EGO-linja-autot tarjoavat ilmaisen palvelun kansalaisille, joille on annettu kielto

Ego-linja-autot tarjoavat ilmaisen palvelun kansalaisille, joille ei ole annettu kieltoa
Ego-linja-autot tarjoavat ilmaisen palvelun kansalaisille, joille ei ole annettu kieltoa

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on saanut päätökseen Eid al-Fitrin valmistelut. Başkentin kadujen ja bulevardien lisäksi hautausmaissa tehdään siivoustöitä, kun taas poliisilaitoksen ryhmät tiukensivat elintarvikkeiden tarkastustaan ​​erityisesti makeisia tuottavien yritysten osalta. Kriisinhallintaosasto, Başkent 153, ASKİ, Ankaran palokunta ja kunnan poliisiryhmät toimivat juhlien aikana 7/24, mukaan lukien Arife-päivä. Halk Ekmek -kaupat ja Halk Ekmek -pöydät ovat avoinna vain klo 23-3 26. toukokuuta, lauantaina ja 10.00. toukokuuta. Tiede- ja ASKİ-ryhmät jatkavat infrastruktuuri- ja päällysrakennustyötään. EGO-linja-autot, jotka kuljettavat Ankaran asukkaita ilmaiseksi kansallisten ja uskonnollisten lomien aikana, palvelevat myös ulkonaliikkumisesta vapautettuja kansalaisia.


Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on saanut päätökseen kaikki valmistelut koko kaupungissa ennen Ramadan-juhlaa, joka kulkee ulkonaliikkumien varjossa tämän vuoden koronavirusepidemian takia.

Baskent 153, kriisikeskus, EGO ja ASKI: n pääosasto, Ankaran poliisi ja pääkaupunkiseudun palokunta työskentelevät 7/24 vastaamaan Ankaran asukkaiden tarpeita ja vaatimuksia loman aikana.

EGO-Bussit tarjoavat ilmaisen palvelun

EGO: n pääosasto, joka tarjoaa julkisen liikenteen tiettyinä aikoina 23. toukokuuta, tarjoaa ilmaisen linja-autoliikenteen 24.-26. Toukokuuta, rautatiejärjestelmiä lukuun ottamatta, Ankaran maakunnan kuvernöörin lääninhallinnon päätöksen mukaisesti:

- 23. toukokuuta 2020: klo 07.00-20.00

- 24.-26. Toukokuuta 2020: klo 07.00–09.00 ja 16.30–20.00

Ramadan-juhlan aikana, jolloin pääkaupunkiseudun kuntien edustajakokous päätti tarjota ilmaisen kuljetuspalvelun uskonnollisina ja kansallisina juhlapäivinä, Ansaran asukkaat, jotka on vapautettu ulkonaliikkumiskysymyksistä, voivat hyötyä EGO-busseista ilmaiseksi tietyinä aikoina.

VIRKAMIEHEN TEEMIT KASVAVAT RUOKAVATARKASTUKSIA

Lisäämällä kansalaisten rutiininomaisia ​​elintarviketarkastuksia terveellisten ruokien aikaansaamiseksi ennen lomaa, Ankaran poliisi; Se jatkaa leipomotuotteiden ja makeiden tuotteiden tuottaja- ja myyjäyritysten tarkastuksia.

Oikeudellisiin toimenpiteisiin ryhdytään tarkastusten yhteydessä havaittujen puutteiden varalta, joissa tarkistetaan, noudatetaanko terveys-, hygienia-, verilevy- ja koronavirusepidemian noudattamista, naamioiden, käsineiden, hihojen, luiden ja kylpytakien käyttöä, sosiaalista etäisyyttä, työntekijöiden ja asiakkaiden lukumäärää.

Pääkaupunkiseudun kunnan poliisiosaston päällikkö Mustafa Koç totesi, että Ankaran poliisilaitos tarkastaa myös, ovatko yritykset suljettu liikkeeseenlaskupäivinä.

”Näinä päivinä, kun valmistaudumme tapaamaan siunattua Eid al-Fitriä Ankaran kansalaistemme kanssa epidemian torjuntaolosuhteissa, ympäri vuorokauden liikkuvat ryhmät jatkavat valvontaansa koko kaupungissa. Keskustassa on joukkueita, jotka reagoivat välittömästi valituksiin, jotka ovat saavuttaneet Başkent 153 -linjan. "

KEMETERIA VALMIS KÄYTTÖÄ

Hautausmaan osasto valmisteli myös hautausmaan siivouksen ennen ramadanilomaa ja valmisteli ne vierailulle.

Kaikkien pääkaupunkialueiden lisäksi KarşıyakaSuoritettaessa yksityiskohtaisia ​​siivoustöitä Ortaköyn, Cebeci Asrin, Gölbaşın, Bağlumin ja Sincan Cimşitin hautausmaissa, huolehdittiin siitä, että hautausmaan vuoksi ennen juhlaa voimakkaasti tulvatut hautausmaat otetaan huomioon.

Niiden töiden puitteissa, joissa hautausmaiden puita ylläpidettiin, karsittiin kuivattuja puun oksia ja myös rikkakasveja. Hautausmaalla tehtiin huolellinen puhdistus, jossa sukulaisten annettiin käydä juhlan ensimmäisenä päivänä.

Köksal Bozan totesi, että he aloittivat juhlavalmistelut kuukautta sitten kaikilla hautausmailla:

”Kaupunginjohtajamme Mansur Yavasin ohjeiden mukaisesti keskushautausmaiden lisäksi myös kaikki piirin hautausmaat puhdistettiin. Puhdistus- ja kunnossapitotyöt on saatu päätökseen keskustan 6 hautausmaalla. Aloimme tehdä palomittauksia vierailulle saapuneiden kansalaisten sisäänkäynnin porteilla. Tarjoamme naamioita myös niille, joilla ei ole naamaria. Marttyyrien sukulaiset voivat tehdä marttyyrikyynä vierailuja loman ensimmäisenä päivänä sisäministeriön kiertokirjeen mukaisesti. Hautausmaamme ovat avoinna niiden kansalaisten vierailulle, joilla ei ole ulkonaliikkumiskieltoa aikana luontotunteja. "

ANKARA-palomies, jolla on pääoma 153 ja kriisipöytä, tekee postin 7/24

Başkent toimii viestinnän sillana pääkaupungin ja pääkaupunkikunnan välillä, ja se toimii 153 tuntia vuorokauden ympäri ratkaisemaan kansalaisten vaatimukset mahdollisimman pian 7 lomalla.

Koronavirusiepidemian aikana perustettu kriisinhallinta- ja psykologinen tukilinja jatkaa työtä kansalaisten vaatimusten täyttämiseksi koko loman ajan. Ankaran asukkaat voivat lähettää pyyntönsä ja valituksensa Metropolitan kunnalle kriisikeskuksen puhelinnumerolla 0312 666 60 00 tai Capital 153: n kautta.

Ankaran palokunta toimii myös ympäri vuorokauden ympäri 46 asemalla yhdessä piirien kanssa. Başkentin asukkaat voivat ilmoittaa mahdollisista tulipaloista 7-hätäkeskuksen kautta.

RATKAISU- JA TIETEEN TEOKSET

ASKI: n pääosasto jatkaa palvelujen tarjoamista pääkaupungeille ympäri vuorokauden ympäri henkilöstönsä kanssa.

Kiireellisessä tilanteessa kansalaiset voivat tavoittaa ASKİn hätäpuhelinkeskuksen ”0312 616 10 00” tai Capital 153: n kautta. ASKİ-tiimit, jotka jatkavat mobiilipalveluiden tarjoamista 24 tunnin ajan korttilaskurien vikahuollon ja korjauspalveluiden alalla; Vammaisten, terveys- ja turvallisuushenkilöstön, etenkin yli 65-vuotiaiden, korttilaskut siirretään heidän osoitteisiinsa.

ASKI: n pääosaston palvelurakennus on avoinna 4 päivän ajan klo 08.00–17.00 korttilaskureiden magneettikorttien vaihto-, uusimis- ja lastauspalveluita varten. Ryhmät jatkavat myös keskeytyksettä huolto-, kunnossapito- ja infrastruktuurityötään.

Osana koronaviruksen torjuntaa tiedeministeriö, joka kasvatti viikonloppuisin sovelletun ulkonaliikkumiskierroksen asfalttimuutoksia, jatkaa juhlaa. Tiedeosaston ryhmät, jotka suorittavat asfaltti- ja kunnossapitotöitä keskustassa ja kaikilla piireillä, tarjoavat sekä nykyaikaisen ulkonäön että ajoturvallisuuden pääkaupunkiteillä.

PÄIVÄN PUHDISTUS PÄÄOMASSA

Kaupungin estetiikkaosaston tiimit nopeuttivat myös kaupungin siivoustöitä ennen Ramadan-juhlaa.

Ankaran kadujen ja bulevardien lisäksi joukkueet, jotka suorittavat pesutoimia linja-autopysäkillä, penkeillä, jalkakäytävillä, aukioilla ja esteillä keskuspisteissä, kuten Ulus ja Kızılay, valmistivat kaupungin juhlaan. Lakaisevat ajoneuvot ja liikkuvat joukkueet jatkavat työskentelyään ympäri vuorokauden ympäri juhlana kiiltävälle Ankaran ulkonaliikkumiskieltoon.

FOLKLEIVA, joka avataan ARIFIN VIIMEISPÄIVÄNÄ ja LOMAPÄIVÄNÄ

Pääkaupungissa tuotemerkiksi tullut Metropolitan Municipality Public Leipätehdas on määrittänyt Ramadan-juhlan työaikataulun.

Halk Ekmek, joka järjestää työpäiviä ja aikoja vastaamaan kansalaisten ruokatarpeita ja kuljettaa paikallisten tuottajien tuotteita hyllyilleen, esitteli festivaaliksi valmistetut baklava- ja jälkiruokalajikkeet pääkaupunkien makuun.

Halk Ekmek -kaupat ja Halk Ekmek -pöydät ovat avoinna vain klo 23-3 lauantaina 26. toukokuuta, tiistaina, 10.00. toukokuuta, loman kolmantena päivänä.

Intercity-matkojen alkamisen jälkeen sen jälkeen kun 65-vuotiaille ja sitä vanhemmille kansalaisille annettiin vapaus palata kotiin, A wereTİ: ssa toteutettiin kaikki tarvittavat toimenpiteet. Vaikka matkustuslupaa käyttäviä kansalaisia ​​ei viedä AŞTİ: seen ilman naamaria, turvatoimenpiteet toteutetaan myös korkeammalle tasolle.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar