Pääsy Derbent Aladağ -hiihtoalueelle on helpompaa

Pääsy Derbent Aladağ -hiihtoalueelle on helpompaa
Pääsy Derbent Aladağ -hiihtoalueelle on helpompaa

Konya Metropolitan Municipality jatkaa pyrkimyksiään nostaa alue- ja lähialueiden teiden tasoa.


Konyan pääkaupungin pormestari Uğur İbrahim Altay totesi, että uudella pääkaupunkiseudun lailla he ovat tehneet viimeiset merkittävät investoinnit 31 piiriin ja 1.154 kaupunginosaan, ja tässä yhteydessä he jatkavat keskeytyksettä piirin ja lähialueiden teiden tason parantamiseksi.

Presidentti Altay korosti, että he ovat aloittaneet järjestelytyöt hiihtoalueen teillä Derbent Aladağissa, joka on yksi Konyan merkittävimmistä keskuksista viime vuosina, ja sanoi: "Tiimimme työskentelevät koko 7 kilometrin tiellä. Kun kapealla viiden kilometrin tiellä tehdään laajennustöitä, tien lisäksi tehdään jaettuja täyttö-, infrastruktuuri- ja tien tasoitustöitä. Lisäksi haluamme tehdä tiestä turvallisemman ja mukavamman tekemällä vahvistustöitä. " sanoi.

Pormestari Altay lisäsi, että tielle luotiin noin 14 metriä alustaa ja 9 metrille tästä alustasta tehdään kuuma asfaltinpäällystekerros, ja pormestari Altay lisäsi, että rakennustyöt valmistuvat viimeistään kuukauden kuluessa.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar