Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja tehty

Izmitin kaupunginsairaalan raitiovaunu
Izmitin kaupunginsairaalan raitiovaunu

Kocaelin kaupungin sairaalan raitiovaunulinja tehtiin; Kocaelin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Assoc. DR. Tahir Büyükakınin aiemmin ilmoittaman kaupunkisairaalan raitiovaunulinjan siirtämisen ministeriöön ensimmäinen vaihe toteutui. Rakentamisen aloittaneen liikenne- ja infrastruktuuriministeriön ansiosta Büyükşehir on luonut resursseja muille investoinneille pitämällä noin 300 miljoonan TL: n kassakaapissa. Kaupungin sairaalan raitiovaunulinjan tarjous, joka on yksi Kocaelin tärkeimmistä hankkeista, tehtiin tänään, 4 yritystä jätti tarjouksen.

TARJOUS EZE-RAKENNUSYHTIÖSSÄ 284 MILJOONAN TEEN KANSSA


Presidentin päätöksellä, joka julkaistiin virallisessa lehdessä huhtikuussa, liikenne- ja infrastruktuuriministeriö ryhtyi rakentamaan kaupungin sairaalan raitiovaunulinjaa. Kaupunginsairaalan raitiovaunuhankkeen tarjous pidettiin Ankarassa 18. syyskuuta 2020 (tänään). Eze İnşaat, Demce Yapı, İntekar Yapı ja Ek-Pet İnşaat-Avos Group ja Stroysnab -yhteistyötarjous hankkeelle, jonka arvioiduksi kustannukseksi määritettiin 323 miljoonaa 491 tuhatta 722,16 TL. Tarjouskilpailussa Eze İnşaat -yritys teki parhaan tarjouksen 284 miljoonalla TL: llä.

5 MILJARDIA TL METRO-PROJEKTISTA PIDETTY KOCAELİSSÄ

Kocaelin pääkaupunkikunta luo edelleen resursseja investointeihinsa. Metropolitan, joka loi 300 miljoonan TL: n resurssin luovuttamalla liikenne- ja infrastruktuuriministeriön kautta kaupunginsairaalan raitiovaunulinjan, siirsi aiemmin noin 5 miljardia TL maksaneen Metro-projektin liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle. Tämän ajanjakson aikana tuotetaan projekteja Kocaelissa asuville kansalaisille ja päällystetään uusia investointeja.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar