Huomiota ryppyihin ja kasvojen roikkumiseen!

Kiinnitä huomiota kasvojen ryppyihin ja notkeutumiseen
Kiinnitä huomiota kasvojen ryppyihin ja notkeutumiseen

Lääketieteellinen esteettinen lääkäri Dr. Mesut Ayyıldız antoi tietoa aiheesta. Endopeelin avulla ryppyjä ja notkoksia monissa kehon osissa, etenkin kasvoissa ja kaulassa, poistetaan nopeasti. Tätä menetelmää, jota on sovellettu maassamme turvallisesti noin 5 vuoden ajan, on käytetty menestyksekkäästi monissa maailman maissa noin 15 vuoden ajan.Sveitsiläinen kasvojen plastiikkakirurgi prof. Kehittänyt Alain Tenenbaum; Endopeel, joka käyttää maapähkinäöljyn, karbolihapon ja mentolin seoksesta koostuvaa tuotetta, tarjoaa sekä lääketieteellistä nostoa että kemiallista kuorintavaikutusta.

Kuten tiedetään; Botox estää ryppyjä, joilla on merkittävä matkimista, estämällä hermojohtuminen alueella, jolla sitä levitetään, ja rentouttamalla lihaksia. Endopeel kuitenkin lisää lihasten sävyä alueella, jolla sitä käytetään, ja lisää kantokykyä painovoimaa vastaan ​​ja luo jännitteitä, eliminoi ryppyjä ja notkeutumisen vaikutuksella, joka alkaa 20 minuutissa ja ei koskaan aiheuta matkimista.

Endopeel-tekniikalla kasvojen alaosa ja kiristyspinta kiristetään samanaikaisesti; On olemassa monia käyttötarkoituksia, kuten kulmakarvojen ja nenäkärkien nostaminen, selluliitti, vatsan painaminen, käden ja dekolteen kiristäminen, käsivarsien roikkumisen estäminen ja brasilialaisen takapuolen saaminen.

Endopeel on erittäin luotettava menetelmä, eikä negatiivisia raportteja ole kaikkialla maailmassa. Se on tyydyttävä ominaisuus potilaan / kustannusten kannalta. Se ei koskaan vahingoita kasvojen päähermoja ja verisuonia, eikä sillä ole myrkyllistä vaikutusta.

Tuloksena; Endopeel nousee kärjessä ei-kirurgisessa kasvohissialueella lopettamalla ryppyjä ja notkeutumisen vaikutuksellaan, joka alkaa 20 minuutissa ilman jäljittelyn menetystä ja houkuttelee huomiota menetelmänä, joka lisää kiinnostusta monien vuosien ajan.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset