Paikallisen hengityslaitteen SAHRA teho ASPİLSAN Energyltä

kotitalouden hengityslaitteen teho on peräisin aspilsanin energiasta
kotitalouden hengityslaitteen teho on peräisin aspilsanin energiasta

Kone- ja kemianteollisuus ry: n (MKE) paikallisesti ja kansallisesti kehittämä kannettava hengityslaite, jonka odotetaan vievän moniin maihin ja jota käytetään myös maassamme, käyttää ASPİLSAN Energyn valmistamaa akkujärjestelmää.


Turkkilaisten insinöörien tuottama suunnittelusta ohjelmistoihin, Sahralla on modulaarinen rakenne. Kotimaisen ja kansallisen tuotannon mekaanisten hengityslaitteiden kanssa resurssit pidettiin myös maassa.

Laitetta, jonka ominaisuus on tarjota peruselvytystukea Kovid-19-potilaalle, joka on pahentunut hengitysvaikeuden ja veren vähän happea takia, voidaan käyttää myös muille potilaille, joilla on hengitysvaje.

Terveys- ja hoitoyksiköt, sotilastukikohdat tai kasarmin terveysyksiköt, kenttäsairaalat, sairaalat, päivystyskeskuksen tehohoitoyksiköt sekä ambulanssi ja talot ovat tärkeimpiä käyttöalueita Saharassa.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar