YHT-retket alkavat 28. toukokuuta tehdyillä toimenpiteillä! Lippuja hankitaan HEPP-sovelluksella

Lähtöliput yht: iin ostetaan hes-sovelluksella
Lähtöliput yht: iin ostetaan hes-sovelluksella

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu: Suurnopeusjunien myynti alkaa Ramadanin toisena päivänä. Junalippuja voi kuitenkin ostaa ensin mobiilisovelluksesta ja verkkosivustolta tai tietullit ilman yhteyttä. Lippuja ei myydä puhelinkeskuksesta tai toimistoista. Lippumyynti tapahtuu HES (Hayat Eve Sığar) -koodilla terveysministeriön tietojärjestelmien tietokannan kautta tutkimaan matkustajien tilaa COVID-19: n suhteen.


Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Adil Karaismailoğlu totesi, että epidemian nopeuden hidastumisen myötä elämän normalisointiprosessi alkaa ja tässä vaiheessa rautatiekuljetusten normalisointiprosessi suoritetaan yhdessä toimenpiteiden kanssa.

Ministeri Karaismailoğlu totesi, että uudentyyppisen koronaviruksen puhkeamisen yhteydessä toteutettavilla rajaporteilla ja rajoituksilla on monia sosioekonomisia vaikutuksia, ja tässä vaiheessa hallitus ryhtyi tärkeisiin toimenpiteisiin viruksen torjumiseksi.

Korostaen, että toteutettujen toimenpiteiden ansiosta viruksen torjunnassa on edistytty merkittävästi ja että monilla aloilla on toteutettu toimenpiteitä kyseisen pandemin sosioekonomisten vaikutusten vähentämiseksi, ministeri Karaismailoğlu aloittaa myös elämän normalisoitumisprosessin epidemian nopeuden vähentymisen ansiosta; Tässä vaiheessa hän totesi, että rautateiden kuljetusten normalisointiprosessi aloitetaan ja prosessi suoritetaan yhdessä toimenpiteiden kanssa.

"Lippuja myydään 50% kapasiteetilla, joka sopii sosiaaliseen etäisyyteen ja ristikorkeuteen hyppäämällä istuimelta"

Ministeri Karaismailoğlu muistutti, että Marmarayn ja Başkentrayn kaltaiset linjat eivät pysäyttäneet lentoja tässä prosessissa, ja lisäsi, että matkojen määrää lisätään vähitellen. Karaismailoğlu selitti, että he ovat aloittaneet valmistelut matkoihin tavanomaisilla ja nopeailla junayhteyksillä, ja sanoi: ”Suurnopeusjunien lippujen myynti alkaa Ramadanin toisena päivänä. Junalippuja voi kuitenkin ostaa ensin mobiilisovelluksesta ja verkkosivustolta tai tietullit ilman yhteyttä. Lippuja ei myydä puhelinkeskuksesta tai toimistoista. Lippumyynti tapahtuu HES (Hayat Eve Sığar) -koodilla terveysministeriön tietojärjestelmien tietokannan kautta tutkimaan matkustajien tilaa COVID-19: n suhteen. "Lippuja ei myydä niille, jotka terveysviranomaiset ovat heikentäneet tai jotka eivät pysty hankkimaan HEPP-koodia." Ministeri Karaismailoğlu, joka ilmoitti aloittavansa YHT-lennot 28. toukokuuta kiinnittämällä huomiota sosiaalisen etäisyyden sääntöihin ja eristyneisyyteen, totesi, että toimenpiteet toteutetaan junassa ensimmäistä kertaa junassa ja että matkustajajunalippujen myynti myydään 50 prosentin kapasiteetilla sosiaalisen etäisyyden mukaisesti ja lippu myydään ristikkäin järjestyksessä hyppäämällä paikkoja. hän korosti.

'' Suurnopeusjunat tekevät yhteensä 16 retkeä päivässä ''

Intercity-matkojen rajoittamisen takia COVID-19: n riskistä YHT keskeytti lennot Marmarayn ja Başkentrayn ulkopuolelle 28. maaliskuuta 2020, korostaen, että vain YHT-lennot pää- ja alueellisista junapalveluista aloitetaan 28. toukokuuta 2020. Vuodesta 28 lähtien hän suorittaa yhteensä 2020 lentoa päivässä Ankara-Istanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, Konya-Istanbul linjoilla. ” Ministeri Karaismailoğlu kertoi myös, että junien sosiaalisen etäisyyden suojelemiseksi tehdään usein varoituksia.
yht. aikataulut

Uudet YHT: ssä sovellettavat säännöt

Joitakin sääntöjä sovelletaan "siirtymäkaudella". Nämä ovat seuraavat:

  • YHT: t kuljettavat matkustajia, joiden kapasiteetti on 50 prosenttia.
  • Suojaamattomia matkustajia ei viedä juniin. Matkustajien on oltava mukana naamioineen.
  • Matkustajat saavat liput etukäteen. Se istuu vain ostetulla paikalla. Hän ei voi matkustaa toisella istuimella.
  • Lippujen hinnoissa ei ole muutoksia.
  • Junat desinfioidaan.

Uudet YHT: ssä sovellettavat säännöt

”YHT-matkalle vaaditaan matkustuslupa ja HEPP-koodin lähettäminen”

Karaismailoğlu totesi myös, että jokaisen YHT: n vaunun takaistuimet on varattu matkustajien eristämiselle epäiltynä koronaviruksella virusprosessin aikana. ”Toimivaltaisten viranomaisten hyväksymä matkustuslupatodistus on pakollinen yli 65-vuotiaille ja alle 20-vuotiaille, joilla on liikuntarajoitteiset henkilöt. Niiden matkat, jotka eivät voi toimittaa tätä asiakirjaa shekin aikana, peruutetaan ja lippujen maksuja ei palauteta. Matkustajien saapumisesta junaan junaan kulkevassa prosessissa asianomainen henkilöstö valvoo matkustajia sosiaalisen etäisyyden ylläpitämiseksi. " Karaismailoğlu totesi myös, että juna-desinfiointia jatketaan ennen matkaa ja sen jälkeen. Lisäksi nopeiden junien isäntien ensiapupaketeissa on naamiot ja käsineet.

Mikä on HES-koodi ja kuinka saada se?

Hänen koodi
Hänen koodi

Terveysministeri Koca toteaa, että matkat voidaan nyt tehdä HES-koodilla, ja he saavat HES-koodin hallinnan ominaisuuden avulla, joka tulee "Hayat Eve Sığar"-mobiilisovellukseen. Kaikkien lentomatkustajien riskitila selvitetään HEPP-koodin kautta 24 tuntia ennen kotimaan lentoa. " Ministeri Koca sanoi: ”Henkilöt pystyvät osoittamaan, että heillä ei ole riskejä, he eivät ole sairaita tai kontaktissa tämän Hayat Eve Sığar -sovelluksen kautta. Aiomme harjoitella ensin kaukoliikenteessä. Voit matkustaa lentokoneella ja junalla käyttämällä koodia, jonka saat mobiilisovelluksen kautta. ” sanoi.

Koodisovellus käynnistettiin lentokonejunalla ja linja-autolla

Mikä on HES-koodi?

HES-koodi on koodi, joka tuotetaan ominaisuudella, joka tulee ”Hayat Eve Sığar”-mobiilisovellukseen. Tämän koodin perusteella tehdään prioriteettiseulonta ja päätetään hyväksytäänkö matkustaja vai ei. Lentokone- ja junamatkat voidaan tehdä tällä koodilla.

Ministeri Fahrettin Koca; HEPP-koodin lisäämisestä henkilökohtaisesti tuotettavaksi on tullut pakollista 18. toukokuuta 2020 alkaen. HES-koodikyselyä varten matkustajatunnus (TCKN, passi jne.), Yhteystiedot (sekä puhelin- että sähköpostikentät) ja syntymäaika syötetään oikein ja kokonaan vaadittuihin kenttiin.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar