Ataköy İkitelli -metro otetaan käyttöön vuonna 2021

atakoy ikitelli -metro otetaan käyttöön
atakoy ikitelli -metro otetaan käyttöön

Istanbulin suurkaupunkikunnanjohtaja (İBB) Ekrem İmamoğlu osallistui Ataköy-İkitelli -metroasemalle järjestetylle rautateiden keittämisseremonialle, joka integroidaan kaupungin 4-erilaisen metrolinjan Marmaray kanssa. Puhuessaan tunnelissa İkitelli Sanayi -metroaseman tapahtuman jälkeen, İmamoğlu totesi, että linja alkaa toimia osittain osina vuonna 2021, ”Toivon vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä, että Istanbulin yleisö ottaa tämän linjan käyttöön tärkeänä linjana Marmarayn kanssa. Olemme voittaneet. ”


Istanbulin suurkaupunkikunnanjohtaja (İBB) Ekrem İmamoğlu osallistui Ataköy-İkitelli -metroaseman rautatiehitoseremoniaan, joka yhdistetään viiteen erilaiseen metrolinjaan, jotka toimivat kaupungissa. İmamoğlu osallistui seremoniaan, joka pidettiin İkitelli Sanayi -metroasemalla Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı-metrolinjalla ja İBB: n presidentti-konsultti ja SözcüSü Murat Ongun, Metro Inc. Toimitusjohtaja Özgür Soy ja İBB Rail Systems -osaston päällikkö Pelin Alpkökin olivat mukana. Hitsaamassa tunnelissa Imamoglu sai tietoa töistä Alpkökiniltä ja urakoitsijayhtiöiden virkamiehiltä. İmamoğlu, joka suoritti kiskohitsauksen käyttämällä erityisiä käsineitä ja laseja, arvioi tunnelin linjaa. Imamoglu sanoi:

"Rakastamme tätä syvyyttä"

Rakastamme tätä syvyyttä. Koska nyt se tarkoittaa, että työ on ohi. Olemme myös onnellinen. Se tarkoittaa, että tie on puolivälissä, jopa loppumassa. Ataköy-İkitelli-linjamme, jossa olemme tänään kiskohitsaustilaisuudessa, on meille arvokas linja. Erityisesti nyt yhdistävässä Ikitelli-pysäkissä yhdistämme kaksi linjaa ja toivottavasti otamme sen käyttöön ensi vuonna 3 aseman kanssa. Välitämme tästä näkökulmasta. Olemme tekemässä intensiivistä tutkimusta. Se kuljettaa 36 tuhatta matkustajaa yhteen suuntaan. Tällä kiireisellä alueella etenkin työskenteleviä työntekijöitämme on paljon. Siksi tämä on tehokas linja. Maassa oli vaikeuksia; mutta täällä sekä kollegani että urakoitsijayrityksemme ovat käyneet erittäin tiukkaa prosessia ja olemme voittaneet siihen liittyviä ongelmia. Tunneliporauskone (TBM) suorittaa viimeiset tehtävänsä tällä linjalla; Hän valmistuu kesäkuuhun mennessä. Sen jälkeen keskitymme sähkömekaanisiin töihin. Kaikissa näissä näkökohdissa aktivoimme prosessin urakoitsijayrityksemme rahoitusehdoilla, joissa toimimme erittäin tehokkaasti ja kuljemme tietä, ja matkatovereideni uskoa tässä prosessissa. Osittainen käyttöönotto tarjoaa tässä myös erillisen motivaation. Toivon vuoden 2022 ensimmäisellä vuosineljänneksellä, että ottamalla koko linjan käyttöön, olemme tuoneet tärkeän linjan, joka liittyy myös Marmarayn, Istanbulin ihmisille İBB: nä. ”

Tulee 5 asemaa, jotka kulkevat 11 piiristä

Kun Ataköy-Basın Ekspress-İkitelli -metrolinja on valmis, olympia-Ikitelli -teollisuusjaksolla Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı-metrolinjaan İkitellin teollisuusasemalla; Mehmet Akif -asemalla Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt-metrolinja; Yenikapı-Kirazlı- Mimar Sinan -asemallaHalkalı Se integroidaan Ataköyn aseman metro- ja Marmaray-linjaan. 13,5 km pitkällä linjalla; Bakırköyn, Bahçelievlerin, Bağcılarin, Küçükçekmecen ja Başakşehirin alueiden rajoissa tulee olemaan 11 asemaa. 36 23 matkustajaa yhdessä suunnassa tunnissa kuljettavan linjan matka-aika on XNUMX minuuttia ensimmäisestä asemasta viimeiseen asemaan.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar