Kiskohionta aloitettiin turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi ANKARAYssa

Kiskohionta aloitettiin turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi ANKARAYssa
Kiskohionta aloitettiin turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi ANKARAYssa

Ankaran pääkaupunkikunta jatkaa työtä ympäri vuorokauden tarjotakseen mukavampaa liikennettä pääkaupungin kansalaisille. EGO: n pääosastoon kuuluva liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osasto aloitti 7 km: n kiskon hiontatyöt ANKARAY Enterprise -yrityksen linja- ja varastoalueilla.


Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa ihmislähtöistä työtä keskeytyksettä. ANKARAY-linjalla aloitettiin jauhatustyöt, jotta pääkaupungin asukkaille voitaisiin tarjota mukavampi ja turvallisempi kuljetus.

HAKEMISTUTKIMUS ANKARAY-LINJALLA

EGK: n pääosastoon kuuluvat liikennesuunnittelu- ja rautatieosastoryhmät aloittivat hiontatyöt 17 kilometrin kiskoilla ANKARAY-laitoksen linja- ja varastotiloissa.

Tutkimukset tehdään välillä 02:00 - 06:00 sen jälkeen, kun junat ovat suorittaneet viimeisen matkansa, jotta estetään kansalaisia ​​joutumasta uhreiksi.

ENEMMÄN MUKAVAMPAA JA TURVALLINEN

Heinäkuussa aloitetun työn seurauksena 17 kilometrin linjan yhdeksän kilometrin työt valmistuivat. Hiontatöiden puitteissa, jotka on tarkoitus saada päätökseen 9 päivän kuluessa; Tarjoaa mukavampaa kuljetusta vähentämällä melua junan sisällä ja ulkopuolella, tarjoamalla turvallisemman kuljetuksen poistamalla kiskojen kapillaarihalkeamat ja murskaukset, pidentämällä kiskojen käyttöikää, vähentämällä junien ylläpitokustannuksia, pidentämällä säännöllisesti vuosittain vaihdettavien junien pyörien käyttöikää ja vähentämällä ajoneuvojen kustannuksia. Sen tarkoituksena on säästää kuluttamaan energiaan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar