Matkailijoiden matkailuautot ovat nyt Koçtaşissa

Matkailijoiden asuntovaunut ovat nyt Koçtaşissa
Matkailijoiden asuntovaunut ovat nyt Koçtaşissa

Runsas tuotevalikoimansa avulla ratkaisuja kuluttajien erilaisiin tarpeisiin tarjoava Koçtaş tuo nyt asiakkailleen matkailuautot, jotka ovat matkailijoiden asuntovaunuja. Ne, jotka haluavat matkustaa vapaasti, voivat luoda haluamasi lomareitin ja matkustaa mukavasti Caretta-asuntovaunujen kanssa Koçtaşin Kartal-myymälässä.


Koçtaş tarjoaa parhaita tuotemerkkejä edullisimpaan hintaan ja tarjoaa asiakkailleen matkailuvaunuja, jotka poistavat lomarajat. Matkan ystävät voivat vapaasti luoda matkareittejä Caretta-asuntovaunuilla, jotka kuuluvat Koçtaşin runsas tuotevalikoimaan ja joita tarjotaan myytäväksi Kartal-myymälässä. Asuntovaunujen ansiosta, jotka ovat matkailuautosi, on mahdollista aloittaa päivä sinisellä ja vihreällä rauhalla matkan värikkäällä energialla ja purjehtia uusille seikkailuille tekemällä pitkiä matkoja mukavammiksi.

Caretta-matkailuvaunut, joilla on O1-todistus, ovat alle 750 kg, vapautettuja liikennerekisteröinnistä, eivätkä vaadi asuntovaunulupaa. Kansainvälisiin lähtöihin sopivat Caretta-asuntovaunut odottavat matkailuharrastajia, jotka haluavat lähteä uusille löytöille Koçtaşissa eri värivaihtoehdoilla. Caretta-asuntovaunut ovat ehdokkaita ensimmäiseksi lomailijoille, jotka pitävät koronaviruksen takia ulkoilmaa.jutella


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar