3 suurta palkintoa Toyotalle ODD: ltä

Iso palkinto Toyotalle ODD: ltä
Iso palkinto Toyotalle ODD: ltä

Turkki-yhdistys yhdistää autoteollisuuden jälleenmyyjät saman katon alle. 43 autoteollisuuden kansainvälistä tuotemerkkiä (ODD), tänä vuonna 11. kertaa "Ainutlaatuinen vuosi", joka on yhteydessä Toyotaan järjestetyissä ODD Gladiator Awards -palkinnoissa, meillä on 3 upeaa palkintoa.


Verkkoseremoniassa, johon osallistui kaikki sidosryhmämme yhdessä toimialamme edustajien, Toyota; Toyota Yandex sai ensimmäisen sijan vuoden digitaalikokemussovelluksessa Turvallinen ajaminen -hankkeella, Vuoden sosiaalisen vastuun projekti ja Toyota Ei esteitä -projektilla vammaisille sekä Toyota New Hiluxin lanseeraamisen lehdistön jäsenten äänillä "Vuoden lehdistön julkaisu" -kategorioissa.

Haluamme ilmaista vilpittömät kiitoksemme tuomariston jäsenille, kollegoille, lehdistön ystäville ja kaikille Toyota-faneille, jotka toivat työmme yhteen palkinnolla ODD Sales and Communication Awards, 2020 Gladiators -tapahtumassa, joka järjestetään joka vuosi ja on yksi niistä elementeistä, jotka tuovat dynaamisuutta toimialallemme.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset