Bensiini-Ofisi-aurinkokäyttöiset asemat lisääntyvät

Bensiini-Ofisi-aurinkokäyttöiset asemat lisääntyvät
Bensiini-Ofisi-aurinkokäyttöiset asemat lisääntyvät

Turkin johtavan polttoaine- ja voiteluaineteollisuuden bensiini Ofisi johtaa edelleen tietä alan aurinkokennon numero 5 toimittamisessa. Bensiini Ofisi on myös johtava asema tällä alalla. Sen kokonaisasennusteho on 258 kWp, joka saadaan aurinkoenergiasta Bodrumin, Izmirin, Torbalın, Antalyan ja Ankaran asemilla.


Joka vuosi säästetään 426.368 puuta ja estetään 1.280 tonnia hiilidioksidipäästöjä. 196 XNUMX kWh sähköä kulutetaan aurinkoenergialla vuosittain Petrol Ofisin asemilla. Korostaen, että ne jatkavat niiden sähköasemien määrän lisäämistä, jotka toimittavat sähköä aurinkoenergialla, Petrol Ofisin toimitusjohtaja Selim Şiper sanoi: "Tällä alalla tekemämme työ ja tavoitteemme on yksi parhaista esimerkeistä Petrol Ofisin yleisestä lähestymistavasta maamme ja tulevaisuuden suhteen".

Bensiini Ofisi aloitti aurinkokennoprojektin Muğla Bodrumissa Paşalılar Bensiinillä (2019 kWp) vuonna 42,075, sitten Yaman Petrol İzmir Çiğlissä (44,28 kWp) ja As Mira Bensiini Torbalılla (42,24 kWp). ), Ali Şahin -bensiini (70,62 kWp) Antalyan Alanyassa ja lopuksi Kadem Petrol (59,40 kWp) Ankarassa. Projektissa olevat Ofisi-bensa-asemat tyydyttävät melkein kaikki aurinkoenergian sähköntarpeensa ja toimittavat ylijäämäenergiansa verkkoon.

Tämän alan johtava, kokonaisasennusteho 258,61 kWp

RM Istanbul ja Solarçatı asentavat Ofisi-bensiiniasemien aurinkoenergiajärjestelmät, jotka sisältävät tehokkaita, uuden sukupolven, tehokkaampia ja paikallisesti tuotettuja aurinkoenergiateknologioita. Petrol Ofisi on myös alallaan johtava tällä alalla, sillä sen kokonaisasennusteho on 258,61 kWp, ja se tuottaa sähköä aurinkoenergiasta asemillaan. Bensiini Ofisin viisi asemaa kuluttaa aurinkosähköä vuodessa 5 kWh. Tämä luku vastaa 426.368 asunnon kaupungin tai naapuruston vuotuista sähkönkulutusta. Aurinkoenergialla tuotetun sähkön kulutuksella Petrisi Ofisin asemilla säästetään keskimäärin 140 puuta vuodessa ja 1.280 tonnin hiilipäästöt estetään.

"Pidimme parempana vahvaa, uutta sukupolvea, tehokkaampaa, kotimaista tuotantotekniikkaa"

Petrol Ofisin toimitusjohtaja Selim Şiper totesi, että aurinkoenergiahanke on yksi kauneimmista esimerkeistä Petrol Ofisin filosofiasta, hengestä ja standardeista. Se panostaa tärkeisiin vaiheisiin. Alojensa johtajuuden missiolla se johtaa kehitystä, innovaatioita ja edelläkävijöitä. Se, että nämä 79 asemaa hankkivat sähkön tarpeen aurinkoenergialta, on heijastus ja yksi parhaista esimerkkeistä lähestymistavastamme ja filosofistamme. Toimimme tällä alalla huolella ja huolellisesti johtajalle sopivalla tavalla kohdentamalla parhaat, ihanteellisimmat ja edistyneimmät tekniikat. Emme rajoittaneet tavoitteitamme tässä asiassa mihinkään määrään. Meillä on halu pystyä vastaamaan jokaisen mahdollisen aseman sähkön tarpeisiin aurinkoenergialla ”, hän sanoi.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar