IMM keskittyy metroprojekteihin vuonna 2021

keskittyä metroprojekteihin ibb-vuonna
keskittyä metroprojekteihin ibb-vuonna

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu esitteli "Istanbulin pääkaupunkiseudun budjetin vuodelle 2021" edustajakokouksen istunnossa. İmamoğlu totesi, että pandemiaprosessista johtuen on vaikeita aikoja maailmanlaajuisesti, ja sanoi: "Kaikesta tästä huolimatta voin todeta tehokkaiden varainhoidon päätösten tuloksena, tämän päivän tietojen valossa, että saavutimme melkein tasapainoisen budjettimenestyksen vuonna 2020"


İmamoğlu korosti, että haastavin tekijä vuoden 2020 taulukossa on 5,8 miljardin lantin ja yli 2 miljardin euron rahoitusvelat, jotka edellinen hallinto on asettanut IMM: lle, İmamoğlu sanoi: "Euro, joka oli 2020 tl tammikuussa 6,6 Ylimääräinen velkataakka, joka 9,1 miljoonalle Istanbulin asukkaalle kohdistuu 16 liiraksi, on 5,4 miljardia Turkin liiraa. İmamoğlu korosti, että tämä luku vastaa koko IMM: n henkilöstön 3,5 vuoden palkkoja. Korostaen, että he valmistelivat vuoden 2021 talousarvion ottamalla huomioon Istanbulin odotukset ja vaatimukset, İmamoğlu sanoi: "Suunnittelimme budjettitulomme 25,5 miljardiksi TL: ksi ja budjettimenomme 28,9 miljardiksi TL: ksi. Meillä on 3,4 miljardin liiran alijäämä. Pienennimme tämän alijäämän 2020 miljardiin liiraan vuoden 4,6 talousarviossa. Ennakoimme tämän luvun olevan 2021 miljardia liiraa vuoden 3,4 talousarviossa. Maksoimme 2020 miljardia liiraa lainan vuoden 10 ensimmäisen kuukauden aikana. Tytäryhtiöidemme kokonaisbudjetti vuodelle 3,9 on 2021 miljardia liiraa ja odotettavissa olevat osallistumistuotot ovat 31 miljardia liiraa. Siten kokonaisbudjettimme nousee 2 miljardiin liiraan ”. İmamoğlu korosti, että "kolmasosa menobudjetista, jonka ennakoimme olevan 75,5 miljardia TL vuonna 2021, on investointibudjetti", İmamoğlu korosti, että ne tekevät ensi vuonna noin 28,9 miljardin TL nettosijoituksen. İmamoğlu korosti, että laitoksen konsolidoitu investointibudjetti saavuttaa yhteensä 11,1 miljardia TL, josta 3,9 miljardia TLSİKKiin, 1,6 miljardia TL IETT: hen ja 1,3 miljardia TL tytäryhtiöihin.

İmamoğlu sanoi, että täsmälleen kolmasosa menobudjetista, jonka ennakoimme olevan 2021 miljardia TL vuonna 28,9, on investointibudjetti ”ja korosti, että ne tekevät ensi vuonna noin 11,1 miljardin TL nettosijoituksen. İmamoğlu sanoi: "6,5 miljardia TL tästä summasta on varattu kuljetuksiin, 2,3 miljardia TL ympäristöinvestointeihin, 1,2 miljardia TL katastrofien hallintaan ja kaupunkien muutoksiin sekä 1 miljardi TL terveydenhoito- ja sosiaalipalveluihin sekä kulttuuritoimintaan. IMM: lle suunnitellun 11,1 miljardin liiran investoinnin lisäksi; Konsolidoitujen investointien kokonaismäärä nousee 3,9 miljardiin Turkin liiraan, 1,6 miljardilla ISKI, 1,3 miljardilla IETT ja 18 miljardilla tytäryhtiöllä ”.

İmamoğlu kertoi, että he muokkaivat vuoden 2021 budjettia istanbulilaisten vaatimusten ja odotusten perusteella:

 • Varojen puutteen vuoksi pysähtyneistä kymmenestä rivistä kuudelle jatkamme tämän kysymyksen etusijaa, samoin kuin löysimme varoja vuonna 10 ja tarjosimme suoria työpaikkoja noin 6 hengelle.
 • Avaamiemme kahdeksan erilaista työvoimatoimistoa olemme tarjonneet työpaikkaa vielä 8 tuhannelle 10 Istanbulin asukkaalle.
 • Rumeli Hisarüstü-Aşiyan -köysiradalla valmistumme ja otamme käyttöön 11,9 rautatiejärjestelmän kokonaisuudessaan 3 km, mukaan lukien İkitelli-Bahariye-osittainen metrolinja ja Cibali-Alibeyköy-osittainen raitiotie.
 • Vuonna 2022 otamme käyttöön 32,8 kiskojärjestelmää, joiden kokonaispituus on 4 km.
 • Saamme valmiiksi Hızrayn ja İncirli - Sefaköy - Beylikdüzü -metrolinjan alustavat hankkeet ja toteutettavuustutkimukset, jotka ovat edelleen suunnittelututkimusten alaisia, ja aloitamme tarjouskilpailun.
 • Virkaanastumisen jälkeen valmistuneiden kahden tunnelikaivamisen lisäksi onnistuimme kaivamaan 2 uutta tunnelia ja valmistamme ne tulevalla kaudella.
 • Olemme myöntäneet lainoja 2 ajoneuvojen valmistukseen kahdessa eri sopimuksessa, joita käytetään rautatiejärjestelmissä. 144 ajoneuvon tuotanto on saatu päätökseen, 120 ajoneuvon tuotanto jatkuu. Lainaneuvottelut jatkuvat yhteensä 24 ajoneuvon ostamiseksi kahdella erillisellä sopimuksella.
 • Ostamme 300 uutta bussia ja otamme ne käyttöön mahdollisimman pian, jotta istanbulilaiset voivat matkustaa tehokkaammin Covid-prosessin aikana.

"PRIORITEETTIMME ON KEHITTÄÄ PAIKALLINEN DEMOKRATIAMALLI ESIMERKKI MAAILMAAN"

İmamoğlu kertoi myös, että "esimerkinomaisen paikallisen demokratiamallin kehittäminen maailmalle on toinen prioriteetti", İmamoğlu selitti myös päätökset, jotka he tekivät yhteisessä mielentilassa

 • Juuri perustamamme Istanbulin suunnitteluviraston valvonnalla avasimme arkkitehtikilpailut 18 kaupunkitilaan. Tuloksena oli 72 paikallista ja 48 ulkomaalaista hanketta, joista päätettiin demokraattisella vaaliprosessilla, jossa äänesti yli 352 tuhatta Istanbulin kansalaista.
 • Pääasiassa Taksim-aukio, Bakırköy Cumhuriyet -aukio, Salacak, Üsküdar ja Kadıköy Lopulliset projektit, mukaan lukien sen neliöt, valittiin. Vuodesta 2021 lähtien aloitamme prosessin, jossa tuomme Istanbulin historialliselle identiteetille ja persoonallisuudelle sopivia neliöitä.
 • Samassa yhteydessä olemme maassamme ensimmäinen kunta, joka toteuttaa osallistuvan talousarvion toteuttamisen vuonna 2021, samalla tavalla kuin teimme strategisen suunnitelman valmisteluissa viime vuonna. Tätä tarkoitusta varten aloitamme puhelut kesäkuusta lähtien.
 • Lisäksi nopeutamme hankkeita maanjäristysvalmiuden ja erityisesti kaupunkien muutoksen alalla. Liikkeelle panemme kaikki pyrkimyksemme panna täytäntöön Istanbulin maanjäristysneuvosto, jossa hallituksemme, ministeriömme, kunnamme ja asiantuntijamme työskentelevät yhdessä maanjäristysvalmiuden suhteen ja varustamme tämän neuvoston tekemään täysin arvovaltaisia ​​päätöksiä politiikasta riippumatta.
 • IMM: n rahoitus- ja takuujärjestelmällä, josta ilmoitamme pian kaupunkien muutostarpeisiin, tuemme Istanbulia pääsemään eroon riskialttiista rakennuskannasta taatusti ja nopeasti.
 • Palautamme laatimamme ehdotukset kattohuoneistojen sisällyttämiseksi järjestelmään kontekstissa, joka estää kaupunkien muutoshankkeissa saatujen oikeuksien menetyksen ja helpottaa hankkeiden rahoitusta.
 • Etsimme oikeudenmukaisia ​​ja nopeita ratkaisuja kaupunkien muutosprojekteihin BİMTAŞ: n ja KİPTAŞ: n avulla.
 • Istanbulissa kehitämme kestäviä suhteita luoviin aloihin ja käynnistämme uusia ja tehokkaita aloitteita muuttaaksemme kaupunkimme innovaatiokeskukseksi.
 • Covidistä huolimatta saavutamme merkittäviä edistysaskeleita kulttuuri-, taide- ja urheiluinvestoinneissa ja tapahtumissa.

sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset