Izmir-metro, joka kuljettaa 500 tuhatta matkustajaa päivässä, on 20-vuotias

Izmir Metro, joka kuljettaa tuhat matkustajaa päivässä
Izmir Metro, joka kuljettaa tuhat matkustajaa päivässä

Metro, Izmirin julkisen liikenteen elinehto, on 20 vuotta vanha. Pääkaupunkiseudun rakentama järjestelmä kuljettaa raitiovaunulinjoilla lähes puoli miljoonaa matkustajaa päivässä.


Izmirin metro, joka aloitti toimintansa Izmirissä 22. toukokuuta 2000, on kulunut 20 vuotta. Metropolitan pormestari Tunç Soyer, joka vieraili Halkapınar-tiloissa tällä erityisellä Izmir Metron päivällä, juhli henkilöstön lomaa radion kautta. Presidentti Soyer sanoi täällä puhuessaan, että İzmir-metro on yksi kaupungin ylpeydestä. Soyer totesi, että instituutiota ylläpitävä tekijä on laadukkaita palveluita tuottava henkilöstö. Soyer jatkoi: ”Siksi terveyttä kaikille. Tämä tutkimus on myös koko maailman koronakriisin prosessissa, etenkin Izmir käveli korostamalla tutkimusta Turkissa. Izmirin pääkaupunkikunnassamme jokainen yksikkömme tekee erilaisia ​​asioita. Jotkut kiristävät ruuveja, toiset siivoavat kadut, toiset käyttävät raitiovaunua. Mutta kun kaikki tämä yhdistyy, İzmirin pääkaupunkiseudun käsitys paljastuu. Ja haluaisin sanoa, että olemme onnistuneesti ylläpitäneet tämän käsityksen. "

Pronssikaupunki Izmir, Turkin menestynein presidentti, totesi, että yksi Soyerista jatkoi: "Minun on tiedettävä. Onnittelen kaikkia teitä, jotka olette osallistuneet tähän erikseen. Terveyttä kaikelle työllesi. Olemme ylpeitä sinusta. Kun elämä alkaa normalisoitua, toivon, että palvelemme edelleen parhaalla tavalla. ”

Vierailunsa aikana pormestari Soyeriin pääkaupunkiseudun kunnan pääsihteeri Dr. Izmir-metron pääjohtaja Buğra Gökçe ja Sönmez Alev olivat mukana.

Ne desinfioidaan joka kerta

Izmir Metro ja Izmir Tram jatkavat työskentelyä epidemian prosessissa. Lisäepätoimenpiteiden puitteissa epidemian aikana desinfiointi suoritetaan päivittäin koko ajoneuvokannassa. Jälleen desinfiointiprosesseja jatketaan säännöllisesti kaikissa asemissa ja pysähdyspaikoissa. Ajoneuvojen sisäpuhdistus, joka puhdistetaan harjapesuyksikössä ulkoisesti, suoritetaan käyttämällä hajuttomia puhdistusaineita, jotka eivät vahingoita ihmisten terveyttä, ympäristöä ja vaunulaitteita. Kaikille ajoneuvoille annetaan harjoittaa toimintaa näiden prosessien läpikäynnin ja tarkistamisen jälkeen. Ajoneuvot, jotka puhdistetaan ja desinfioidaan sen jälkeen kun kaikki toimenpiteet on suoritettu loppuun, tarjotaan Izmirin kansalaisille. Palvelun tarjoamalla tunnuslauseella: "Odotamme 20 vuotta, emme odota", koko henkilöstö kuljettajalta siivoushenkilökunnalle työskentelee ympäri vuorokauden turvallisen, mukavan, säännöllisen ja hygieenisen palvelun saavuttamiseksi.

Aloitettiin 11 km: n linjalla

Izmir-metro, joka aloitti 20 vuotta sitten linjanpituudella 10 km ja 11.5 asemaa sijaitsevat, nykypäivän Konak ja Karşıyaka Raitiovaunujen kanssa se kuljettaa päivittäin keskimäärin 41 tuhatta matkustajaa, jopa yhteensä 500 kilometrillä. Izmir-metro ja Izmir-raitiovaunu vastaavat 24 prosenttia kaupungin julkisesta liikenteestä. Izmir-metrolla, joka aloitti liikenteen 2000 ajoneuvolla vuonna 45, oli jättiläinen laivasto, joka sisälsi 220 ajoneuvoa, mukaan lukien uudet metroautot ja raitiovaunut viimeisenä ajanjaksona. Viimeisen 20 vuoden aikana on kuljetettu miljardi 8 tuhatta matkustajaa, mikä vastaa yhtä kahdeksasta maailman väestöstä. Ensimmäisen päivän jälkeen suoritettujen matkojen kokonaismäärä on 1 miljoonaa kilometriä, mikä vastaa matkaa ympäri maailmaa 1 kertaa.

Izmirin rautatiejärjestelmän karttaOle ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar