Kun Kırkdilim-tunnelit valmistuvat, 10 minuutin tie lyhenee 5 minuutiksi

Kun jaetut tunnelit valmistuvat, minuuttitie lyhenee minuutiksi
Kun jaetut tunnelit valmistuvat, minuuttitie lyhenee minuutiksi

Valoa ilmestyi toisessa tunneleista, jotka on rakennettu varmistamaan turvallisempi ja mukavampi Kırkdilim-passin ylitys, joka sijaitsee Mustanmeren ja Keski-Anatolian välisellä reitillä.”Valo ilmestyi” -seremonia pidettiin maanantaina 40. helmikuuta T2-tunnelin, yhden kolmesta Kırkdilimiin rakennetusta tunnelista, nimettyjen valojen vuoksi, jotka on nimetty reitin 22 mutkan mukaan. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu ja moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu osallistuivat seremoniaan.

Seremoniassa pitämässään puheessa ministeri Karaismailoğlu muistutti, että työtä jatketaan päättäväisesti ja innostuneesti noin 4 XNUMX rakennustyömaalla eri puolilla maata, ja sanoi: "Valmistelimme maamme tulevaisuutta varten jakamalla tiet, moottoritiet, megaprojektit ja älykkäät liikennejärjestelmät".

Ministeri totesi, että 2003 miljardia 5 miljoonaa liiraa on käytetty Çorumin, joka on Mustanmeren alueen portti Keski-Anatolialle, liikenne- ja viestintäinfrastruktuuriin vuodesta 274 lähtien, ministerimme lisäsi jaettua tien pituutta, joka oli vain 2003 kilometriä vuonna 59 , 5 kilometriin; Hän kertoi, että bitumisella kuumaseoksella päällystetyn tien pituus kasvoi 356 kilometriin.

Vuosina 2003–2020; Muistuttaen, että he ovat päättäneet Samsun-Ankara-moottoritien, pohjoisen Tetek-akselin, Çorum-Sungurlu-erotuksen Alaca Çorum-Yozgat -tiellä, Alacan sisäänkäynnin, İskilip-kaupungin ylityksen, İskilip-Çankırı-tien ja Saraydüzü-Kargı-tiet, ministeri sanoi: "Çorum jaetuilla teillä , Samsun, Kırıkkale, Amasya, Yozgat ja Sinop maakunnissa ”, hän sanoi.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että kaupungissa on käynnissä 2 moottoritiehanketta, joiden hankekustannukset ovat 985 miljardia 12 miljoonaa TL, ja korosti projektin tärkeyttä toteamalla, että yksi niistä on Kırkdilim Pass. Karaismailoğlu totesi, että Kırkdilim Crossing Çorum-Lachin Roadilla yhdistää Çorumin Osmancıkin, Dodurgan, Lachinin ja Kargın alueisiin, ja mainittu siirtymä alkaa myös Sinopin, Boyabatin, Kargın, Osmancıkin, Çorumin, Yozgatin, Kayserin, se on Niğden. tärkeä osa Välimerelle ulottuvaa pohjois-etelä-akselia.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että Lachinin ja Kırkdilimin välisellä vuoristoalueella sijaitsevalla projektireitillä on ollut useita ongelmia projektireitin toiminnassa maanvyörymien ja kallion pudotusten kaltaisista syistä, ja sanoi projektista seuraavan: ovat 8,6 tunnelia, joissa on 2 × 4.099 metriä, 3 tasoristeystä ja 3 alikäytävää.

Ministeri Karaismailoğlu totesi myös, että 1.553 metrin pituisen T3-tunnelin kaivutyöt on saatu päätökseen ja viimeisissä betonityötöissä on edistytty huomattavasti, ja lisäsi: "Viimeinen päällystysbetonin tuotanto on saatu päätökseen vasemmassa putkessa , ja oikeassa putkessa on saavutettu 775 metrin eteneminen. T1.389-tunnelissa, joka on 1 metriä pitkä, edistyttiin tukemalla 563 metriä vasemmassa ja 722 metriä oikeassa putkessa. Tänään olemme T1.157-tunnelin, joka on 2 XNUMX metriä, valon näkemisen seremoniassa. Olemme suorittaneet kaivaukset loppuun. Aloitamme vasemman putken lopullisen pinnoitteen valmistuksen. "

Seremonian jälkeen ministeri Karaismailoğlu ja toimitusjohtaja Uraloğlu vierailivat Çorumin moottoriteiden päällikkönä ja tapasivat työntekijöitä. sohbet Hän.

Kırkdilimin tunnelihankkeen valmistuttua olemassa oleva 10 km: n tie kulki 10,22 minuutissa; Vanhaan reittiin verrattuna se lyhenee 1,60 km, laskee 8,62 km: iin ja matka-aika tiellä lyhenee 5 minuuttiin. Reitillä matkustavien kansalaisten ja kuljettajien henki- ja omaisuusturva varmistetaan projektin ansiosta, mikä säästää paljon polttoainetta ja aikaa lisäämällä fyysisiä ja geometrisia standardeja.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset