Asetus laittomista ylitysrangaistuksista siltoilla ja moottoriteillä

Silta- ja jalankulkijoiden ylitys moottoriteillä
Silta- ja jalankulkijoiden ylitys moottoriteillä

Ministeri Karaismailoğlu totesi lausunnossaan, että maantiekuljetuksissa on tehty joitain järjestelyjä, joiden tarkoituksena on lievittää sekä yrityksiä että kansalaisia ​​epidemian puitteissa.


Karaismailoğlu totesi, että linja-autojen matkustajien kuljetusta koskevat säännökset on pantu täytäntöön myös tässä yhteydessä. ”Ministeriömme on takavarikoinut tilanteen, jossa jotkut yritykset kuljettivat matkustajia erittäin korkeilla maksuilla matkustusrajoituksen ja linja-autoissa kuljetettavien matkustajien määrän vähentymisen vuoksi. Tuomme linja-autoihin kattohinnan sovelluksen. Näin me molemmat turvasimme kansalaistemme oikeudet ja estoimme yrityksiä murskaamasta kasvavien kustannusten seurauksena. " hän puhui.

Karaismailoğlu totesi, että valtio takasi linja-autojen lippujen hinnat maantiekuljetusasetuksesta annetun liikennepalvelujen pääosaston asetuksen mukaisilla järjestelyillä, estäen siten lippujen myynnin kansalaisille kohtuuttomilla hinnoilla.

maantiekuljetuksissa sovellettavat enimmäismäärät
maantiekuljetuksissa sovellettavat enimmäismäärät

"Hinnat ovat voimassa 31. heinäkuuta asti"

Karaismailoğlu huomautti, että epidemian vastaiset toimenpiteet lisäsivät tieliikenteessä toimivien yritysten kustannuksia, ja totesi, että monet yritykset eivät pysty toimimaan.

Siksi Karaismailoğlu, joka totesi, että kansalaiset eivät löydä linja-autolippuja, totesi, että matkustajaliikenteen alalla sovellettavan perus- / enimmäismäärätariffikommunikation kanssa otetaan huomioon myös kotimaan matkustajaliikennettä harjoittavien yritysten lisäkustannukset.

Selittämällä, että asetus suunnitellaan tavalla, joka antaa yrityksille mahdollisuuden selviytyä kasvavista kustannuksista ja suojella kansalaisia, Karaismailoğlu sanoi:

”Näin ollen kansalaisemme voivat nyt löytää linja-autoliikenteen ja yritykset pystyvät selviytymään kasvavista kustannuksista. Ankara-Istanbul -bussilippujen hinnat, joilla on korkein matkustajatiheys, eivät ylitä 160 liiraa mainitulla järjestelyllä, joka tehdään mittarilukeman mukaan. Tiedonannossa määritetyt lattia- ja kattohinnat ovat voimassa 31. heinäkuuta asti. Sitten normalisointiprosessin myötä hinnat palautetaan. ”

Määräys laittomista ylitysrangaistuksista siltoilla ja moottoriteillä

Viitaten tänään virallisessa lehdessä julkaistuun tarkistukseen, joka koskee hallinnollisia sakkoja kansalaisille, jotka kulkevat siltojen ja valtateiden läpi maksamatta palkkioita, Karaismailoğlu sanoi, Asetusta muutettiin. Näin esimme kansalaisia ​​koettelemasta vaikeuksia. " käytettyjä ilmaisuja.

Ministeri Karaismailoğlu lisäsi, että muutoksen myötä ne, jotka kulkevat moottoriteiden läpi maksamatta palkkioita, kasvattavat sakkovapaata maksuaikaa 15 päivään, joka määritetään viikkona siirtymävaiheen jälkeen.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar