Kuka on Ali Durmaz?

Kuka on Ali Durmaz
Kuka on Ali Durmaz

Bulgarian kaupunki Kardzhali -kaupunki Rusalsko Light Ali Durmazin kylässä syntyi vuonna 1935, se tulee Turkkiin vuonna 1950, jättäen kaiken Bulgarian alueelle, ja he alkavat asua Bursa Mudanyassa. Durmaz työskentelee päättäväisesti, ettei koskaan vaaranna liiketoimintaa kurissaan koko elämänsä ajan. Turkin liiketoiminnan ensimmäisestä vuodesta lähtien Ali sai hänelle lempinimen saksalaiset.


Vuoteen 1956 mennessä Durmazin Archers-basaari-myymälä tuhoutui tulipalossa. Durmaz, joka onnistui korvaamaan osan menetyksistään, koska vakuutti myymälänsä 6 kuukautta sitten, pitää uuden kaupan ilman taukoja ja jatkaa työtään täällä.

Durmaz, joka tuotti tekstiilikoneita perustaessaan liiketoimintansa, jatkaa näitä koneita 37 vuotta. Vaikka monet kauppiaat lukkivat ovensa vuoden 1960 vallankaappauksen ja sitä seuranneen taloudellisen taantuman takia, Durmaz astui myös hiuskäsittelykoneiden tuotantoon tilaamalla neljä hiusleikkureita vierailulle tulevalta stobacilarilta. Näistä saksista tulee vuosien jälkeen Ali Durmazin ”oppilaita”.

Ali Durmaz päätti työskennellä kovasti. Hänen elämänsä perustettiin toimimaan ja palvelemaan maataan. Hän työskentelee niin kovasti ja punastaa laiskaa ihmistä paljon. Jopa hauskanpito Hänelle olisi työn välillä. Durmaz sanoi: ”Minulla ei ole koskaan ollut lomaa, en edes ymmärrä miksi sunnuntaini on loma. Tulen myös tehtaalle sunnuntaisin. 7 päivää viikossa minulle, 7 päivää viikossa ”. Bursassa ja Turkissa valmistetut koneet, joiden nimi tunnetaan maailmassa. Hän työllistää tehtaissaan suuren määrän ihmisiä, auttoi Bulgariasta tulevia maahanmuuttajia rekrytoimalla heitä vaikeina päivinä. Durmazlar Machinery Inc. yrityksen perustaja Ali Durmaz valmistui teollisesta ammatillisesta lukiosta ja puhui saksaa.

Ali Durmaz, joka kuoli 07.11.2004, toimi Bursan kauppa- ja teollisuuskamarin jäsenenä, Busiad-jäsenyytenä, Uludağin yliopiston teknillisen tiedekunnan ja arkkitehtuuritekniikan säätiön jäsenenä, tekstiilitekniikan korkean neuvottelukunnan jäsenenä sekä useissa hyväntekeväisyysjärjestöissä ja yhdistyksissä.

Ali Durmazin tärkein periaate elämässään on ymmärtäminen tekemästään ja levitettävästä työstä sekä neuvoja seuraavalle sukupolvelle:

"Tee paras ja paras laatu, jonka teet."Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar