Naisten työllisyyden avain on naisten osuuskunnat

naisten työllisyyden avain on naisosuuskunnat
Kuva: Perhe-, työ- ja sosiaaliministeriö

Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeriö ja naiset pannaan täytäntöön vahvistamaan molempia naisia ​​lisätäkseen osallistumistaan ​​Turkin kanssa työskentelevään "Naisten osuuskunta vahvistukseen -hankkeen" avulla kasvatetaan edelleen naisosuuskuntien määrää.

“Saavutimme 23.277 XNUMX ihmistä työpajojen ja koulutusten kautta”


Perhe-, työ- ja sosiaalipalveluministeri Zehra Emerald Selcuk kertoi naisten osuuskuntien yhä laajemmasta käytöstä Turkissa. Ministeri Selçuk muistutti, että tavoite ”naisten osuuskuntien vahvistaminen” sisällytettiin presidentin 100-päivän ohjelmaan, sanoi: ”Olemme perustaneet naisosuuskuntien työryhmiä ja järjestäneet työpajoja 2018 maakunnassa naisten osuuskuntien vahvistamista koskevan pöytäkirjan kanssa. Viimeisen kahden vuoden aikana pidetyn 81 työpajan, koulutuksen ja tiedotustapaamisen avulla olemme tavoittaneet yhteensä 2 537 ihmistä ja vieraillut 23.277 naisosuuskunnassa. ” sanoi.

"Perustimme 2 uutta naisosuuskuntia kahden viime vuoden aikana"

Ministeri Selçuk totesi, että vuoden 2018 jälkeen on perustettu 81 uutta naisosuuskuntia, "tuemme naisia ​​monin tavoin sosiaalisen solidaarisuuden keskuksiemme kautta, jotka ovat nousseet 2: een 8 lisäyksellä viimeisen kahden vuoden aikana." hän puhui.

"Suunnittelemme perustamaan konsulttipohjan 1000 naiselle"

Ministeri Selçuk korosti, että niiden tavoitteena on lisätä naisten osallistumista työvoimaan ja edistää naisosuuskuntia "Naisten vaikutusvallan lisääminen osuuskuntien kautta" -projektilla, joka toteutetaan vuonna 2021. Selçuk kertoi: ”Suunnittelemme tarjota yhteistyökoulutusta naisille, joilla on potentiaalia perustaa / tulla kumppaniksi 3.500 osuuskunnalle, yhteistyökoulutusta naisille, joilla on 1.500 osuuskuntia, ja naisten voimaannuttamiskoulutusta sekä naisten voimaannuttamiskoulutusta 3.000 1.000 yhteistyökumppanille. Lisäksi tavoitteemme on luoda konsulttipooli XNUMX XNUMX naiselle ja tarjota konsultointikoulutusta. Tässä prosessissa välitämme konsultteistamme, jotka toimivat kumppanina naisillemme. Uskomme, että naisosuuskunnat etenevät tehokkaammin konsultointipalveluiden kanssa. ” käytettyjä ilmaisuja.jutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar