Tärkeää tietoa digitaalisen ajopiirturin vaihtamisvelvollisuudesta

Tärkeää tietoa velvollisuudesta vaihtaa digitaaliseen ajopiirturiin
Tärkeää tietoa velvollisuudesta vaihtaa digitaaliseen ajopiirturiin

Kuten tiedetään, Virallisessa lehdessä päivätyllä 12 julkaistun ajopiirturilaitteiden tarkastus- ja leimaamissäännön tarkastus- ja leimaamisperiaatteita sekä ajopiirturilaitteiden oikeaa säätöä on säännelty. Samassa asetuksessa digitaalisten ajopiirtureiden käyttö on pakollista uusissa rekisteröidyissä ajoneuvoissa vuodesta 1 lähtien, ja prosessi analogisten ja elektronisten ajopiirtureiden korvaamiseksi digitaalisilla ajopiirtureilla on luotu alla olevan kalenterin mukaisesti.

  • a) 1996-1998 malliajoneuvot 30 saakka.
  • b) 1999-2001 -malliajoneuvot 31 saakka.
  • c) 2002-2004 -malliajoneuvot 31 saakka.
  • ç) 2005–2007 -malliajoneuvot 31 asti.
  • d) Malliajoneuvot vuodesta 2008 eteenpäin 10 saakka.

Koska muutosprosessin viimeisessä vaiheessa, joka olisi saatettava päätökseen 10 mennessä, oli paljon ajoneuvoja, koska tiheys, joka voi ilmetä valtuutetuissa palveluissa muutoksen vuoksi, jätetään viime päiviin, ja COVID-7 -epidemia, vaihtoprosessia harkittiin uudelleen, tarvittavat neuvottelut tehtiin asiaankuuluvien ministeriöiden kanssa, ja D lauseketta, joka määrittelee kalenterin viimeisimmän tason ajoneuvojen päivämäärän, on muutettu seuraavalla tavalla 2020 tehdyllä asetusmuutoksella.

  • d) 2008 ja uudemmat malliajoneuvot, ennen ensimmäistä ajoneuvotarkastusta 1 jälkeen.

Tämän tarkistuksen mukaan kullekin ajoneuvolle on annettu aika siirtyä vuoden 2008 ja myöhemmän mallin ajoneuvojen digitaalisiin ajopiirtureihin ensimmäiseen tarkastuspäivään, joka alkaa 1, ja kyseiset ajoneuvot olisi muutettava digitaaliseksi ajopiirturiksi tähän päivään saakka.

Yleisölle ilmoitetaan, että päinvastoin annettuja tietoja ei kunnioiteta ja että ministeriömme lausunnot otetaan huomioon.


Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar