Puheenjohtaja Burkay, "Meidän olisi suojattava viejiämme valuutan hintojen epävakaudelta"

Meidän on suojeltava presidentti Burkayn viejää valuutan hintojen epävakaudelta.
Meidän on suojeltava presidentti Burkayn viejää valuutan hintojen epävakaudelta.

Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin (BTSO) puheenjohtaja İbrahim Burkay totesi, että valuuttakurssien epävakaus jätti viejän vaikeaan tilanteeseen, ja sanoi: "Huolimatta maailmanlaajuisesti lisääntyvästä protektionismipolitiikasta ja epidemian kysynnän laskusta, onnistuimme ylittää vientitavoitteemme. Suuri valuuttavaihtelu aiheuttaa kuitenkin riskin vientituloksellemme. Siksi meidän on suojattava viejiämme hintojen epävakaudelta. " sanoi.Talousjournalistien järjestö, joka järjestettiin videoneuvottelussa "Turkin talous puhuu", vieraili Ibrahim Burkay, joka kertoi tuhon vaikutuksesta koronaviruksen maailmanlaajuiseen puhkeamiseen vuoteen 2020 mennessä, hän sanoi. Presidentti Burkay totesi, että epidemia vaikuttaa kaikkiin sosiaalisiin ja taloudellisiin alueisiin tuotannosta kauppaan, viennistä työllisyyteen, mutta toisaalta todellinen sektori pyrkii suojaamaan voittojaan, mutta pyrkii sopeutumaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin prosessissa, joka määritellään uudeksi normaaliksi.

"KORKEA KORKEAKSI Estää INVESTOINNIT"

İbrahim Burkay, joka totesi, että yrityksillä, joiden toiminta oli rajoitettua palvelualalla, erityisesti elintarvike- ja juomateollisuudessa sekä matkailussa, oli hyvin vaikea aika, ja toisaalta teollisuudenala pystyi jatkamaan tuotantoa toteutettujen toimenpiteiden ansiosta Jopa epidemian pahimpina päivinä: "Korkean korkotason, aggressiivisen valuuttakurssivaihtelun ja vientimarkkinoiden vakavan supistumisen aiheuttama yleisesti lisääntyvä inflaatio ja hintojen epävakaus reaalialallamme kuitenkin pienensi tuloja ja kasvatti kustannuksia. Korkotaso, joka lähestyy 20 prosentin rajaa ja kaksinumeroinen inflaatio, ovat tärkeimmät esteet sijoitus- ja tuotantoilmapiirille. " hän puhui.

"TUKIMEKANISMIT ON AKTIVOITAVA"

Vaikka odotetaan olevan noin 4 prosentin maailmantalouden supistuminen, mikä osoittaa, että vahva ennuste siitä, että se kääntää Turkin vuoden 2020 positiivisella kasvulla, BCCI: n puheenjohtaja Burkay sanoi: "tukee ennakoivaa talouden hallinnan reaalisektorina tarjoustamme ja viejiä vuonna 2020 erinomainen suorituskyky positiivisesti huonontuneet maat maailmassa Olemme suorittaneet tapahtumamme välillä. Valuuttakurssien nopea lasku yhdistettynä korkojen nousuun ja korkeaan inflaatioon uhkaa kuitenkin vientitavoitteitamme. Hintavakauden ylläpitämiseksi vientimekanismeja suojaavia tukimekanismeja tulisi ottaa käyttöön sekä laskuissa että korotuksissa. Tuottajillemme sopivan luottomahdollisuuden tarjoaminen raaka-ainehankinnoille ja raaka-aineiden lisätullien suspendoiminen tänä aikana ovat tekijöitä, jotka tukevat ulkomaankauppamme, samoin kuin ennustettava valuuttakurssirakenne. Tuottajille ja viejille energialennukset ja rahtituki ovat todellisen sektorimme tärkeimpiä odotuksia.

"Päästä irti prangaleista jalkamme"

Puheenjohtaja Burkay totesi, että korkotason nousu, korkea inflaatio ja epävakaat valuuttakurssit ovat reaalisektorin kahleita. "Burkay sanoi:" Maana meidän pitäisi päästä eroon näistä kahleista mahdollisimman pian ja arvioida vuosi 2021 uudeksi ajanjaksoksi, jolloin keskitymme mahdollisuuksiin, ei riskeihin. " sanoi. İbrahim Burkay totesi, että koronaviruksen aiheuttamien vakavien vahinkojen kielteiset vaikutukset yhteiskunnallisessa elämässä ja taloudellisessa toiminnassa tuntuvat edelleen jonkin aikaa. Tästä syystä pidämme presidenttimme johdolla aloitettua mobilisointia demokratian, talouden ja lain alalla erittäin kriittisenä ja arvokkaana voidaksemme vahvistua olosuhteistamme. Sijoittajiemme luottamusta lisäävän uudistusohjelman nopean toteuttamisen myötä toivon, että liike- ja sijoitusympäristöstä tulee paljon houkuttelevampi. " hän puhui.

"INTENSIIVINEN TYÖTAPA BTSO: ssa"

BTSO: n hallituksen puheenjohtaja İbrahim Burkay totesi, että Bursa-kauppakamari päätti vuoden 2020 voimakkaalla työtahdilla suojellakseen jäseniään ja työntekijöitä viruksen kielteisiltä vaikutuksilta: "Vahvistimme edelleen viestintäverkkoamme aloiemme kanssa pandemian aikana. Määritimme hätäsuunnitelmamme ja loimme kriisipöydämme arvostetun kuvernöörimme johdolla. Olemme kehittäneet ratkaisuja, jotka otetaan nopeasti käyttöön toimialojemme vaatimuksiin. Jäsenet Turkin kamari- ja hyödykepörssejä koskevissa vaatimuksissamme, ehdotuksissamme ja odotuksissamme olemme jatkuvasti yhteydessä unioniimme, jaamme ministereitämme ja herra presidenttiämme. Tekemiemme yrittäjien tuloksena hallituksemme on laatinut yrityksillemme tukipaketteja monilla aloilla, kuten lyhytaikaisen työkorvauksen, veronalennusten, rahoituksen ja työllisyystuen sekä vuokratuen. Tässä yhteydessä haluan kiittää herra presidenttiä, hallituksiamme ja TOBB: n presidenttiä Rifat Hisarcıklıoğlua kaupungin ja liike-elämän puolesta. " sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset