Turkin patentti- ja tavaramerkkivirasto hankkii 120 avustavaa asiantuntijaa

Turkin patentti- ja brändinlaitos on avustaja-asiantuntija
Turkin patentti- ja brändinlaitos on avustaja-asiantuntija

Yhteensä 120 (sata (sata)) henkilöä voidaan kouluttaa toimielimessämme teollisoikeuksien asiantuntijaksi Turkin patentti- ja tavaramerkkilaitosten teollisoikeuksien asiantuntija-asetuksen säännösten mukaisesti Henkilöstö rekrytoidaan kaksikymmentä) teollisoikeuden avustajan asiantuntijan palvelukseen.


Turkin patentti- ja brändinlaitos on avustaja-asiantuntija

Turkin patentti- ja brändinlaitos on avustaja-asiantuntija

A - KÄYTTÖTUTKIMUSTEN HAKEMISVAATIMUKSET

1) täyttää virkamieslain nro 657 48 pykälän A momentissa tarkoitetut ehdot,

2) Taulukko korkeakouluneuvoston hyväksymistä Turkin tai ulkomaisten kasvatusteorioiden, poliittisen informaation, talouden, liiketalouden, talous- ja hallintotieteiden, arkkitehtuurin, tekniikan, tiede-kirjallisuuden, farmasian, maatalouden ja muiden tiedekuntien teorioista, jotka tarjoavat vähintään neljä vuotta perustutkintoa. Valmistumaan XNUMX kohdassa määritellyistä koulutusaloista (osastoista),

3) mittaus-, valinta- ja sijoituskeskuksella; Saadaksesi minimipistemäärät taulukossa 2018 määritellyistä pistetyypeistä julkisen henkilöstön valintakokeissa (KPSS), jotka pidettiin vuosina 2019 - XNUMX (A) -ryhmän jäljettömiin,

4) Jos sinulla on asiakirja vieraan kielen tason määrityskokeesta (YDS) vähintään (C) englannin kielestä tai vastaavat pisteet tutkinnoista, joilla on kansainvälinen pätevyys ja joiden vastaavuus ÖSYM: n hallitus on hyväksynyt.

5) Ei yli XNUMX-vuotiaita sen vuoden tammikuun ensimmäisestä päivästä alkaen, jona pääsykoe pidetään.

B - SOVELTAMISPÄIVÄMÄÄRÄ, Menetelmä ja pyydetyt asiakirjat

1) Vaatimukset täyttävät ehdokkaat tekevät hakemukset täyttämällä laitoksen virallisen verkkosivuston (www.turkpatent.gov.tr) virallisessa osassa julkaistun lomakkeen sähköisesti 30 (kolmenkymmenen) päivän kuluessa virallisessa lehdessä julkaistusta ilmoituksesta.

2) Vain viranomaisen verkkosivuston kautta tehdyt hakemukset ovat kelvollisia, eikä henkilökohtaisesti tai postitse toimielimellemme tehtyjä hakemuksia hyväksytä.

3) Hakijat, jotka ovat hakeneet pääsykokeen ja täyttävät osallistumisedellytykset; Suullinen tentti on oikeutettu suorittamaan korkeintaan 1-kertaisesti nimitettävien virkojen lukumäärällä, mukaan lukien ehdokkaat, joilla on jokaiselle taulukossa 4 määritellylle ryhmälle korkeimmat pisteet KPSS-pisteet -tyypissä (mukaan lukien ehdokkaat, joilla on viimeinen sijoitus ja yhtä suuret pisteet). voittaa.

4) Suullisen tentin suorittamiseen oikeutettujen ehdokkaiden nimet, koepaikan paikka, muoto, päivämäärä ja kellonaika sekä pyydetyt asiakirjat julkaistaan ​​instituutiomme verkkosivuilla (www.turkpatent.gov.tr) vähintään 15 (viisitoista) päivää ennen tenttipäivää.

5) suullisen tutkinnon suorittavien hakijoiden joukossa;

a) Hakulomake, joka on luotu laitoksen viralliselle verkkosivustolle (www.turkpatent.gov.tr),

b) Alkuperäinen jäljennös tutkintotodistuksesta, poistumistodistuksesta tai tutkintotodistuksesta niille, jotka ovat suorittaneet koulutuksen ulkomailla (viranomainen palauttaa todistuksen alkuperäisen jäljennöksen, jos hakemus tehdään), tai jäljennös tiedekunnasta tai notaarista, jonka he ovat todenneet.

c) Kopio KPSS-tulosdokumentista, jossa on ohjauskoodi ÖSYM-verkkosivustolta,

ç) vieraan kielen asiakirjan alkuperäiskappale tai jäljennös tulosdokumentista kontrollikoodilla,

d) Turkin henkilötodistuksen ilmoitus (henkilökortin valokopio)

Joudut.

C - SUULLISET TUTKIMUSAINEET

Suullinen tutkimus;

a) Turkin patentti- ja tavaramerkkilaitosten teollisoikeuksia koskevasta asiantuntemusasetuksesta annetussa kymmenennessä artikkelissa mainitut tenttiaiheisiin liittyvät tietotasot,

b) Kohteen ymmärtäminen ja yhteenveto, kyky ilmaista ja perustella valtaa,

c) Ammattipätevyys, edustuskyky, käyttäytymisen soveltuvuus ja reaktiot,

ç) Itseluottamus, vakuuttavuus ja uskottavuus,

d) Yleinen kyky ja yleinen kulttuuri,

e) avoimuus tieteelliseen ja teknologiseen kehitykseen, \ t

Se suoritetaan arvioimalla näkökohdat ja antamalla pisteitä erikseen.

D - TESTITULOSTEN ARVIOINTI

1) Hakijoiden on toimitettava viidenkymmenen pisteen pistemäärä a kohdasta, jonka tarkastuskomitea on määritellyt suullisen tentin aiheiden otsikon mukaisesti, ja kymmenen pistettä jokaisesta b, c, c, ç, d ja e alakohdassa esitetystä ominaisuudesta. Se arvioidaan.

2) Jotta suullista tenttiä pidetään onnistuneena, presidentin ja tenttilautakunnan jäsenten yli sadan pisteen antamien suullisten tenttien pisteiden aritmeettisen keskiarvon on oltava vähintään seitsemänkymmentä.

3) Ehdokkaiden menestyspiste on suullinen tentti, ja jokainen taulukossa XNUMX määritelty ryhmä sijoitetaan parhaiten onnistuneen pistemääräisen ehdokkaan perusteella. Jos menestys on yhtä suuri, ehdokkaalle, jolla on korkea KPSS-pistemäärä, annetaan etusija. Tämän sijoituksen tuloksena pääehdokkaat määritetään yhtä paljon kuin ilmoituksessa määritelty kokonaismäärä ja puolet ilmoituksessa ilmoitetusta varaehdokkaiden määrästä.

E - TESTITULOSTEN ILMOITTAMINEN JA TULOSTEN TARJOAMINEN

1) Pääsykokeen voittajat alkuperäisinä ja korvaavina ilmoitetaan laitoksen verkkosivustolla (www.turkpatent.gov.tr), eikä tuloksista ilmoiteta kirjallisesti.

2) Hakijat voivat vastustaa pääsykokeen tuloksia kirjallisesti 7 (seitsemän) päivän kuluessa ilmoittautumispäivästä.

F - MUUT KYSYMYKSET

1) Hakija, jolla on oikeus suorittaa pääsykoe, otetaan tenttiin esittämällä valokuvallinen henkilöllisyystodistus tai ajokortti suullisen tentin päivämääränä.

2) Pääsykokeen voittajan kokeet, joiden todetaan tehneen väärät lausunnot hakemuksessa vaadituissa asiakirjoissa, katsotaan kelvottomiksi eikä heidän tehtäviä suoriteta. Jos heidän nimityksensä tehdään, he peruutetaan. Lisäksi syyttäjälle tehdään rikosvalitus näistä henkilöistä. Tällä tavoin, jos viranomaista harhaanjohtavia ovat virkamiehet, tästä tilanteesta ilmoitetaan myös toimielimelle, jonka kanssa he työskentelevät.

3) Jos on henkilöitä, jotka eivät hae pääluettelossa olevista ehdokkaista tai joita ei voida nimittää jostakin syystä tai jotka lähtevät nimityksen jälkeen, heidät nimitetään varallaololuettelosta. Varallaololuettelossa olevien ehdokkaiden oikeudet ovat voimassa kuusi kuukautta koetulosten ilmoittamisesta, eivätkä ne tarkoita yhteisön säännöstön oikeutta tai minkäänlaista etusijaa seuraaviin kokeisiin.

Sitä mainostetaan. 5062 / 1-1

Lisätietoja mainoksesta TÄÄLTÄ


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar