Ei kulkua väärään pysäköintiin Izmitissä

Izmitissa ei ole aikaa pysäköidä väärin
Izmitissa ei ole aikaa pysäköidä väärin

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosastot työskentelevät ahkerasti rauhan ja yleisen järjestyksen takaamiseksi monissa osissa kaupunkia. Liikennepoliisiryhmät tekevät tiukasti hallinnollisia tarkastuksia virheellisesti pysäköiville ajoneuvoille, jotta koko kaupungin liikennevirta ei keskeydy. Tässä yhteydessä rikosprosessia sovellettiin ajoneuvoihin, jotka pysäköivät kaksirivisiä Turan Güneş-kadulla Izmitin alueella, käyttävät pysäköintialueita ja puistoivat torstaina Marketin viheralueelle.

ASENNUSMENETTELYÄ SOVELLETAAN JA PERUUTTAMINEN AJONEUVOIHIN


Pääkaupunkiseudun liikennepoliisiryhmät, jotka suorittavat tiukkoja tarkastuksia Izmitin alueella, suorittavat työnsä yhdessä Kocaelin poliisiosastoon kuuluvien ryhmien kanssa. Tarkastuksissa, jotka tehtiin siten, että kansalaisilla ei ole ongelmia ajaessaan ajoneuvoillaan keskustassa, ajoneuvoille, jotka pysäköivät pysäköintialueen torstaina markkinoiden viheralueille ja kaksiriviselle pysäköinnille sekä pysäköinnille torstaiden viheralueille. Rikosprosessin jälkeen pääkaupunkiseudun liikennepoliisiryhmät vetivät ajoneuvot pysäköintialueelle.

ILMOITUS 153: lle

Pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston ryhmät toteuttavat liikennelain nro 2918 sekä kunnallisten määräysten ja kieltojen edellyttämät ajoneuvot, jotka käyttävät liikenteen sujuvalle etenemiselle varattuja kaistoja. Kun herkät kansalaiset havaitsevat tällaisen tilanteen, he voivat soittaa 153, pääkaupunkikunnan puhelinkeskukseen.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar