Rokote saapuu Turkkiin Toiminnan kriittiset vaiheet: Ole ensimmäinen Covidien-19: ssä

mAlArIndA-kalkkunakapinalliset, jotka tulivat toimimaan näyttämöllä, voivat olla ensimmäinen kriittinen Covidien
mAlArIndA-kalkkunakapinalliset, jotka tulivat toimimaan näyttämöllä, voivat olla ensimmäinen kriittinen Covidien

Turkki, Covidien-19-rokote innovatiivisimmalla menetelmällä, jota pidetään yhtenä viruksen kaltaisten hiukkasten (VLP) rokotteena, saavutti kriittisen vaiheen tutkimuksissaan. Teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank Turkin havainnot yhdessä tutkimuksessa tekivät VLP-pohjaisen rokotealan.


Ministeri Varank totesi, että he pyrkivät aloittamaan inhimilliset tutkimukset yhteistyössä terveysministeriön kanssa tammikuun loppuun saakka. "Ensimmäisessä vaiheessa perustetaan kapasiteetti, joka voi tuottaa 50 miljoonaa rokoteannosta. Koska tämä on innovatiivinen rokotusmenetelmä, maailmalta voi olla kysyntää. " sanoi.

VIRUSTEN SAMANKALTAISET HIUKKAT

Varankin ministerit, päivätty maailmassa, Turkin TUBITAK-19 Platform Covidienin soveltamisala on havainnut yhden VLP-rokotteen avulla kehitetyn tutkimuksen aikana. Varank, joka vieraili Nobel İlaçin Bioteknologian laitoksessa TÜBİTAKissa Marmara Technopoliksessa (MARTEK), sai viranomaisilta tietoja suoritetuista tutkimuksista.

Teollisuuden ja teknologian varaministeri Mehmet Fatih Kacır, TÜBİTAK: n puheenjohtaja Prof. DR. Hasan Mandal ja TÜBİTAK MARTEK toimitusjohtaja Mehmet Ali Okur olivat mukana.

ROKOTTEIDEN ESITTELY

Vierailun aikana, jonka isännöi Hasan Ulusoy, Nobel Pharmaceuticals -yhtiön hallituksen puheenjohtaja, Nobel İlaç Biotechnology ja uusien tuotteiden arviointijohtaja Dr. Hasan Zeytin esitti Varankille heidän työstään. Varank, joka teki tutkimuksia laboratoriossa, jossa rokotustutkimuksia tehtiin esityksen jälkeen, vastasi myöhemmin toimittajien kysymyksiin vierailusta. Varank sanoi yhteenvetona:

TÄRKEÄ TEKNOLOGIA

Meillä on yritys, joka on tärkeä sekä kasvibiotekniikan kemiallisten lääkkeiden suhteen Turkissa. Voimme sanoa, että yksi alueen tärkeimmistä investoinneista on täällä. TÜBİTAK MARTEK on tärkeä teknopark. Edistynyttä tutkimusta tehdään.

TÜBITAK Covidien-19 Turkey Platform

Saapuessasi Turkkiin TUBITAK lisää viruksia, olet kerännyt kaikki Turkin tutkijat. Mikä tahansa projekti, joka voi taistella virusta vastaan, se voi olla rokote tai lääke, se voi olla suojaavia materiaaleja. Saamme tarpeeksi tätä onnettomuutta, jonka haluamme auttaa sinua osallistumaan Turkin taisteluun maailmanjärjestystä vastaan ​​pitääkseen molempien kansalaiset. ' sanoimme. Tämän idean pohjalta loimme Turkki TUBITAK Covidien-19 -alustan.

VLP-rokote

Tuemme 17 eri projektia tällä alustalla. Heistä kahdeksan on rokotetutkimuksia. Teollisuus- ja teknologiaministeriönä, TÜBİTAK: na ja terveysministeriönä olemme seuranneet prosessia tiiviisti ensimmäisestä päivästä lähtien. Yritämme auttaa tutkijoita ja osallistua henkilöresursseihin. Yksi tärkeimmistä tämän alustan hankkeista on rokotetutkimus, joka perustuu viruksen kaltaisiin hiukkasiin, joita kutsutaan VLP: ksi.

TÄRKEÄ VAIHE

Täällä, İhsan Gürsel ja Mayda Gürsel, kehittäessään tätä projektia toiselle alustalle, kun epidemia esiintyi, he mukauttivat sen heti alustoilleen ja aloittivat nopeasti rokotustutkimuksen VLP: llä. Olemme saavuttaneet tärkeän vaiheen tässä rokotetutkimuksessa. Jotta rokote menisi vaiheeseen, ihmiskokeisiin, se on tuotettava.

OLEMME YLPEITÄ

Täällä Nobel İlaçissa, näissä laitoksissa, joissa terveysministeriömme on myöntänyt GMP-sertifikaatin, tehdään nyt rokotuksemme tarvitsemaa tuotantoa vaihetutkimuksiin ja ihmiskokeisiin siirtymiseksi. Näiden tuotantojen laadunvalvonta on tehtävä. Lisäksi olisi tutkittava myrkyllisyystutkimuksia eli vahingoittaako se henkilöä tai muuta elävää olentoa. Suunnittelemme kaikkien näiden töiden valmistumisen kuukauden loppuun mennessä ja siirtymän vaihevaiheeseen.

Luotettava ja suuri vaikutus

Maailmassa on tällä alalla tutkimuksia (VLP-rokote), erityisesti Maailman terveysjärjestön luettelossa, mutta toistaiseksi vain yksi tutkimus on siirtynyt vaiheeseen 1. Toivon, että olemme toiset. Tämä tutkimus on hyvin innovatiivinen menetelmä. Koska kyseessä on proteiinipohjainen tutkimus, uskomme, että se on erittäin luotettava ja erittäin tehokas tutkimus. Tietysti vaiheet ja ihmiskokeet on saatava päätökseen näiden todistamiseksi.

ME LUPAAMME

Toivomme, että aloitamme inhimillisen työn yhteistyössä terveysministeriön kanssa kuukauden loppuun mennessä rokotustutkimuksessamme, joka perustuu viruksen kaltaisiin hiukkasiin, joiden uskomme tekevän äänen maailmassa. Saamiemme tulosten mukaan uskomme, että voimme tuottaa rokotteen, jolla voi olla suuri vaikutus maailmassa yksityissektorimme tuella. Uskon, että jos voimme siirtyä vaiheopintoihin mahdollisimman pian, annamme maailmalle hyviä uutisia täältä.

VOI PYYDÄ MAAILMALTA

Jos tämä rokote onnistuu faasitutkimuksissa, se siirtyy massatuotantoon. Ensimmäisessä vaiheessa perustetaan kapasiteetti, joka voi tuottaa 50 miljoonaa rokoteannosta. Voimme lisätä tätä tarvittaessa. Koska tämä on innovatiivinen rokotusmenetelmä, maailmalta voi olla kysyntää. Teemme kaikki nämä prosessit koordinoidusti yksityissektorimme ja terveysministeriömme kanssa.

TURKIN ENSIMMÄISEN TEKNOKENTIN

MARTEK, 1992 Gebzessä, TUBITAK-kampus perustettiin yhtenä Turkin ensimmäisistä teknisistä paikoista. Tarjoten asiantuntijaympäristöjä yrityksille, jotka ovat harjoittaneet tutkimus- ja kehitystoimintaa tieteen ja teknologian alalla 29 vuotta, MARTEK kannustaa yrityksiä, joilla on yhteiset tavoitteet, vastaamaan klustereihin ja verkottumaan. MARTEK varmistaa tutkimus- ja kehityskeskeisten projektien tuotannon maailmanlaajuisilla kumppanuuksilla.

2 TUHAT LITERIN TUOTANNON MAHDOLLISUUS

Nobel İlaç perusti bioteknologian laitoksen vuonna 2019. Laitoksella, jolla on 4 bioteknisen tuotteen vuotuinen tuotantopotentiaali ja 2 40 litran tuotanto, on kyky tuottaa XNUMX bioteknologiasarjan sarjaa.

UUSI ROKOTTEEN TYYPPI

VLP-rokotteet kehitetään viruksen kaltaisista hiukkasista, jotka indusoivat immuunivastetta, mutta eivät aiheuta sairauksia. Uudella menetelmällä kehitettyjä rokotteita käytetään tällä hetkellä ihmisillä joissakin sairauksissa. Covid-19-virukselle ei kuitenkaan ole hyväksytty VLP-rokotetta maailmassa.

ALGERIA tapasi joukkueen

Nobel İlaçin jälkeen ministeri Varank vieraili Baykar Cezerin tekoälyrobototekniikan toimistossa MARTEKissa. Varank, joka sai tietoja tutkimuksista viranomaisilta, tutki tutkimukset paikan päällä.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset