Puheenjohtaja hyönteinen tutkii kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän töitä

presidentti bocek opiskeli vaiheen rautatiejärjestelmää koskevia tutkimuksia
presidentti bocek opiskeli vaiheen rautatiejärjestelmää koskevia tutkimuksia

Antalyan pääkaupunkiseudun pormestari Muhittin Böcek tarkasteli Meltem Boulevardin rakennustöitä kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmähankkeen puitteissa. Saatuaan tietoa meneillään olevista tutkimuksista, presidentti Böcek totesi, että Meltem-vaiheen työt valmistuvat kahden kuukauden kuluessa.


Antalyan pääkaupunkiseudun pormestari Muhittin Böcek tarkasteli Meltem Boulevardin rakennustöitä kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmähankkeen puitteissa. Saatuaan tietoa meneillään olevista tutkimuksista, presidentti Böcek totesi, että Meltem-vaiheen työt valmistuvat kahden kuukauden kuluessa.

Työt jatkuvat metropolialueen kunnan 3. vaiheessa rautatiejärjestelmähankkeessa, joka yhdistää Varsakin kaupungin keskustaan ​​Otogarin, Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalan kanssa. Meltem-Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalan lavalla jatketaan työtä sen jälkeen, kun Dumlupınar-bulevardin kerroksinen risteys on otettu käyttöön. Infrastruktuuri ja siirto suoritetaan Meltem-vaiheessa. Pääkaupunkiseudun pormestari Muhittin Böcek sai tietoa urakoitsijayhtiöiden virkamiehiltä tutkimalla Meltem-vaiheessa kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän infrastruktuuritöitä. Presidentti hyönteinen ilmoitti, että Meltem-lavalle tehtävät työt saadaan päätökseen kahden kuukauden kuluessa.

560 MILJOONAA TL KULUT TEHTY

Kaupunginjohtaja Böcek totesi, että pääkaupunkikunnan työt jatkuvat Antalyan 19 alueen 913 naapurustossa 3 piirin alueella, Meltem Mahallesi -yhtiön rautatiejärjestelmätöistä kertoi seuraavaa: ”Tämä on Antalyan erikoisosa ja suurin naapurusto. Yhdellä puolella on stadion ja toisella Antalyan koulutus- ja tutkimussairaala. Toimivaltamme alkamispäivästä lähtien olemme jatkaneet työtämme Kepezin kolmannen vaiheen rautatiejärjestelmän parissa. Olemme tähän mennessä käyttäneet 560 miljoonaa TL: tä. ”

AJOKUVA AVAA 7. KESÄKUUTA

Kaupunginjohtaja Böcek kertoi, että Akdenizin yliopiston kannalta erittäin tärkeä risteys avataan 7. kesäkuuta, ja sanoi: "Rakensimme ylikilpailun. Valmistamme risteyksen 7. kesäkuuta. Toivottavasti olemme valmistaneet osion Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalaan asti 2 kuukaudessa. Toisaalta Meltemissä, joka on myös yksi Antalyan suurimmista lähiöistä, olemme uudistaneet sekä jäteveden että veden kustannukset tässä tilaisuudessa. ”

Pahoitteli kansalaista

Kiitän urakoitsijayritystä ja työntekijöitä presidentti Böcek sanoi: ”Meillä on tietysti joitain vaikeuksia tässä haastavassa pandemiaprosessissa. Teemme nopeasti sen, mitä täällä on tehtävä, jokaista haastetta vastaan. Me häiritsimme kansalaisiamme. Pahoittelemme kansalaisiamme tästä haitasta. Jos näitä palveluja ei tarjota, emme voi tulla Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalaan. Kepezin kansalaiset, joka on Antalyan suurin piiri, tulevat Antalyan koulutus- ja tutkimussairaalaan rautatiejärjestelmällä. ”

TOIMITTAA VUODEN LOPPUUN

Korostaen, että linja-autoaseman sisäänkäynnillä sijaitseva asema on 28 metriä alempana, pormestari Böcek totesi, että linja-autoasema valmistuu 6 kuukauden kuluessa ja että kansalaiset saavuttavat linja-autoaseman kevyellä raideteitse jokaiselta alueelta. Hän totesi, että kaupunginjohtaja Hyönteisten Meltemin työt saadaan päätökseen tämän vuoden loppuun mennessä, hän kertoi, että urakoitsijayritys jatkaa työtään yötä päivää.

Tutkimuksen jälkeen presidentti hyönteiset vierailivat taksiliikkeiden omistajilla Meltem Boulevardilla ja juttelivat. Presidentti Böcek juhlii myös kauppiaiden Ramadan-lomaa.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar