Sisäministeriön lisäkierros Kovid-19-toimenpiteistä

ylimääräinen kiertokirja sisäministeriön neuvoston toimenpiteistä
Kuva: Pixabay
Sisäministeriön 81 maakunnanhallintoon Covid19 varotoimenpiteet Aiheesta lähetettiin ylimääräinen ympyrä. Ympyräkirjeessä terveysministeriön ja Coronavirus-tieteellisen lautakunnan suositukset Covid-19-puhkeamisen aiheuttaman riskin hallitsemiseksi kansanterveyden ja yleisen järjestyksen kannalta, sosiaalisen syrjäytymisen varmistamiseksi, fyysisen etäisyyden ylläpitämiseksi ja leviämisnopeuden hallitsemiseksi, herra presidentti. Muistutettiin, että monet varotoimenpiteet tehtiin Recep Tayyip Erdoğanin ohjeiden mukaisesti ja että päätöstä tehtiin käytännössä.
Todetaan, että on välttämätöntä noudattaa toimenpiteitä, jotta koronavirusiepidemian torjuntaa voidaan jatkaa tehokkaasti hallitussa sosiaalisessa elämässä. Nykyisessä vaiheessa todettiin, että varhainen havaitseminen, kodin eristäminen ja kodinkäsittelyprosessit ovat asettuneet etusijalle ja on saapunut uusi ajanjakso, jonka aikana toteutettavat toimenpiteet muutetaan näiden prioriteettien mukaisesti. Korostettiin, että ohjauksen, vakuuttamisen ja pelottelun periaatteista tuli tärkeitä tämän uuden ajanjakson toiminnassa.
Hallinto- / piirikuvernöörit hallitun sosiaalisen elämän prosessin mukaisesti puhdistuksen, naamion ja fyysisen etäisyyden sääntöjen mukaisesti, jotka ovat epidemian torjunnan perusperiaatteita; paitsi tapauksissa, joissa tauti on vakava; Toimenpiteet kerätään näytteistä ihmisistä, joiden kanssa he ovat kontaktissa taudin oireisiin kotona, seuraamaan kotiensa eristämisprosesseja, hoitamaan niitä kotonaan ja tarjoamaan heti terveysyksiköille tarvittavaa ajoneuvoa ja henkilöstöä tukevaa tukea.

Eristettäviä henkilöitä valvotaan

Koteissaan eristettyjen henkilöiden tiedot saadaan maakuntien terveysvirastoilta, ja kuvernööri / piirikuvernööri ja lainvalvontayksiköt seuraavat niitä, täyttävätkö he eristysvaatimukset ensimmäisen 7 päivän ajanjakson aikana. Näitä henkilöitä tarkastetaan usein.

Varapuheenjohtajien ja piirikuvernöörien alaisuudessa perustetaan suodatustutkimuksen seurantalautakuntia

Johtaa maakuntien varajohtajat ja piirien piirikuvernöörit Fililimin tutkimuksen seurantakomiteat Luodaan. Näissä laitoksissa potilaiden, sairaalahoidossa olevien, vakavien potilaiden ja eristyneiden henkilöiden lukumäärän muutosta seurataan yksitellen, ja terveydenhuollon, lainvalvonnan ja muiden asianmukaisten yksiköiden edustajat tapataan joka päivä klo 16. Suoritettavien toimenpiteiden määrittämiseksi ja potilaan, sairaalahoidossa olevan, vakavan potilaan ja eristyksessä olevan henkilön kontaktien saavuttamiseksi ryhmiä tukevat muhtarit, opettajat ja imamit lainvalvontayksiköissä ja kylissä / lähiöissä tarvittaessa, ja heidät pidetään erillään.
Taudin havaitsemiseksi varhaisessa vaiheessa ja eristämisprosessin aloittamiseksi kansalaisillemme ilmoitetaan hakeutumisesta terveyslaitoksille heti, kun he tuntevat ensimmäiset oireet.

Puhdistus, naamio, etäisyyden korostaminen


Lehdistötiedotteissa, puheissa ja viesteissä muilla viestintäalustoilla tehdään puhdistus, naamio ja etäisyyden korostaminen. Kun otetaan huomioon, että naamion käytön fyysinen etäisyys vähentää taudin leviämistä, tarvittavat varoitukset tehdään esimerkkinä hallittavalle henkilöstölle.

Tarvittavat varotoimenpiteet toteutetaan potilaiden, sairaalahoidossa olevien, vakavien potilaiden ja eristyneiden henkilöiden määrän lisääntymisen ja vähentymisen perusteella maakunnallisesti. Maakunnissa, joissa päivittäinen ja viikoittainen korotus on korkea, lisätoimenpiteet ja valvontatoimet toteutetaan korkeimmalla tasolla. Covid-19-auditointitoimien tehokkuutta ja näkyvyyttä lisätään.

Häät, kihloja, ympärileikkauksia jne. ei myönnytyksiä maskereille ja etäisyyssäännöille organisaatioissa

 • Häät, kihloja, ympärileikkauksia jne. Organisaatioissa; tilanteita, jotka rikkovat fyysisen etäisyyden sääntöjä naamion avulla, ei koskaan sallita.
 • Pakollisia sääntöjä koskevat tapaamiset järjestetään alan edustajien / toimijoiden / järjestäjien ja käsityöläiskampanjoiden edustajien kanssa. Maakunnan tai alueen hygieniakomitean päätökset toimitetaan asianomaisille ihmisille ja heitä varoitetaan noudattamaan toimenpiteitä.
 • Tarkastukset suoritetaan stimuloivien ja asiantuntijaryhmien kautta. Varoitus ensimmäisessä rikkomuksessa, hallinnolliset sakot toisessa rikkomuksessa, toiminnan keskeyttäminen yhdeksi päiväksi kolmannessa rikkomuksessa ja toiminnan keskeyttäminen 1 päiväksi neljännessä rikkomuksessa.
 • Kannustavien ja asiantuntijoiden tarkastusryhmien lisäksi siviilihenkilöstö tai virkamiehet suorittavat myös tarkastuksen (siviilivaatteissa) sen selvittämiseksi, onko toimenpiteitä noudatettu.
 • Tarkastukset tehdään armollisesti stimuloivalla, ohjaavalla ja pelottelevalla lähestymistavalla.

Surunvalittelut rajoitetaan

Kaikissa maakunnissa, etenkin itäisen ja kaakkois-Anatolian alueillamme, joissa noudatetaan kollektiivista surunvalintaa;

 • Surunvalittelukotit,
 • Kotona,
 • Avoimilla alueilla maakunnan / piirin hygienialautakunnissa tehdään päätös toistaa osanottoni. Lisäksi alla oleva teksti julkaistaan ​​vähintään kerran päivässä moskeijan, kunnallisten puhujien ja lainvalvontaviranomaisten toimesta, etenkin itäisen ja Kaakkois-Anatolian alueiden maakunnissa. Ilmoituksissa: ”Rakkaat ystävämme jatkavat epidemian vaaraa. Tehdyissä havainnoissa ymmärrettiin, että epidemia levisi enemmän kuin surunvalittelunsa. Päätettiin, että surunvalittelumme ei tule tehdä yhdessä millään ympäristöllä epidemian aikana. Kaikkivaltias Jumala armahtaa kaiken menneisyytemme. ” Lausekkeita käytetään.

Uusi aikakausi taudinpurkauksen torjunnassa; Kırıkkalen lentäjämaa

Tällä uudella aikakaudella epidemian torjunnassa;

 • Governoratiin perustetaan provinssin puhkeamisen valvontakeskus, joka huolehtii taudin puhkeamisen torjuntatoimien yhtenäisestä koordinoinnista ja hallinnasta.
 • Perustetaan puhelujärjestelmä, johon voidaan tehdä kaikenlaisia ​​rikkomuksia koskevia valituksia ja ilmoituksia.
 • Luodaan keskitetty tietokanta, johon tarkastetut työpaikat, kaupunkien joukkoliikenteen ajoneuvot, kaupalliset taksit ja henkilöiden nimet, osoitteet, mahdollinen aika, rikkomuksen luonne ja muut tiedot kirjataan.
 • Kaikkien instituutioiden henkilöstön ja ajoneuvojen tuella luodaan valtuutettuja ja asiantuntevia valvontaryhmiä.
 • Työpaikoilla, kaupunkien julkisilla kulkuneuvoilla ja kaupallisilla takseilla Hayat Eve Sığar -alue Tarkastuksia tehostetaan järjestelmän laajan käytön ja järjestelmän kautta saatujen epidemian sääntöjen noudattamista arvioivien kansalaisten palautteen perusteella. Prosessin lopussa terveysministeriölle on myönnetty kolmen peräkkäisen tarkastuksen jälkeen palkita toimenpiteiden mukaiset työpaikat ja kannustaa muita työpaikkoja. Covid-19 -taudinhallinta- ja tutkimusopas ja työpaikat, jotka päättävät noudattaa ministeriömme, kaupunkien julkisen liikenteen ajoneuvojen ja kaupallisten taksien tarkastuslomakkeissa määriteltyjä sääntöjä. Turvallinen alue logo annetaan.
Coronavirus Provincial Control -sovellusmalli ''aloitetaan lentäjänä Kırıkkalen maakunnassa ja levitetään muihin provinsseihin saavutettavien tulosten mukaan.


jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar