Ilmastointijärjestelmä suljetaan EGO-linja-autoissa, metro- ja ANKARAY-liikenteessä

egobussit, ilmastointilaite suljetaan metrolla ja Ankarassa
egobussit, ilmastointilaite suljetaan metrolla ja Ankarassa

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş varoittaa kansalaisia ​​usein sosiaalisen median tileillä koronavirusiepidemian torjumiseksi. Huomioittaessa äskettäin julkista liikennettä käyttävien yli 65-vuotiaiden matkustajien määrän kasvua, pormestari Yavaş kehotti ”pysymään kotona, kunnes nämä vaikeat päivät ohittavat”. Puheenjohtajana sekä nuoret että vanhat kansalaiset, pormestari Yavaş sanoi: "Yhteiskunnan suojeleminen alkaa itsemme suojelemisesta". EGO: n pääosasto varoitti julkista liikennettä käyttäviä kansalaisia ​​sosiaalisten etäisyyksiensä suojelemiseksi, kun köysiratalinja oli tilapäisesti suljettu.


Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavas kutsui Ankaran asukkaita "pysymään kotona" toteuttamaan varotoimenpiteitä epidemioita ja koronaviruksen (Covid-19) uhkia vastaan ​​ja estämään viruksen leviämistä.

Kysyessä kaikille kansalaisille sosiaalisen median tileillä, pormestari Yavaş kertoi havainneensa viime aikoina lisääntyneen yli 65-vuotiaiden kansalaisten lukumäärän, jotka ovat käyttäneet julkista liikennettä. Pysy kotona, kunnes nämä vaikeat päivät ohittavat, varoita vanhempia. Yhteiskunnan suojeleminen alkaa itsemme suojelemisesta. ”

UUDET TOIMENPITEET

Hyödyntämällä sosiaalista mediaa tehokkaasti kansalaisten tietoisuuden lisäämiseksi pääkaupungin koronaviruksesta, presidentti Yavas huomautti, että 16. – 20. Maaliskuuta keskimäärin 65 tuhatta 55 739-vuotiasta ja sitä vanhempaa kansalaista käyttää julkista liikennettä.

Toistaen riskiryhmän kansalaisten varoitukset siitä, ettei virus vahingoitu, pormestari Yavaş pyysi nuoria tukemaan vanhempiensa varoittamista epidemialta. Pormestari Yavaş sanoi myös: "Tule, me huolehdimme vanhemmista" ja sanoi seuraavat viestit:

”Kalliiden nuorten, 65-vuotiaiden ja sitä vanhempien kansalaisten ilmaiset kuljetukset julkisissa kulkuneuvoissa määritetään perheen työ- ja sosiaalipalvelujen ministeriön laatimassa ilmaisten tai alennettujen matkakorttien asetuksessa, joka on valtuutettu lain nro 4736 1 pykälän nojalla. Jos rakastat vanhimpia, varmistamme, että he viettävät tämän prosessin kotona, jotta voit pitää sinun ja perheesi terveys, etenkin heidän terveytensä, koronaviruksen toimenpiteiden puitteissa. "

Uusia toimenpiteitä toteuttanut Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş antoi kirjeen yli neljälle tuhannelle pääkaupunkiseudun työntekijälle, upseerille ja yrityksen henkilöstölle hallinnollista lomaa lukuun ottamatta siirtyäkseen töihin maanantaina 4. maaliskuuta.

TELEFERİKITÄ EI KÄYTÖN

Korostaen jatkavansa kansanterveyden priorisointia koskevia toimenpiteitä, pormestari Yavaş totesi, että Yenimahalle-alueella palveleva köysiradalinja ei palvele koronaviruksen riskiä.

Pormestari Yavaş ilmoitti sosiaalisen median tileillään: ”Olemme sulkeneet väliaikaisesti köysiradallamme johtuen matkustajamäärien vähenemisestä päivässä ja siitä, että hytit eivät ole sopivia sosiaalisen etäisyyden ylläpitämiseen. Kuljetuksen häiriintymisen vuoksi 2 parillista paljebussiamme ovat alkaneet palvella ”.

EGO: n pääosasto lisäsi myös uuden varoituksiinsa julkisia kulkuneuvoja käyttävistä kansalaisista ja kehotti suojelemaan sosiaalista etäisyyttä. Metropolitan Municipality; Se ilmoitti myös, että ilmastointijärjestelmä suljetaan kaikissa palvelurakennuksissa, etenkin EGO-linja-autoissa, metro- ja ANKARAY-tiloissa.


Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar