Istanbulissa pidettiin Ataköy İkitelli -metrolinjahitsaustilaisuus

atakoy ikitelli metrolinjan kiskohitsauksen seremonia pidettiin Istanbulissa
atakoy ikitelli metrolinjan kiskohitsauksen seremonia pidettiin Istanbulissa

Ataköyn - Basın Ekspres - İkitelli-metrolinjan rautatiehitoseremonia, jonka rakentaminen aloitettiin vuonna 2016, pidettiin Istanbulin metropolialueen kunnan päällikön Ekrem İmamoğlu ja İBB: n ja kunnallisten byrokraattien mukana.


Ensimmäisen rautatieliikenteen lähteen valmisti İmamoğlu juhlallisuudessa, joka pidettiin İkitelli-asemalla Ataköy - Basın Ekspres - İkitelli -metrolinjassa.

Antaessaan lausunnon Ray-hitsaustilaisuudessa, İmamoğlu sanoi: ”Ataköy-İkitelli-linjamme on meille arvokas linja. Etenkin sen pysähdyksen yhteydessä, jota nyt yhdistämme, yhdistämme tosiasiallisesti kaksi linjaa. Toivon, että saamme sen toimintavalmiiksi ensi vuonna näiden kolmen aseman kanssa. Olemme tekemässä intensiivistä tutkimusta. Linjamme kuljettaa 36 tuhatta matkustajaa tunnissa yhteen suuntaan. ” sanoi.

Metrolinjan ensimmäinen vaihe otetaan käyttöön vuonna 2021

Pormestari İmamoğlu kertoi, että Marmarayn kanssa integroitavan metroyksikön ensimmäinen vaihe otetaan käyttöön vuonna 2021, ja sen on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

İkitelli-Ataköyn metrolinja, joka koostuu 13.5 km ja 11 asemaa; Alkaen olemassa olevan (M3) Başakşehir - Olympic - Kirazlı-metrolinjan İkitelli Industrial Stationilta, se päättyy Ataköyn asemalle seuraamalla käytävää, joka on yhdensuuntainen Basın Ekspres -yhteydetien kanssa, joka yhdistää TEM: n ja D100-moottoritien. İkitellin ja Ataköyn välillä 23 minuutissa kulkeva metro voi kuljettaa 72 tuhatta matkustajaa tunnissa.

İkitelli Ataköy -metroasemat
İkitelli Ataköy -metroasemat

Linjat, joihin İkitelli-Ataköy-metrolinja integroidaan

  1. İkitelli-asemalla, (M3) Başakşehir - Olimpiyat - Kirazlı-metrolinjan olympia - İkitelli Industrial -segmentti
  2. Mehmet Akif -asemalla, (M7) Kabataş - Mahmutbey - Esenyurt-metro
  3. Mimar Sinan Cad. (M1B) Yenikapı-Kirazlı - Halkalı metro
  4. Yenibosnan asemalla (M1A) Yenikapı-Atatürkin lentokentän metrolinja ja metrobussi
  5. Marmaray Ataköyn asemalla

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar