General Manager Yazıcı: "Sivas on erittäin tärkeä kaupunki rautatiealalle"

General Manager Yazıcı: "Sivas on erittäin tärkeä kaupunki rautatiealalle"
General Manager Yazıcı: "Sivas on erittäin tärkeä kaupunki rautatiealalle"

TCDD Transport General Manager Kamuran Yazıcın ja siihen liittyvän valtuuskunnan nykyinen pysäkki oli Sivasin alue. Valtuuskunta vieraili Sivasin alueellisen osaston työpaikoilla ja arvioi heidän toimintaa.


Valtuuskunta, joka aloitti opintokierroksen Sivasin alueelle Samsunin kanssa, vieraili matkustajapalvelujen pääosastossa, logistiikkatoimistossa, teollisuussatamassa ja Samsunportin satamassa Samsunissa.

Kamuran Yazıcı kiinnitti huomiota pandemiaan ja korosti, että koko henkilöstön on osoitettava tarvittavaa huolellisuutta ja huomiota tässä suhteessa.

Valtuuskunta vieraili myös TÜRASAŞ Sivasin alueellisessa osastossa, joka yhdisti katonsa alle TÜVASAŞ, TÜLOMSAŞ ja TÜDEMSAŞ ja puhui tavaravaunuista.

Lisäksi Yazıcı ja hänen kumppaninsa, jotka tutkivat täytteet paikan päällä Bostankayan, Çetinkayan, Demirdağin, Divriğin ja Çaltın logistiikkakeskuksissa, jotka ovat alueen parhaita logistiikkakuormituskeskuksia, tekivät myös tutkimuksia Kavakin asemalla, matkustajapäällikkö, Artovan logistiikkapäällikkö.

Yazıcı piti tapaamisia kansalaisjärjestöjen edustajien kanssa, koska siitä on tullut perinne jokaisella hänen vierailullaan alueella.

TCDD: n liikenteen pääjohtaja Kamuran Yazıcı sanoi, että Sivas on rautatiekaupunki. ”Sivas on erittäin tärkeä kaupunki teollisuudellemme. Se on itä-länsi- ja pohjois-etelä-linjojen risteyskohdassa. Samsun-Sivas-rautatie on erittäin tärkeä tavaraliikenteellemme. Satamaan yhdistetyn linjan uudistamisen ja modernisoinnin myötä toiminnan merkitys tällä radalla on kasvanut entisestään. Sivas on myös erittäin tärkeä kohta matkustaja- ja tavaraliikenteelle itä-länsi-akselilla. Kun Bakun-Tbilisi-Kars-rautatieyhteys otettiin käyttöön, Sivas yhdistettiin rautateitse suureen maantieteelliseen alueeseen Kiinasta Eurooppaan. Sivas on myös tärkeä kaupunki rautateiden kannalta. Kotimaisten ja kansallisten tavaravaunujen tuotanto TÜRASAŞ: ssa antaa meille erittäin hyviä tuloksia liiketoiminnassamme. Sivasin kaupunki on myös erittäin tärkeä rautateiden ammatillisen koulutuksen kannalta. Nuoriamme koulutetaan alallemme rautatiejärjestelmiin liittyvissä osastoissa sekä ammatillisen lukion että yliopiston tasolla. Sivas on kaupunki, joka tulee lähemmäksi monia kaupunkeja. Siitä on tulossa kaupunki, joka ei ole kaukana Ankarasta, Istanbulista tai jopa Edirnestä. Kuten ministerimme selitti, Ankara-Sivas-suurten nopeuksien rautatieyhteyden käyttöönottoon on jäljellä hyvin vähän aikaa. Siksi koko henkilöstömme tehtävät ja vastuut Sivasin alueella kasvavat vähitellen, ja uusi prosessi alkaa. Lähetän rakkauteni kaikille kollegoilleni Sivasista. " sanoi.

General Manager Kamuran Yazıcın viimeiset pysäkit olivat Erzincan ja Kars. Yazıcı's; Vieraillut Erzincanin logistiikkadirektiivissä, vetureiden ja vaunujen tarkastustoimituspäällikössä ja matkustajapäälliköissä, seuraava pysäkki oli Karsin matkustajajohto sekä vetureiden ja vaunujen tarkastusten toimitusjohtaja. Yazıcı päätti matkansa näiden työpaikkojen yksityiskohtaisten tutkimusten jälkeen.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar