Kausiluonteiset valmistelut jatkuvat Yedikuyular-hiihtokeskuksessa

Kausittaiset valmistelut jatkuvat Yedikuyularin hiihtokeskuksessa
Kausittaiset valmistelut jatkuvat Yedikuyularin hiihtokeskuksessa

Pormestari Güngör totesi, että teiden laajentaminen, bedesten- ja bungalow-työt jatkuvat nopeasti Yedikuyularin alueella. "Toivotan työtämme Yedikuyularin hiihtokeskuksessa, joka on tärkeä talvimatkailukeskus kaupungissamme ja alueellamme", hän sanoi.


Kahramanmaraşin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Hayrettin Güngör totesi, että kauden valmistelut jatkuvat keskeytyksettä Yedikuyularin hiihtokeskuksessa. Luonnontieteiden laitoksen tekemien töiden myötä alueelle pääsevien valtimoiden laajentaminen ja katetun basaarin rakentaminen alueelle, jolla hiihtokeskus sijaitsee, on saatu päätökseen. Puheenjohtaja Güngör sanoi: "Teemme kuumetta työtä alueella. Joukkueemme jatkavat intensiivisesti kauden valmisteluja ”.

Bedesten ja bungalow-talot

Pormestari Güngör totesi, että tienlaajennusten ja bedesten-rakennusten lisäksi alueelle tarjotaan majoituspalvelut ensimmäistä kertaa, ja sanoi: "Paikalliset laajennustyöt jatkuvat valtimoilla, jotka tarjoavat pääsyn Yedikuyular-hiihtokeskuksemme. Rakennamme myös katettua basaaria alueelle, jonne viime vuonna tilanneet myyntitalot. Olemme päässeet loppuun tässä työssä. Tarjoamme ensimmäistä kertaa tänä vuonna majoituksen kävijöillemme hiihtokeskuksessamme. Olemme saaneet valmiiksi juomaveden ja viemärin infrastruktuurin. Myös bungalow-talojen rakentaminen valmistuu nopeasti ”.

Metsitys tehdään myös

Osoittaen, että he ovat aloittaneet myös metsitystoiminnan alueella, Güngör sanoi: "Tiimimme istuttavat edelleen 100 katajaa Yedikuyularin hiihtokeskukseen. Toivottavasti nostamme tänä vuonna Yedikuyular-hiihtokeskuksemme standardeja bedesten- ja bungalow-taloilla. Toivotan onnea työhömme Yedikuyularin hiihtokeskuksessa, joka on tärkeä talvimatkailukeskus kaupungissa ja seudulla ”.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset