Korkein kauden menestynein kuntatutkimus, kirjoittanut Sonar

Menestynein kunta-tutkimus korona-ajan jälkeen
Kuva: Kayserin pääkaupunkikunta

Sonar tekee tutkimuksia ”poliittisista tilaajista” joka kolmas kuukausi aiheista, jotka muodostavat poliittisen esityslistan, jossa yhteiskunnan näkemykset määritetään. Tässä olevat havainnot on otettu myös tästä raportista.


Tämä raportti sisältää kuntien onnistumisprosentit, etenkin sepelvaltimovirusjakson palvelut. Havaittiin kuitenkin, että vastaukset sisälsivät kansalaisten näkemykset Coronavirus-ajan palveluista ja heidän yleisen kuvansa pormestaristaan.

Tutkimuksissa 20 pääkaupunkiseudun pormestaria kuulusteltiin äänestäjiensä edessä. Myös omat äänestäjät kuulustelivat Istanbulin kunnanjohtajaita.

Saadulla kurssilla päätettiin kymmeneen parhaaseen joukkoon päässeet pääkaupunkiseudun pormestarit ja myös Istanbulin 10 piirin kymmenen parhaan joukon pormestarit.

TUTKIMUKSEN RAKENNE

tutkimus; Heinäkuussa Turkin tilastolaitos perustui 20 pääkaupunkiseudun tietoihin, ja se tehtiin Istanbulin 39 alueella. Henkilökohtaisia ​​ja puhelintutkimuksia (CATI) tehtiin 1000 ihmisen kanssa suurkaupungeissa ja 600 ihmisen Istanbulin piirikunnissa.

Tutkimukset tehtiin ihmisille, jotka kuuluivat erilaisiin sosioekonomisiin ja sosiodemografisiin ryhmiin pääkaupunkiseudun ja Istanbulin alueilla. Maakunnissa ja piireissä on sovellettu erilaisia ​​maantieteellisiä kiintiöitä. Ikä- ja sukupuolikiintiöitä sovellettiin myös TURKSTATin määrittämien tietojen perusteella.

Tutkimuksen virhemarginaali maakuntien perusteella on turvallisuusrajoissa 0.95% ja 2.9% alueiden mukaan.

Kyselyn tuloksiin TÄÄLTÄjutella

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar