YHT, ääri- ja aluejunat Ei lippujen myyntiä alle 20- ja yli 65-vuotiaille

Normaalisointiprosessi on alkanut rautateillä, eikä lippuja myydä
Normaalisointiprosessi on alkanut rautateillä, eikä lippuja myydä

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu kertoi, että uudentyyppisen koronaviruksen puhkeamistoimenpiteiden yhteydessä asetetuilla rajaporteilla ja rajoituksilla on monia sosioekonomisia vaikutuksia. Tässä vaiheessa Karaismailoğlu kertoi ryhtyneensä tärkeisiin toimenpiteisiin viruksen torjumiseksi hallitukseksi ja sanoi, että toteutettujen toimenpiteiden ansiosta viruksen torjunnassa on edistytty huomattavasti. Ministeri Karaismailoğlu painotti, että monilla aloilla on toteutettu toimenpiteitä pandemian vaikutusten vähentämiseksi sosioekonomisessa mielessä kansalaisille. Elämän normalisointiprosessi alkaa epidemian nopeuden vähentymisen myötä. Karaismailoğlu totesi, että normalisointiprosessi aloitetaan rautateillä tässä vaiheessa, että prosessi toteutetaan yhdessä toimenpiteiden kanssa.

YHT-retkikunnat alkavat 28. toukokuuta


Ministeri Karaismailoğlu. Hän muistutti, että Marmarayn ja Başkentrayn kaltaiset linjat eivät estäneet matkoja tässä prosessissa, ja lisäsi, että matkojen määrää lisätään vähitellen. Karaismailoğlu selitti, että he ovat aloittaneet valmistelut matkoihin tavanomaisilla ja suurnopeusjunilla, ja sanoi: ”Suurnopeusjunien lippujen myynti alkaa Ramadanin toisena päivänä. Junalippuja voi kuitenkin ostaa ensin mobiilisovelluksesta / verkkosivustolta tai tietullilta ilman yhteyttä. Lippuja ei myydä puhelinkeskuksesta tai toimistoista. Lippumyynti tapahtuu HES (Hayat Eve Sığar) -koodilla terveysministeriön tietojärjestelmien tietokannan kautta tutkimaan matkustajien tilaa COVID-19: n suhteen. "Lippuja ei myydä niille, jotka terveysviranomaiset ovat heikentäneet tai jotka eivät pysty hankkimaan HEPP-koodia." Ministeri Karaismailoğlu, joka ilmoitti aloittavansa YHT-lennot 28. toukokuuta kiinnittämällä huomiota sosiaalisen etäisyyden sääntöihin ja eristyneisyyteen, totesi, että toimenpiteet toteutetaan junassa ensimmäistä kertaa junassa ja että matkustajajunalippujen myynti myydään 50 prosentin kapasiteetilla sosiaalisen etäisyyden mukaisesti ja lippu myydään ristikkäin järjestyksessä hyppäämällä paikkoja. hän korosti.

yht. aikataulut

Alle 20- ja yli 65-vuotiaita lippuja ei myydä

Karaismailoğlu painotti, että vain YHT-lennot aloitetaan 19. toukokuuta 28 alkaen YHT: stä, ääriviivat ja alueelliset junayhteydet, jotka on keskeytetty Marmaraysta ja Başkentraysta 2020. maaliskuuta 28 alkaen, koska intercity-matkojen rajoittaminen COVID-2020-riskin varalta on mahdollista. Hän tekee yhteensä 28 matkaa päivässä Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul linjoilla päivämäärästä ". Ministeri Karaismailoğlu kertoi myös, että junien sosiaalisen etäisyyden suojelemiseksi tehdään usein varoituksia.

Karaismailoğlu totesi myös, että jokaisen YHT: n vaunun takaistuimet on varattu matkustajien eristämiselle epäiltynä koronaviruksella virusprosessin aikana. ”Toimivaltaisten viranomaisten hyväksymä matkustuslupatodistus on pakollinen yli 65-vuotiaille ja alle 20-vuotiaille, joilla on liikuntarajoitteiset henkilöt. Niiden matkat, jotka eivät voi toimittaa tätä asiakirjaa shekin aikana, peruutetaan ja lippujen maksuja ei palauteta. "Asiaankuuluva henkilöstö valvoo matkustajia sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi autotallista junaan." Karaismailoğlu totesi myös, että juna-desinfiointia jatketaan ennen matkaa ja sen jälkeen. Lisäksi nopeiden junien isäntien ensiapupaketeissa on naamiot ja käsineet.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar