Innovatiiviset visuaaliset mallit Istanbulin lentokentältä

Innovatiivisia visuaalisia malleja Istanbulin lentokentältä
Innovatiivisia visuaalisia malleja Istanbulin lentokentältä

Ainutlaatuisen arkkitehtuurin, vahvan infrastruktuurin, ylivertaisen tekniikan ja korkeatasoisen matkakokemuksen lisäksi Istanbulin lentokenttä, josta tuli ensimmäisenä vuonna globaali siirtokeskus, tuo esiin Istanbulin ainutlaatuiset kauneudet innovatiivisilla 'visuaalisilla malleilla' (tärkeimmät visuaalit).


Istanbulin lentokenttä on ilmailun maailman parhaiden joukossa ja erottuu kaikilla yksityiskohdilla, ja se osoittaa edelleen eronsa poikkeuksellisista ominaisuuksistaan. Istanbulin lentoasema houkuttelee matkustajilleen tarjotun arkkitehtuurin, palvelujen ja tekniikan avulla huomiota uraauurtavana projektina kaikilla tekemillään töillä.

Istanbulin lentokentän väitteellä identifioituun "uuteen tarinaan" tarkoitetun "uuden maailman" tarkoitukseen luotu suunnittelutyö heijastaa projektin legendaarista asemaa, matkoille tuomaa taikaa ja uutta kokemusta.

Suunnittelu painopiste; Taikaovi avautuu Istanbuliin ...

Tehtävän tärkeänä tavoitteena on tehdä upea ja suuri alue, kuten Istanbulin lentokentän terminaalirakennus, intiimiksi suunnittelun suhteen. Maaginen maailma syntyy kolmiulotteisilla elementeillä malleissa, jotka herättävät huomiota kirkkaalla väripaletillaan. Käytetty yksityiskohtaisuus antaa mahdollisuuden huomata uusia asioita joka silmäyksellä ja löytää tämän maailman yhä uudelleen.

Istanbulin innoittamina mallina on kultahohtava Istanbulin lentokenttä, joka nousee satujen maailman keskelle, kaupungin symbolien keskelle, lentokentän lisäksi, asettaa sen tulevaisuuden muistomerkiksi ja olemaan maailman perintö, ja mikä tärkeintä, se monumentalisoidaan.

Maagiset suunnitteluvaiheet paperista digitaaliseen ...

Kun luodaan erityinen maailma Istanbulin lentokentälle, joka voitti maailmanlaajuiset palkinnot, uudella visuaalisella suunnittelullaan, jossa kaikki alkoi tyhjästä, suunnittelusta tehtiin ainutlaatuinen. Alkuperäisen suunnittelutavoitteen saavuttamiseksi etusijalle asetettiin käsin piirretty menetelmä ja erityisesti valokuvien käyttöä vältettiin.

Tuloksena olevat mallit alkoivat ensin paperille tehdyillä piirustuksilla ja piirustukset olivat yksityiskohtaisia ​​ja Istanbulin lentokentän melkein maaginen maailma alkoi muodostua. Istanbulin lentokentän visuaaliset mallit, jotka on kuvattu myöhemmissä tutkimuksissa, siirrettiin paperista tietokoneympäristöön. Visuaaliset mallit, joissa kukin piirustus tehtiin digitaalisella kynällä, kehitettiin ja väritettiin tietokoneympäristössä ja saavutettiin viimeiseen vaiheeseen.

Jotta hahmoille ja kaikille muille elementeille annettaisiin 3 ulottuvuutta ja dynaamisuutta, aloitettiin toimitusvaihe ja valmistettiin elokuva niiden vaikutusten lisäksi, jotka vahvistavat kiinteiden mallien vaikutusta. Elokuvassa, joka kirjaimellisesti vetää yleisön tähän maagiseen maailmaan, animoidut yksityiskohdat annettiin nähdä tarkemmin.

"Meistä tulee tunnetuin lentokenttä uudella visuaalisella suunnittelullamme ..."

İGA-lentokentän yritysviestintäjohtaja Gökhan ülengül kommentoi Istanbulin lentokentälle laadittuja uusia visuaalisia malleja: "Istanbulin lentokentän alkuperäinen muotoilu, jossa yhdistyvät modernisuus ja toimivuus, saa arkkitehtonisen inspiraationsa Istanbulin kulttuuriperinnöstä. Työssämme selitämme Istanbulin kulttuuria ja arvoja ja pidämme nämä arvot hengissä lentokentällä. Lopuksi tällä lähestymistavalla loimme uudet visuaaliset suunnitelmamme arkkitehtonisella idealla, joka heijastaa Istanbulin rikkaan sosiaalisen ja kulttuuriperinnön. Uusissa malleissamme on mahdollista nähdä turkkilais-islamilaisessa taiteessa ja arkkitehtuurissa käytetyt motiivit, kauneus, rakenne ja syvyys. Laadimme kattavan viestintäsuunnitelman yhdessä uusien visuaalisten suunnitelmien kanssa. Visuaalit ja elokuvat, joissa turkkilaisia ​​ja englanninkielisiä versioita sovelletaan kaikilla lentokentän alueilla, jaetaan sosiaalisen median tileillämme. Myöhemmin koko Turkin ja Istanbulin lentokentän uusi viestintäväline 360 ​​asteen viestintäsuunnitelman mukaisesti, joka on laadittu jakamaan maailman kanssa, laajennetaan viestintätoimialalla, media menestyy. Uskomme, että kaikki arvostavat uusia visuaalisia mallejamme, joiden avulla Istanbul Airport -lentokentän menestystarina voidaan muistaa. Istanbulin lentokentänä olemme yksi tärkeimmistä lentokentistä maailmassa. Turkki on edustettuna menestyksekkäästi maailman ilmailuteollisuudessa ja antaa ohjeita tarjoamallemme palvelulle. Uskomme, että muinaisilla kaupunkeillamme Istanbul ja Istanbulin lentokenttä myötävaikuttavat uusiin malleihimme maailmassa. "

Hibya-uutistoimistojutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar