Ministeri Karaismailoğlu esitteli älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman

Ministeri Karaismailoğlu esitteli älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman
Ministeri Karaismailoğlu esitteli älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman

Turkin tasavallan liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu sanoi: "Liikkumme koko maahan kaikkien instituutioidemme kanssa varustaaksemme maamme tiet älykkäillä liikennejärjestelmillä iän vaatimalla tavalla." Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu esitteli tiistaina 29. syyskuuta 2020 järjestettävällä ohjelmalla ministeriön koordinoimana valmistellun älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirjan ja toimintasuunnitelman.


Ministeri Karaismailoğlu totesi, että liikenne- ja viestintäpalveluihin tehdyt investoinnit globalisaation ja teknologisen kehityksen rinnalla ovat taloudellisen kehityksen liikkeellepaneva tekijä ja tärkeä vaurauden indikaattori. "Ministeri Karaismailoğlu sanoi:" Tässä tilanteessa on dynaaminen infrastruktuuri, joka voidaan integroida tulevaisuuteen, jossa digitalisaatio on laajalle levinnyt kaikilla aloilla ja vastaa nykypäivän tarpeisiin. vaatii olemaan. Tässä yhteydessä teemme kaikki kuljetus- ja viestintäinfrastruktuurityömme pitkällä aikavälillä suunnittelulla ja laskelmilla. ” Karaismailoğlu jatkoi seuraavasti: "Toimimme visiona luoda tehokas, turvallinen, tehokas, ympäristöystävällinen, kestävä, älykäs liikenneverkko, joka on integroitu maamme kaikkiin liikennemuotoihin, käyttää ajan tasalla olevaa tekniikkaa, hyödyntää paikallisia ja kansallisia resursseja." Hän puhui muodossa.

AUS tarjoaa monipuolisen tiedonvaihdon käyttäjä-ajoneuvo-infrastruktuuri-keskuksen välillä, joka on kehitetty muun muassa vähentämään matka-aikoja, lisäämään liikenneturvallisuutta, käyttämään nykyistä tieliikennekapasiteettia tehokkaasti ja tehokkaasti, lisäämään liikkuvuutta ja varmistamaan energiatehokkuus. Järjestelmät sisältävät seuranta-, mittaus-, analyysi- ja ohjausmekanismeja. Aloitetaan myös AUS-liikkuvuuskeskuksen perustaminen reaaliaikaisen tiedon keräämiseksi ja kuljetusanalyysien tekemiseksi, välittömän liikennetiheyden ja virtaustiedon luomiseksi ja tapahtumaennusteiden tekemiseksi.

Älykkäiden liikennejärjestelmien strategia-asiakirja ja toimintasuunnitelma TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar