Antalya Boulevardin linja-autoaseman risteys on suljettu liikenteelle 7 kuukauden ajaksi

Antalya Boulevardin linja-autoaseman risteys on suljettu liikenteelle 7 kuukauden ajaksi
Antalya Boulevardin linja-autoaseman risteys on suljettu liikenteelle 7 kuukauden ajaksi

Antalyan pääkaupunkiseudun kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän hankkeen puitteissa linja-autoaseman risteyksen ja Anatolian risteyksen välisen Antalyan bulevardin osan länsi-akseli on suljettu liikenteelle 3 kuukauden ajaksi perjantaista 1. syyskuuta johtuen rautatiejärjestelmän ensimmäisen ja kolmannen vaiheen liitäntätöiden vuoksi.


Antalyan pääkaupunkiseudun kolmannen vaiheen raitiovaunuhanke jatkuu täydellä nopeudella. Tässä yhteydessä tunneliliitäntä, joka yhdistää Antalyan ensimmäisen ja kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän linjat, tehdään linja-autoaseman risteykselle. Tunnelityön vuoksi Antalyan bulevardin osan läntinen akseli Otogarin risteyksen (terminaalin bussisisäänkäynti) ja Anatolian risteyksen välillä ja Anatolian risteyksen länsiakseli (etelään suuntautuva haara) on suljettu liikenteelle 3 kuukaudeksi perjantaista 1. syyskuuta 3.

ALTERNATIIVISET REITIT

Tutkimusten aikana Konyaaltın ja Akdenizin yliopiston suuntaan (etelään) Antalyasta ja Sakarya-bulevardilta menevien ajoneuvojen on käytettävä 3072-katua ja Adnan Selekler -katua linja-autoaseman risteyksestä (terminaalin linja-autojen sisäänkäynti). Virkamiehet totesivat, että sulkemiset alkavat Anadolu Junctionin länsipuolelta ja että työt etenevät vaiheittain. Viranomaiset totesivat, että kansalaisille tiedotetaan projektin kaikissa vaiheissa, jotta he eivät joutuisi uhreiksi ja jotta varmistettaisiin liikennevirran jatkuvuus. Virkamiehet varoittivat, että kansalaisten tulisi harkita suuntamerkkejä.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar