Bostanlı Yasemin Café otetaan uudelleen käyttöön mahdollisimman pian

Yasemin Café otetaan uudelleen käyttöön mahdollisimman pian
Yasemin Café otetaan uudelleen käyttöön mahdollisimman pian

Operaattori: Grand Plaza, Izmirin pääkaupunkiseudun tytäryhtiö Karşıyaka Bostanlın Yasemin-kahvilassa syttynyt tulipalo aiheutti vakavaa vahinkoa laitokselle. İzmirin pääkaupunkiseudun virkamiesten mukaan oli miellyttävää, että tapaus voitettiin ilman ihmishenkiä ja että he tarjoavat tilan İzmirin asukkaiden palvelukseen sen jälkeen, kun laitos on kunnostettu mahdollisimman pian.


Tulipalo syttyi klo 14.00 Bostanlı Yasemin -kahvilassa, joka on Izmirin suosituimpia kohtaamispaikkoja kaikilta elämänaloilta. Tiedettiin, että tulipalo alkoi Izmirin pääkaupunkiseudun piiriin kuuluvan Grand Plaza -yhtiön ylläpitämän laitoksen savupiipussa ja kasvoi puukaton tulipalon takia. Izmirin pääkaupunkiseudun palo-osastoon kuuluva Bostanlın palokunnan ryhmä saapui paikalle ensin. Ryhmät suorittivat evakuointimenettelyt lyhyessä ajassa ja varmistivat paikan turvallisuuden. Tulipalon jälkeen tehdyssä tutkimuksessa, joka otettiin hallintaan ilman ihmishenkien menetyksiä, todettiin, että kaksi kolmasosaa rakennuksen katosta vaurioitui palamalla.

Izmirin pääkaupunkiseudun virkamiesten tapahtuman jälkeen tekemässä arvioinnissa todettiin, että suurin lohdutuslähde oli, että niin surullinen tapahtuma voitettiin vahingoittamatta ketään. Erityisesti KarşıyakaTodettiin, että aloitetaan asukkaille symbolisen merkityksen omaavan Yasemin-kahvilan uudelleenavaaminen mahdollisimman pian.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar