Toiminnalliset pysäkit saivat täyden merkin Ordulularilta

Toiminnalliset pysäkit saivat täyden merkin Ordulularilta
Toiminnalliset pysäkit saivat täyden merkin Ordulularilta

Ordu Metropolitan Municipality suunnitteli uuden sukupolven pysähtymisen, jonka tarkoituksena oli lisätä tietoisuutta koulujen alueilla ja varmistaa koulujen eheys ympäristöineen Ordu-lukion edessä.


Aurinkokäyttöiset kojut herättivät kiinnostusta lyhyessä ajassa. Kansalaiset halusivat, että pysäkit sijaitsevat muiden Ordu-koulujen edessä.

KOKOON TÄYDELLINEN

Kahden aseman malli, joka määritettiin yleisön vaatimusten mukaisesti, asetettiin ensin Ordu-lukion eteen. Kokoontuneet pysäkit herättivät kiinnostusta. Kansalaiset sanoivat: "Se on ollut hyvä koulutukseen liittyvä työ, joka sopii koulukäsitteeseen. Olisi mukavaa saada samanlainen työ jokaisessa koulussa. Näyttää myös siltä, ​​että olimme luokkahuoneessa. Se on ollut tutkimus, joka vetoaa sekä pieniin että lukiolaisiin. Kiitämme pääkaupunkiseudun kuntaa ”.

KAUPUNKI ANTAA UUDEN TUNNISUUDEN

Pysäkit, joilla pyritään saamaan '' älykkäät '', '' arkaluonteiset '' ja '' kestävät '' tosiasiat, eivät vain anna kaupungille uutta identiteettiä, vaan myös vahvistavat käyttäjien kuulumisen tunnetta. Pysäyttimien tärkein ominaisuus, jotka on valmistettu metallista, lasivahvistetusta muovista 4m x 2m x 2.4m, on toimiva. Tietoruutu, seinähylly, kartta, äänikertomuspainike vammaisille ja pysäytyskohdat, joihin on integroitu kohokuvioitu kirjoitus, toimivat aurinkoenergian kanssa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar