Nopeampi ja helpompi varaus SunExpress-mobiilisovelluksella

Nopeampi ja helpompi varaus SunExpress-mobiilisovelluksella
Nopeampi ja helpompi varaus SunExpress-mobiilisovelluksella

Päivitetyn, nopean ja helppokäyttöisen mobiilisovelluksensa ansiosta SunExpress tarjoaa vierailleen mahdollisuuden käyttää kaikkea lentojen kannalta tarvitsemansa helpommin ja ilman kontakteja pandemiaolosuhteissa ja suunnitella matkansa mieltymystensä mukaan.


SunExpress-vieraat voivat käyttää lentojensa välitöntä ilmoitusta SunExpress-mobiilisovelluksen kautta, hallita helposti nykyisiä varauksiaan, tarkastella mobiililippuja sovellustensa kautta ja suorittaa lennolle pääsyn ilman yhteyttä. Yhdellä napsautuksella asiakkaat pääsevät suosituimpiin elokuviin, suosittuihin televisio-ohjelmiin, musiikkiluetteloihin, sanomalehti- ja aikakauslehtivaihtoehtoihin, lentotietoihin ja risteilykarttoihin yhdistämällä lennon aikana SunExpress-lennon viihdejärjestelmään mobiilisovelluksen kautta, joka tarjoaa monia palveluita. Lisäksi vieraat, jotka voivat helposti tilata SunExpressin kanta-asiakasohjelman mobiilisovelluksella, joka ansaitsee pisteitä jokaisella lennolla, voivat hallita tilejään katsomalla ansaitsemansa pisteet milloin tahansa.

Jatkamalla innovatiivisia pyrkimyksiään tehdä matkustajiensa matkustamisesta nautinnollisempaa alusta loppuun, SunExpress tarjoaa vierailleen mahdollisuuden saada helposti ajantasaisimmat tiedot lennoistaan, erityisesti pandemiaolosuhteissa, ja tehdä matkustussuunnitelmista nopeammin ja helpommin käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen avulla.

Vieraat, jotka haluavat käyttää SunExpress-mobiilisovellusta, voivat ladata sovelluksen uusimman version miltä tahansa älylaitteelta, jolla on IOS- tai Android-käyttöjärjestelmä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar