. Pääkaupunkiseudun kunnan nuoriso- ja urheilupalvelujen osastolla järjestettävä järjestö tuo koripallon ystävät yhteen.

Maailman finaali Venäjällä

Hüdavendigarin kaupunginpuiston koripallokentän karsinnan jälkeen katukoripallohimo vierailee Ankarassa, İstanbulissa ja İzmirissä. Joukkue, josta tulee Turkin mestari neljän pudotuksen lopussa, selvitetään myös İzmirissä. Joukkueella, joka voitti kilpailijansa ja tuli Turkin mestariksi, on tilaisuus edustaa maata syyskuussa Venäjällä pidettävässä maailman finaali. Ilmoittautuminen ja yksityiskohtaiset tiedot turnauksesta löytyvät osoitteesta RedBull.com/halfcourt.

Armin

sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar