Teemaiset bussipysäkit Mersin Metropolitanilta

Teemaiset bussipysäkit Mersin Metropolitanilta
Teemaiset bussipysäkit Mersin Metropolitanilta

Mersinin pääkaupunkiseutu antaa kaupungille esteettisen ja värikkään ilmeen pienillä kosketuksilla. Rakennukset houkuttelevat silmiä esteettisillä kosketuksilla, mutta ne herättävät huomiota myös taiteellisella sisällöllä.


Tässä yhteydessä Metropolitan-tiimit sijoittivat erityisiä koulutusaiheisia pysähdyspaikkoja Dumlupınarin lukion alueelle Yenişehirin piirikuntaan ja Mersinin yliopiston sisäänkäynnille.

Värikkäästi tyyliteltyjen pysäyttimien avulla opetusvälineillä ja -materiaaleilla pyritään luomaan opiskelijoille positiivinen tunne ja antamaan esteettisyyttä kaupunkikalusteille.

Opiskelijat odottavat erityisissä suunnittelupysäkkeissä

Mersinin pääkaupunkiseudulla työskentelevät arkkitehdit tekivät erilaista työtä pormestari Vahap Seçerin pyynnöstä ja valmistelivat projektin, joka luo positiivisia tunteita opiskelijoille, jotka odottavat julkisia kulkuneuvoja. Luoden viihdyttävän ja värikkään linja-autojen odotusalueen opiskelijoiden käyttämien työkalujen ja laitteiden pohjalta, arkkitehdit veivät taiteen myös asemalle. Osassa pysähdystä kirjoitettiin Melih Cevdet Andayn runo 'Eläminen on hyvää'.

Teemapysäkillä on monia teoksia opiskelijoiden tarpeisiin, jaksollisesta taulukosta karttaan, peilistä koulukalenteriin.

"Tavoitteenamme on tehdä kaupunkikalusteista esteettinen, tehdä niistä taiteellinen ja suunniteltu"

Arkkitehti Güliz Çetin tutkimus- ja projektiosaston suunnittelutoimistosta totesi, että presidentti Vahap Seçerin pyynnöstä tehdä erityiset suunnittelupysäkit koulun eteen sijoitettaviksi, teema-pysäkit sijoitettiin Dumlupınarin lukion ja yliopiston pysäkkeihin, ja selitti tehdyn työn seuraavasti:

- Suunnittelutavoitteemme oli luoda pysäkki, joka luo hauskoja ja positiivisia tunteita koulun työkaluilla. Tätä varten käytimme viivainta kantojärjestelmänä, koska kaiverramme itse asiassa senttimetriä viivaimeen, jokainen voi mitata pituutensa. Tulimme heti hallitsijan taakse Melih Cevdet Andayn runon 'Elää on kaunista'. Tämä on runo, joka korostaa hyvyyttä ja kauneutta. Loimme muistikirjan, jonka kulmassa oli kierre. Tulostimme jaksollisen taulukon spiraalimuistikirjan toiselle puolelle, tämä taulukko vastaa opiskelijoiden oppimistarpeita heidän odottaessaan. Toisaalta sijoitimme lukuvuoden 2020-2021 työaikataulun. Lisäsimme toisen lehden luodaksemme kolme ulottuvuutta muistikirjaamme. Suunnittelimme nykyisten ilmoitusten tulostamisen tälle arkille. Halusimme saada opiskelijamme hymyilemään sijoittamalla muistikirjan ulkokannelle peilin, jossa oli iskulause "Mersin ovat aina kauniita". Pysäkin takana on kartta, joka näyttää lähiympäristön ja sijaintimme. Tällä tavalla suunnittelemme eri teemojen pysäkkejä kaupungin eri osiin. Voimme kutsua näitä teemoitettuja bussipysäkkejä. Tavoitteenamme on tehdä kaupunkikalusteista esteettinen ja lisätä esteettistä arvoa. Tehdä heistä taidetta ja muotoilua. "jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar