Dublinin Rebecca valitsee EKOL-sairaalat kosmetiikkakirurgiaan

Ekolin sairaala
Ekolin sairaala

Vuonna 2007 Izmiriin perustettu Ekol International Hospitals on edelleen Irlannin ja Ison-Britannian kansalaisten suurin terveysmatkailun tarjoaja.


Ekol International Hospitals, jota suosivat yli 200 potilasta Englannista ja Irlannista, on yleinen kohde potilaille Isossa-Britanniassa.

7/24 potilastuki

Sairaalan valitseminen ulkomaille lääkehoitoihin on tuskallinen prosessi. Tästä syystä on erittäin tärkeää luoda luottamussuhde potilaiden kanssa. Ekol-sairaalat pystyvät huolehtimaan jokaisesta potilaastamme erikseen, ja siellä on yli 40 kansainvälistä potilassuhdehenkilöä. ”Tärkein tekijä tässä on saada potilaamme tuntemaan olonsa kotoisaksi ja antaa heille tätä lämpöä. Potilaamme ovat sairaalassa 3-4 yötä lääketieteellisiä hoitoja varten. Tuemme heitä heidän äidinkielellään 24 tuntia vuorokaudessa heidän oleskellessaan täällä. Suurimman osan potilaistamme ei tarvitse edes tuoda kumppania mukanaan. Olemme aina heidän kanssaan. ”Sanoi kansainvälisten potilassuhteiden päällikkö.

EKOLIN SAIRAALOJEN TARKOITUS on TAKAISIN POTILAIDEN TERVEYS

”Potilaat tulevat maahamme ja sairaalaan palauttamaan terveytensä. Yli 15 vuoden kokemuksella, ammattitaitoisilla lääkäreillä ja korkean teknologian lääkinnällisillä laitteilla tarjoamme potilaille terveydenhuoltopalveluja korkeimmilla standardeilla Euroopassa. Vapautamme kaikki potilaamme täydellisen toipumisen jälkeen. Varmistamme, että ne soveltuvat kotiin palaamiseen. "Salih Baz, Ekol Hospitals Groupin hallituksen jäsen", sanoo.

Potilaat suosivat jälleen EKOL-sairaaloita ja uudelleen

Tärkein laatua osoittava tekijä on jatkuvuus. Esimerkiksi potilas, jolla oli mahahaavan leikkaus sairaalassamme vuosi sitten, valitsee Ekol-sairaalat plastiikkakirurgiaan vuotta myöhemmin. Tästä on satoja esimerkkejä. Tämä on terveydenhuollon tarjoajan suurin ylpeyden lähde. Lontoossa asuva 29-vuotias Rebekah JS, joka tulee toisen kerran Ekol-sairaaloihin, laittaa pistokkeen heihin: ”Suosittelen kaikkia tulemaan Ekol-sairaaloihin. Vuosi sitten minulla oli tapaus vatsassani, nyt tulin muovini mukaan. "

 


sohbet

Feza.Net

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset