Afyonkarahisarin nostalginen raitiovaunureitti on asetettu pöydälle

Afyonkarahisarin nostalginen raitiovaunulinja on ilmoitettu
Afyonkarahisarin nostalginen raitiovaunulinja on ilmoitettu

Afronkarahisarin kaupunginjohtajan Mehmet Zeybekin vaalilupauksiin kuuluvat AFRAY-projekti ja Nostalgic Tram -työt jatkuvat.


TCDD: n 7. aluepäällikkö Adem Sivri vieraili pormestari Mehmet Zeybekin luona ja antoi tietoa AFRAY- ja Nostalgic Tram -hankkeen viimeisimmästä tilanteesta. Presidentti Zeybek piti kuulemistilaisuuden aluepäällikkö Sivrin ja urakoitsijayrityksen virkamiesten kanssa. Kokouksessa keskusteltiin nostalgisen raitiovaunun reitistä, joka otetaan huomioon kaupungin liikenteessä.

Pormestari Zeybek sanoi, että projektityöt jatkuvat täydellä vauhdilla, että he työskentelevät vapaaehtoisen kunnan kanssa. Zeybek sanoi: "Ensinnäkin aiomme viedä sen Ali Çetinkayan rautatieasemalta Ordu-bulevardille, Zafer-aukiolle, Long Bazaarille ja Bedesten Bazaarille Ulu-moskeijan suuntaan. Tavoitteenamme tässä projektissa; Kaupunkien matkustajaliikenteen lisäksi luoda turisti-rautatiejärjestelmä Afyonin historian ja kulttuurin edistämiseksi. Yleensä voittoa tavoittelemattomien historiallisten rautatiejärjestelmien päätarkoitus on luoda historiallinen tietoisuus liikenteen menneisyydestä. Aloitimme tutkimuksemme ja toteutettavuustutkimuksemme tässä kauniissa projektissa. Saavuttakoon Herrani ”, hän sanoi.


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset