Yksityisen yrityksen tavarajuna juuttui raiteilta Ayranin asemalle tultaessa!

Yksityiselle yritykselle kuuluva tavarajuna lähti tieltä tullessaan Ayran-asemalle
Yksityiselle yritykselle kuuluva tavarajuna lähti tieltä tullessaan Ayran-asemalle

Yksityiselle yritykselle kuuluva tavarajuna lähti tieltä tullessaan Ayranin asemalle Fevzipaşan suunnasta, joka sijaitsee Gaziantepin maakunnan rajoissa. Onnettomuudessa neljä täyttä vaunua lähti tieltä, tiellä tapahtui vakavia vahinkoja ja rautatie oli suljettu junaliikenteelle.Yhdistyneessä liikennetyöntekijöiden järjestö antoi julkilausuman onnettomuudesta sunnuntaina 21. helmikuuta 2021.

BTS: n lausunto on seuraava; "Vaikka ei ole virallista selitystä syylle, miksi vaunut ajavat pois tieltä, toteavat kollegamme, jotka tekivät ensimmäiset tutkimukset paikassa, jossa onnettomuus tapahtui pyöränakselin katkaisun / rikkoutumisen seurauksena. neljä kapeavaunua (joka on yksityisen yrityksen tarkistustyön aihe).

Alue, jolla onnettomuus tapahtuu, on alue, jossa on merkinantojärjestelmä. Onnettomuuksien vaurioittamaa junaa hoitaa yksityinen yritys, ja jarrujen ohjaus / korjauspalvelut, joita kutsumme tämän junan lähettämiseksi ja tarkistamiseksi, suorittaa TCDD Taşımacılık A.Ş. Fevzipaşan asemalta. Koska yhtiöön kuuluva erikoistunut tarkistusorganisaatio suljettiin yksityistämis- / vapauttamisohjelman puitteissa, sen suorittaa pätevä ja erikoistumaton yksityinen yritys.

Syy siihen, miksi olemme sisällyttäneet niin paljon yksityiskohtia, on se, että monet työpaikat, jotka liittyvät myös tähän onnettomuuteen ja vaativat asiantuntemusta, tarjotaan muiden kuin pätevien alihankkijoiden saataville ja onnettomuuksien määrän vakava kasvu.

Rautatieliikenteen vapauttamista koskevan lain jälkeen TCDD jaettiin kahteen osaan ja perustettiin erillinen pääosasto Taşımacılık -nimellä, joka vastaa junista, kun taas TCDD jatkoi päällirakenteiden, infrastruktuurin ja liikenteen hallinnan vastuulla.

Tämän lakiin perustuvan jakamisen jälkeen junien yksityistäminen on alkanut erityisesti tavarankuljetusten osalta, ja TCDD: n puolella tie, sähkö, jne. Suuret ja pienet yksityiset yritykset alkoivat ottaa työpaikkoja toiminta-aloillaan. Viime aikoina, kun teiden kunnossapidossa on tapahtunut laajamittaista yksityistämistä, TCDD: n hallintotoimet ovat viime päivinä saattaneet viimeisen pisteen signaloinnin ja viestinnän siirtämiseen yksityisille yrityksille sähköistämisen lisäksi.

Vaikka tämä on työn yksityistämisulottuvuus, tosiasia, että rautatieurakoinnit, jotka on suoritettava erityisen asiantuntemuksen ja koulutetun ja pätevän henkilöstön avulla, tekevät yksityiset ja kumppanuusyritykset sekä rautateiden vahingot, on havaittu on ollut vakava onnettomuuksien lisääntyminen meriturvallisuuden katoamisen vuoksi.

Vuodesta 2017, jolloin laki tuli voimaan, kun heidän kanssaan ilmaistut onnettomuudet ovat kokeneet, kymmenet kansalaisistamme ja henkilöstöstämme ovat menettäneet henkensä näissä onnettomuuksissa. Näiden onnettomuuksien lisäksi onnettomuudesta palanneiden tapausten määrä, jota kutsumme "läheltä piti", on monta kertaa enemmän.

Kun tien merkinanto-viestintä-sähköistys työpaikkojen ja töiden, joita kutsumme päällirakenteiksi, yksityistäminen ja alihankintaprosessi lisättiin junien liikenteen yksityistämisen prosessiin ja liikenteen turvallisuuden luopumiseen voiton logiikan avulla , päällirakenteet ja junaliikenteen turvallisuus tuhoutuivat suurelta osin.

Elazığin onnettomuus, jossa kaksi henkilökuntaa kuoli 05.08.2017 Divriği-İskenderun-radalla, jolla yksityisjunaliikennettä harjoitettiin voimakkaasti, vuonna 2018 Hekimhanin asemalla tapahtunut onnettomuus ja muut jälkikäteen tapahtuneet onnettomuudet, tämä onnettomuus tapahtui viimeisenä. Onnettomuudet eivät rajoitu tähän yksittäiseen linjaan, ja viime kuukausina onnettomuus tapahtui Körfezin aseman öljyntäyttötiellä, onnettomuudessa kaatui vaunu, joka oli täynnä polttoöljyä.

Se valui maahan ja muuttui suureksi katastrofiksi, mutta polttoaineen sekoittuessa maaperään tapahtui korjaamatonta ympäristön pilaantumista.

Myös tähän prosessiin osallistuneen laitoksen onnettomuudet lisääntyivät, ja Çorlussa 08. heinäkuuta 2018 tapahtuneessa onnettomuudessa 25 kansalaista ja henkilökuntaa kuoli Ankaran YHT-junan ja ohjausveturin onnettomuudessa joulukuussa. 13., 2018. joulukuuta 9.

Jälleen tällä 3 vuoden jaksolla meillä on ollut monia ystäviä, jotka menettivät henkensä junahenkilöstöltä laitokseen kuuluvien tavarajunien onnettomuuksien tai törmäysten seurauksena.

Kun kaikkia näitä onnettomuuksia tarkastellaan yhdessä, yksityistäminen ja laitos jätetään epäpätevien henkilöiden hallintaan, tapahtumien ja tieteellisten tutkimusten oppimisen puutteeseen sekä jatkuvaan yksityistämiseen ja alihankintakäytäntöihin.

Näiden erikoisjunien onnettomuuksissa; jarru jne. Nähdään, että jopa turvaoperaatioita tekevät yksityiset yritykset, henkilöstö palkataan selvästi niiden normien yläpuolelle, joiden pitäisi olla ansiotavoitteiden vuoksi, ja kustannuksia vaativa turvaelementti jätetään huomiotta toiminnan aikana. Jälleen yksityistämisen ja politisoinnin logiikan elementtinä; 10. lokakuuta 2020 tapahtuneessa onnettomuudessa Karabükin levy (pyörivä silta), jota käytettiin vetureiden kääntämiseen, oli pysyvästi viallinen eikä toiminut, Çankırın levy siirrettiin kunnalle ja leikkikenttä rakennettiin maahan, ja onnettomuus ja signalointijärjestelmä avattiin käyttöön aktivoimatta törmäysonnettomuutta ohjausveturin kanssa.

Çorlussa sattuneessa onnettomuudessa; "Ellei onnettomuutta ole tapahtunut tähän päivään saakka, se ei tapahdu tämän jälkeen", tuomioistuimelle toimitetussa täydentävässä asiantuntijaraportissa on paljastettu, että työkyvyttömyys, vieraantuminen tieteestä ja tekniikasta, yksityistäminen ja poliittinen henkilöstö etuosa.

Lopuksi tässä onnettomuudessa ei tapahtunut kuolemaa tai loukkaantumista, joka tapahtui Ayranin aseman sisäänkäynnillä. osoitti, että rautatiet vietiin erittäin huonoihin pisteisiin, ja se osoittaa, että pohjapiste on nyt lähestymässä.

Se, mitä tapahtui sen jälkeen, kun PTT oli jaettu kahteen osaan ja rautatie hajosi samanlaisessa prosessissa kuin Türk Telekomin myynti, on ilmeistä. Rautatiet liittyvät nyt jatkuvasti onnettomuuksiin, ja käynnissä oleva yksityistäminen tuo paljon huonomman prosessin ja tulokset kuin Türk Telekomin esimerkki, koska rautatieliikenne ja siellä on inhimillinen tekijä.

Jopa yksinkertaisimmat, ehkäistävissä olevat virheet / virheet johtavat onnettomuuksiin, koska työttömät siirtävät työn hallinnan ja valvonnan yksityistämisen seurauksena. Toinen onnettomuuksien tekijä on sellaisten henkilöiden nimittäminen, joilla ei ole ulkomaista ansiokokemusta yrityskulttuurista, TCDD: n, TCDD Taşımacılık AŞ: n ja TÜRASA top: n ylimmän johdon, jotka muodostavat koko rautateiden, nimittämisen.

Näistä onnettomuuksista ja varoituksistamme huolimatta vaatimus yksityistämisen ja alihankintakäytäntöjen luopumisesta johtaa laitosta vielä pahempiin kohtiin.

Tiedämme, että rautatiehallinto on valmistautunut uusiin yksityistämistoimiin ja esittänyt tämän poliittisille voimille viime päivinä. Jos nämä uudet jakautumiset ja yksityistämiset elävät, rautatiet siirtyvät peruuttamattomalle polulle. Maa, laitos ja kaikki työntekijät ovat haitallisia, rautatieliikenteen työntekijöiden pimeys.

Vaikka tie on lähellä, pyydämme TCDD: n johtoa ja liikenneministeriötä kääntämään tämän virheen, tulemaan yhdessä ammattiliittojen, tutkijoiden ja jaostojen kanssa etsimään ratkaisuja ja lopettamaan yksityistäminen ja alihankintakäytännöt välittömästi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset