Koronaviruksen puhkeamisen taloudellinen taakka junissa 400 miljoonaa TL

Koronaviruksen puhkeamisen taloudellinen taakka junissa 400 miljoonaa TL
Koronaviruksen puhkeamisen taloudellinen taakka junissa 400 miljoonaa TL

Koronavirusepidemian aiheuttama rautatieliikenteen taloudellinen taakka alkoi nousta asteittain. Epidemian vastaisten toimenpiteiden puitteissa matkustajia kuljetetaan 50 prosentin kapasiteetilla suurnopeusjunissa (YHT); 52 sijasta voidaan tehdä vain 20 matkaa päivässä. Ainakin 225 matkustajaa kuljetetaan kerralla. Pääradan junaliikennettä ei ole suoritettu viimeisten kuuden kuukauden aikana. Siksi TCDD Tasimacilikin tulot laskivat merkittävästi. On arvioitu, että TCDD Tasimacilik, joka päätti vuoden 6 tappiolla 2019 miljardia TL, voi tehdä tänä vuonna 1.1-300 miljoonaa enemmän tappiota.


Habertürkin Olcay Aydilekin uutisten mukaan; ”Tappava koronavirusepidemia on vaikuttanut syvästi kuljetusalaan, erityisesti ilmailuun. Maailmanlaajuisesti ilmailuteollisuus kamppailee vakavan kriisin kanssa, koska matkustajilla ei ole tarpeeksi kysyntää edelliseen kauteen verrattuna normalisointivaiheista huolimatta. Valtiot tukevat lentoyhtiöitä eri tavoin estääkseen mahdolliset konkurssit teollisuudessa. Katsotaan, että tällaiset vaiheet saattavat tulla esiin seuraavana aikana.

Rautatieliikenne haastaa myös

Matkojen vähentäminen mahdollisimman paljon pakottaa myös rautatieliikennettä. Rautatiekuljetusyritykset kärsivät myös vakavista tulojen menetyksistä, kun matkustajien määrä laski dramaattisesti.

VAHINKO LISÄÄ

TCDD on äskettäin jaettu kahteen erilliseen pääosastoon infrastruktuurina ja hallintona. TCDD Tasimacilik vastaa henkilö- ja tavaraliikenteestä.

TCDD Tasimacilik lopetti YHT: n, päälinjan ja alueellisen junaliikenteen epidemian alkaessa maaliskuussa.

Normalisointivaiheiden myötä YHT-lennot aloitettiin uudelleen toukokuun viimeisellä viikolla. Epidemian vastaisten toimenpiteiden puitteissa matkustajia on kuljetettu 50 prosentin kapasiteetilla toukokuun lopusta lähtien. 52 sijasta tehdään vain 20 matkaa päivässä. Ainakin 225 matkustajaa kuljetetaan kerralla.

Perinteinen tai "tavanomainen" tekeminen niin kutsuttujen pääjunien kanssa (Turkin eri provinssien välillä) ei ole vielä aika aloittaa.

Tämä tilanne vähentää TCDD Tasimacilikin tuloja ja lisää sen tappioita. TCDD Tasimacilik päätti vuoden 2019 1.1 miljoonalla TL-tappiolla. Lasketaan, että vuoden 2020 menetys voi ylittää 1.5 miljardia TL johtuen koronavirusepidemian aiheuttamasta matkustajamäärän vähenemisestä.

MERKITTÄVÄ KUORMITUKSEN LISÄYS

Lähteet totesivat, että tavaraliikenteessä näkyy päivittäin parempi suorituskyky, ja sanoivat: "Voimme sanoa, että tavaraliikenne on ylittänyt edellisen vuoden tiedot. Myös matkustajia on, osa tästä menetyksestä kattaa rahdin etu ”.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar