Yıldız Mountainin hiihtokeskus tulee entistä helpommin saavutettavaksi

Yıldız Mountainin hiihtokeskus tulee entistä helpommin saavutettavaksi
Yıldız Mountainin hiihtokeskus tulee entistä helpommin saavutettavaksi

Yıldız-vuoren hiihtokeskuksen, Hot Çermikin kuuman lähteen ja Nuri Demirağ -lentokentän välisen liitäntärakennuksen rakentaminen jatkuu täydellä nopeudella. Yıldız Mountainin hiihtokeskus on entistä helpommin saavutettavissa uusilla teillä.


Sivasin kuvernööri Salih Ayhan tutki kuumailevasti jatkuneita töitä 54 km: n ensimmäisessä vaiheessa, jossa tarjottiin Yıldızin vuoren hiihtokeskuksen ja Hot Çermikin lämpöalueen välisen 17 km: n tien tarjous ja saatiin viranomaisilta tietoja. Kuvernööri Ayhan, joka ohjaa myös päällystyskonetta, joka tekee perusmateriaalin ennen pintakäsittelyä, toivotti menestystä moottoriteiden joukkueille.

Yıldız Mountain -hiihtokeskus ja Tokat-yhteys on myös perustettu

Sitten kuvernööri Ayhan ja hänen seuransa tutkivat töitä tiellä, jotka luovat yhteyden Yıldız Mountain Ski Centerin ja Tokatin välille. Vali Ayhan, joka tutki tietöitä hiihtokeskuksen 61 kilometrin osassa, joka on 6,5 kilometrin päässä Tokatista, sanoi: "Naapurikaupungimme kiinnostus hiihtokeskukseen saa merkityksen tällä tiellä. Hiihtokeskukseen Tokatista ja ympäröivistä kaupungeista tulevat hiihtoharrastajat voivat tulla tänne mukavammin. Kiitän kaikkia, jotka ovat osallistuneet sen rakentamiseen. Sivasin loistava Yıldız jatkaa arvonsa nousemista. " sanoi.

Kuvernööri Ayhan ja hänen seurueensa tarkastelivat myös Yıldız Mountainin talviurheilukeskukseen rakennettavia bungalow-taloja ja hotelliin tehtyjä parannuksia. Kuvernööri Salih Ayhan sanoi: "Tämä vuori ja sen vehreät juuret ovat arvo Sivasille, mutta haluamme käyttää tätä arvoa paitsi talvella, myös kaikkina vuodenaikoina." sanoi. Ensimmäisessä vaiheessa 20 bungalowia rakennetaan Yıldız Mountainin talviurheilukeskukseen. " käytti ilmaisuja.

Arvioinneissa; Maakunnan erityishallinnon pääsihteeri Cengiz Nayman, provinssin santarmien komentaja İdris Tataroğlu, maakunnan yleiskokouksen presidentti Hakan Akkaş, moottoriteiden 16. aluejohtaja Mustafa Horuz ja muu tekninen henkilöstö olivat läsnä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar