Täydelliset merkit DOSABSİADista GUHEMiin

täysi palkkaluokka dosabsiadista guhemeen
täysi palkkaluokka dosabsiadista guhemeen

Demirtaş Organized Industrial Zone Business People Association (DOSABSİAD) puheenjohtaja Nilüfer Çevikel ja hallituksen jäsenet vierailivat Gökmenin avaruuslentokoulutuskeskuksessa (GUHEM), joka rakennettiin Bursaan Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) johdolla. Nilufer Çevikel sanoi, että Turkin avaruuskeskus olisi merkittävä virstanpylväs matkalla.BTSO: n vuonna 2013 esittelemän vision kanssa, teollisuus- ja teknologiaministeriön tuella, yhteistyössä Bursa Metropolitan Municipality ja TÜBİTAK, GUHEM isännöi DOSABSİADin puheenjohtaja Nilüfer Çevikelia ja hallituksen jäseniä. Nilüfer Çevikel ja mukana oleva valtuuskunta saivat tietoa GUHEMin toimitusjohtajan Halit Mirahmetoğlun keskuksessa tekemästä työstä. Nilufer Çevikel, guhem, totesi Turkin äskettäisen innostavan kaikkia avaruusponnisteluissaan asetettuja tavoitteita ja sanoi, että hän osallistuu merkittävästi näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

"TÄRKEÄ KIVIKIVI Avaruustutkimuksissa"

Çevikel totesi, että GUHEM lisää tietoisuutta avaruuden ja ilmailun alalta ja innostaa lapsia ja nuoria tällä alalla, "Meillä on maana suuria tavoitteita. Tässä vaiheessa on erittäin tärkeää saada kaikki tuntemaan saman jännityksen välillä 7–70. Bursa-kauppakamarin hallituksen puheenjohtajan İbrahim Burkayn visio, GUHEM on tässä mielessä erittäin arvokas projekti. Se, että tällainen varustettu keskus on kaupungissa, on ylpeys kaikille, jotka pyrkivät lisäämään arvoa kaupunkiin. Tässä tehtävä työ muodostaa myös perustan menestyksellemme avaruus- ja ilmailualalla. " sanoi.

guhem on tärkeä virstanpylväs Turkin ilmailu- ja avaruusteollisuudessa. Çevikel korostaa tätä: "Sekä GUHEni näyttelyn arkkitehtuurilla ja mekanismeilla että esimerkillinen projekti Turkille. Keskustassa tehty työ on melko vaikuttavaa. Epidemian jälkeen kaikkien 7–70-vuotiaiden tulisi ehdottomasti käydä GUHEMissä. " hän puhui.

TURKKI avaruusteemainen ensimmäinen koulutuskeskus

guhem Turkin ilmailu- ja ilmailuaiheinen ensimmäinen koulutuskeskus, jonka mukaan GUHE: n pääjohtaja Khaled Mirahmetoglu, 13 tuhatta 500 neliömetriä keskustaan, perustettiin avaruus- ja ilmailukoulutuksen alalla 154 vuorovaikutteiselle laitteelle, joka ilmailun oppimisen ja ilmailun innovaatiokeskus sijaitsi eri puolilla maailmaa. sovellukset, joissa kertoi. Mirahmetoğlu ilmoitti pyrkivänsä tarjoamaan tietoa, joka lisää avaruuteen liittyvää tietoisuutta uusille sukupolville ja lisäämään kiinnostusta tätä alaa kohtaan GUHEMin kautta, ja kiitti DOSABSİAD Managementia vierailusta.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset