Deliçay-silta valmistunut

delicay-silta on valmis
delicay-silta on valmis

Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun kunta saattoi päätökseen Deliçayssa aloitetut siltatyöt. Muhtar Turunç sanoi: "Ihmisemme piti matkustaa 20 kilometriä päästäkseen naapurialueille. "Sillan rakentamisen myötä etäisyys on laskenut 30 metriin".


Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa kuljetusinvestointeja kaikkialla kaupungissa. Tässä yhteydessä uusien tien päällystys- ja asfalttitöiden lisäksi rakennetaan myös siltoja ja taiderakenteita, joiden tarkoituksena on lyhentää lähiöiden välistä liikennettä. Yksi ohjelman puitteissa käynnistetyistä hankkeista on saatu päätökseen. Betonityöt on saatu päätökseen Deliçayn sillan rakentamisessa, joka tarjoaa kuljetukset Yeşilyurtin, Altınovan, Dadağlın, Selimiyen, Önsenin ja Kurtlarin alueisiin. Joukkueet jatkavat täyttötöitä uudella tiellä. Hanke, joka lyhentää naapurustojen välistä liikennettä 20 kilometrillä, integroidaan rakennettavaan Önsen-siltaan ja yhdistäviin teihin.

Kiitos puheenjohtaja Güngörille

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Abdurrahman Turunç totesi olevansa erittäin tyytyväinen tehtyyn työhön, ja kiitti pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Hayrettin Güngöriä. Turunç sanoi lausunnossaan: "Rakennettu silta oli tärkeä reitti. Sen lisäksi, että silta on Yeşilyurt-naapurustomme yhteystie, se tarjoaa pääsyn Altınovan, Dadağlın, Selimiyen, Önsenin ja Kurtlarin alueille. Tämä reitti on myös rakennettavan Önsen-sillan yhteystie. Ihmisemme piti matkustaa 20 kilometriä päästäksesi naapurustoon. Sillan rakentamisen myötä etäisyys laski 30 metriin. Tämä projekti vähentää merkittävästi sekä ihmisten että viljelijöiden polttoainekustannuksia. Haluan kiittää Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajaa, osastopäällikköä, asiaankuuluvia osastoja ja kaikkia niitä, jotka ovat osallistuneet toimintaan, minun ja kaikkien naapuruston ihmisten puolesta ", hän sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset